מסיבה אצלי בחצר

מסיבה אצלי בחצר ../images/Emo24.gif

שלום שלום היום בלילה אני עושה מסיבה אצלי בחצר. החצר בגודל 4 מטר X 13 מטר. (רובה מרוצפת) חשבתי על פינת שאנטי עם מזרונים, ונרות. יש למישהו רעיון איך הנרות לא יתכבו ברוח?? יש לכם אולי רעיונות נוספים שאני יכולה לעשות אצלי??? אשמח לכל תגובה

שמופית

New member
כמובן ../images/Emo45.gif

קונים שקיות נייר חומות קטנות, ממלאים חצי בחול ותוקעים בחול את הנר. יוצא כמו השקיות המוארות שרואים בד"כ בדרך לחתונה או אירוע... עוד רעיונות ? אולי עששיות ? (אם אין, זה יוצא קצת יקר לקנות...) האם היא שלכל הרעיונות שיש לי, צריך להיערך קצת יותר זמן מאשר כמה שעות
נניח לתלות בד ארוך על מוט ולתקוע באדמה, כך שיתנפנף ברוח... לברר עם חברים אם יש להם נרגילות ולשים 3-4 נרגילות בפינת השאנטי, עם טבק בטעמים שונים

שמופית תודה, אני אשמח לשמוע על

עוד רעיונות שיש לך. מבחינת התארגנות-אין לי בעיה. יש לי מלא דברים. ממתינה....

s h i r i 1

New member
אמנם לא שמופית...

אבל כדי למנוע מהנרות להכבות ברוח, אפשר לשים כל נר במן צנצנת או כלי רחב מזכוכית ששוליו גבוהים מהנר.

היה אחלה....

תליתי מהפרגולה כל מיני עיגולים מזכוכית עשיתי פינת ישיבה על הרצפה. היה ממש מגניב. יום טוב

doram44

New member
יחזור זה שם המפתח.

אפשר להשמיש בקבוקי פלסטיק משפחטיים על ידי הנחת חול בבסיסים גזירת פתח להכנסת נר חימום ותליה . אפשר לחתוך אותם לחצי וכנל אפשר לצבוע אותם בציבעי זכוכית אפשר להדביק עליהם מבחוץ מפיות נייר. . אפשר ליצור עששיות בכול מיני דרכים הכייף זה למחזר .

למעלה