מסיבה בקונספט ירושלים . י'א-י'ב.

kobibardd

New member
מסיבה בקונספט ירושלים . י'א-י'ב.

מועדון הקונספט חוגג סוכות ובענק !! כיתות י'א-י'ב + . בתאריך 14.10 יום שלישי ... עידו שוהם ואלעד גבריאל משיקים את האוסף והולך להיות חם!! מוקדמת 60 שקל כולל צ'יסר. כל מי שמעונין שידבר איתי. 0544818808 . קובי. מומלץ בחום לכל מי שהגיע בראש השנה והבין איזה קהל טוב ואיכותי מגיע בטוח יחזור שוב.

shaulig

New member
מסיבת בחירות! גועל נפש..

המועדן הזה בדר"כ מיועד לבני 23 פלוס ולא מכניס בני נוער. מה קרה ניר ברקת החליט לתת לכם חסות? לפחות על תפרסמו על זה על הפלאיירים שלכם.

kobibardd

New member
תגובה ל-shaulig

קודם כל אני רושם שיש את המסיבה ואני ממליץ עליה בגלל שבראש השנה היה אחלה אנשים וכו.. אתה יכול לרשום הערה ולא לבוא אלי בטענה שאני עושה משהו רע זה דבר ראשון. דבר שני אין שום משהו שמזכיר או דומה לניר ברקת על ההזמנה אז... שתיקה שווה זהב.

shaulig

New member
OK לא יצאתי עליך אלא על מפיקי המסיבה..וקבל את

התנצלותי אם נפגעת. על אחד הפלאירים של המסיבה היה כתוב "צעירים עם ניר ברקת". ולכן אמרתי את מה שאמרתי אני אצלם את זה ואעלה לכאן.

dimonj

New member
נראה לי קצת לא חוקי

כמה שאני יודע מפעם אחרונה שהייתי מאחורי בר שמזיגה או מכירת אלכוהול לקטינים אסורה וכמה שידוע לי כיתות יא-יב זה בדיוק הגילאים לפני או שהכוונה לצ'יסר משקה קל

kobibardd

New member
בכדי להביר עניין

המסיבה הזאת לא קשור לבחירות. כל משקה על הבר נמכר אך ורק למי שמציג תעודת זהות 18. ואם אין 18 תמיד אפשר לשתות קולה עם לימון.

shaulig

New member
אחי טעיתי...

המסיבה שדיברתי עליה זה בקונסטנטין. מצטער.

למעלה