|מסטקצת קשה אבל מחזיקה מעמד - עדכון

|מסטקצת קשה אבל מחזיקה מעמד - עדכון

אז התפריט הנטורופתי לא נורא, ויש הרבה מה לאכול מבחינת אוכל אוכל... הקושי מגיע בין הארוחות, צורך באיזה מתוק. הוא הרשה לי לאכול עוגיה 1 ביום שעשיוה מקמח מלא רק שאופים בבית. אז אפיתי, יצא מעולה, וקשה להגביל רק לעוגיה 1... זהו עברו 4 ימים, ביום ג זה יהיה שבוע אחרי, ויש לנו טיפת חלב, אז אני מקוה להשקל שם. בקיצור קשה לי, ואני מרגישה שאני לא עושה כלום חוץ מלשמור על התזונה. זה גוזל הרבה אנרגיה נפשית, אולי גם קלוריות???

לא התאפקתי ונשקלתי בבית../images/Emo27.gif

לפי המשקל הביתי ירדתי ק"ג!! ב5 ימים, הגיוני? (כמובן שזה ביחס למשקל הביתי ולא המקצועי) אני מאוד מקווה שזה נכון, דוקא ירידה אפילו קלה גורמת לי להרבה מוטיבציה להמשיך! מחכה כבר ליום ג להשקל בקופ"ח! אמשיך לעדכן...

נוגלי

New member
כל הכבוד, תמשיכי כך../images/Emo20.gif

ועכשיו שווה לוותר על עוגיה?

שווה... אבל הבעיה היא שכשאוכלים לא

לא חושבים באמת על התוצאות, כאילו מדחיקים. אחרת לא היינו אוכלים שטויות...
ווי נהייתי רעבה... אני אכין לי תה עם קרקר חיטה מלאה...

בנות יקרות, תודה על התמיכה

בינתיים אתמול למשל ויתרתי עח העוגיה בכלל. ובימים הקודמים פשוט אכלתי אותה לאט... תודה על החיזוקים. כל יום שעובר בלי בריחה מהכללים אני מרוצה... אמשיך לדווח!

חן123

New member
כל הכבוד על ההחזקה

מקווה שתצליחי להכנס לשגרה הזאת כי נשמע כרגע ממש לא קל מחכה להמשך הדווחים

אתי אתי

New member
כל הכבוד ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

לוקח 3 שבועות עד שאוכל נהיה הרגל, אז חיזקי ואימצי !!! הייתי מציעה לך להמנע מעוגיה, כי היא רק עושה חשק לעוד. קחי מסטיק או סוכריה ללא סוכר, או דיאט קולה. זה ממש עוזר

אורלי14

New member
כל הכבוד לך. וזה באמת גוזל המון -

גם מחשבות, גם זמן, גם תכנונים. בקיצור - אנרגיות.... תחזיקי!

עדיין מחזיקה מעמד! ותודה לכן על התמ

התמיכה... עכשיו אני בפינוק היומי שלי, תה שומר כפית סוכר ועוגיה תוצרת בית מכל "המלאים", קמח מלא סוכר חום שקדים צימוקים אורגניים וכו... ארוחת ערב הפגנתי יצירתיות, כיוון שאסור חביתה אבל מותר שקשוקה כי זה בישול ולא טיגון, הכנו שקשוקה מהירה מקצת בצל עם שמן זית, כוס לקט יקרות סיני קפוא וקופסא קטנה של עגבניות מרוסקות, וביצים, כמה תבלינים והופה יצא ממש טעים. נכון זה דורש תכנון, והנה כבר הוצאתי מהמקפיא עוף לצהריים של מחר כי אין כבר ארוחות משניצל טבעול ומשהו מהיר... אבל יש לזה גם צד חיובי, אנחנו משקיעים בארוחות טעימות ובריאות, וזו הרגשה טובה של פרגון עצמי, כל ארוחה הופכת לחגיגה כי משתדלים יותר... בקיצור, אני שומרת על גישה חיובית, והיום היה כבר קצת יותר קל מחר אני מקווה להשקל בטיפת חלב... נקווה לטוב!!!

אחרי שקילה בקופה..../images/Emo3.gif../images/Emo2.gif../images/Emo4.gif../images/Emo13.gif

אז מה אומר? יש מגמת ירידה... אבל פחות ממה שציפיתי, לפי המשקל שם אני ירדתי בשבוע הזה חצי ק"ג בלבד, כנראה שהמשקל בבית הטעה אותי. אבל גם זה משמח, אם אמשיך לרדת בקצב הזה אני אשמח! זה מוזר אבל אפילו שאני אנונימוס כאן, וכולנו באותה סירה, אני מתביישת לומר את המשקל שלי. אולי זה נגד החוקים פה? כי לא ראיתי מספרים...אולי זה בכלל לא חשוב בעצם. כי מה שחשוב זה מה אנחנו מרגישות וכמה היינו רוצות לרזות ביחס לעצמנו... בכל אופן הנה ני רוצה לשתף למען הקלת המעקב: ביום חתונתי שקלתי 62 ק"ג, (במשקל הביתי) זה המשקל שאליו אני שואפת. אח"כ היתה תקופה לא מבוקרת, חו"ל טיולים עניינים והופ עליתי ל73 בערך
נכנסתי לקטע הנטורופתי הבריא וכך הצלחתי לחזור לאיזון ולהגיע למשקל 62 הנכסף, כך נכנסתי להריון! בסוף ההריון הגעתי ל76, ירדתי 6 ק"ג מיד והספתקי להעלות 3 מהם חזרה... אז זהו. שבוע שעבר אצל הנטורופת הייתי 72.5, ואתמול בקופה 72! למרות שהמשקל בבית הצביע אתמול על 70 בלבד. זהו אני מצטערת אם קשקשתי יותר מדי ושיתפתי יותר מדי וכו'...

חגיתלה

New member
גם אני תופסת בשתי ידיים ../images/Emo9.gif

אבל הכל יחסי בחיים. לגבי השקילה - לדעתי חצי קילו בשבוע זה טוב מאוד. ירידה מאוזנת. כשיורדים מהר מדי זה גם עולה מיד בחזרה. אבל חשוב שתקפידי להישקל על אותו משקל. משקלים שונים רגישויות שונות את שוקלת אחרת וזה יכול לעודד ויכול לדכא באותה מידה. ועוד עצה - אל תישקלי כל כך הרבה פעמים. זה יכול מאוד להוציא רוח מהמפרשים. הפטנט שלי - להויצא מהארון בגד ולמדוד אותו. ככה הגרדרובה שלי התעשרה השבוע ב2 זוות מכנסיים ו3 חצאיות

אורלי14

New member
אנחנו פה בשביל השיתוף הזה. לא?!

כל הכבוד לך. תמשיכי ככה ותגיעי למשקל שלך די מהר. בסה"כ את בכוון וזה טוב מאד

תודה על התמיכה!../images/Emo66.gif

אני עדין כאן, עדין מחזיקה מעמד. אני שמחה שאני לא סופרת קלוריות, זה תמיד שיגע אותי בדיאטות. לפעמים מתחשק איזה מתוק טעים כזה אבל אני מרגישה שעם הזמן החשק יורד. לגבי העוגיה שלי בסוף היום, עמדתי בכך ולא אכלתי יותר מ1. בעלי הצטרף לעסק, ושנינו יושבים ונהנים מכל ביס, לאט לאט. פעם היינו מחסלים יחד איזה 5-6 עוגיות בלי לשים לב בכלל. אני די גאה בנו. אחרי השבת אני מרגישה קצת נפיחות בבטןוכבדות, מקווה שזו רק תחושה. בכל אופן יש לבת שלי מעקב בטיפת חלב השבוע, אז אנצל את ההזדמנות להשקל. אשמח לעדכן חדשות טובות !

חגיתלה

New member
כל הכבוד ../images/Emo106.gif

על הירידה מהירה. חיזוק חיובי בהחלט נותן דרבון להמשיך ולהתמיד. מחזיקה לך אצבעות להסתגלות מהירה וירידה מועילה.

למעלה