מסיבה עברית יום ה 5/6/03

קיפרפ

New member
מסיבה עברית יום ה 5/6/03

מסיבה עברית -שבועות. STOCK CAFE הוד השרון סי + ג'ואנה כרטיסים :09-7455145

ט י נ ה

New member
סי + ג'ואנה + ליאת פרלוב מאירי

ויהיה שירון מדהים ושמתי גם מודעה במעריב כולם מוזמנים צ'ופר מיוחד ביצוע באנגלית ל rose של מידלר בואו ......

actress

New member
סי, את יכולה בבקשה לעדכן אותנו

ולרשום לנו מהם שאר מופעי יוני+יולי אם אפשר, ע"מ שאני אעדכן את הלוח מופעים שכאן. תודה

ט י נ ה

New member
מופעי יוני + קצת מיולי ......

10.06 יום הסטודנת מכללת אורנים צהריים 10.06 בלילה מסבית חתנוה היסטרית בחוות רונית סי + 5 מלווים 11.06 אחותו של רועי מתחנת מזל טוב מזל טוב !!!!!!!!! 12.06 שירה בשדיור אצל יוני רועה חי בערוץ1 13.06.סטוק קפה חיפה 16.06 שפיים מופע פסזנטציה לרכזי תרבות כלל ארצי מאוד מומלץ !!! 17.06 טבריה לונגל מסיבה עברית 20.06 חמאם יפו מופע צהריים 21.06 21.00 בערב מופע סגור בחולון ( אפשר להתגנב ... ) מופע למורים 21.06 22.30 מופע איסוף כספים לאגודת אל סם מופע פתוח ניתן לקנות כרטיסים בקופות הכרטיסים. 23.06 אוניברסיטת הדסה ירושלים 25.06 מופע לאירגון איפ"א בצומת גלילות באולם מאוד מומלץ !!! 27.06. חמי יואב מסיבה עברית 29.06 אוניברס' הדסה י-ם 30.06 אוניברסט' הדסה י_ם 05.07 מופע לפורום הנשים בלהבים מומלץ מאוד מאוד מאוד !!!! 10.07 פארק לכיש בצהריים עבור אוכרלוסיה בעלת צרכים מיוחדים מומלץ !!! 08.07 ניכל התרבות כפר סבא מופע חשוב !!! סי מארחת את ג'וזי כץ ,חני ליבנה ועוד זמרות ערב לאיסוף כספים לנפגעות אונס. מופע שכולו נשים !!!! 22.07 חתונה במלון דניאל הרצליה ובנתיים זהו יגיעו עוד עידכונים בהמשך .......

actress

New member
תודה מותק ושכחת להוסיף את יומולדתך!

שזה ההההההההההההאירוע הכי הכי חשוב!!!!!! ועוד יש לך שתי הופעות באותו יום.

ט י נ ה

New member
העדפתי להצניע תשאלי את צחי 24 למה

כי אם תהפכי את מספרו תגיעי לגילי וזה פשוט מ-ז-ע-ז-ע- אני כאילו לא קולטת איך מילדת רוק הפכתי לאישה באה בימים ובשנים בואו נעבור הלאה

actress

New member
וכמו שג'וזי כץ אומרת "בואי ילדה....

בואי נשיר" ואני בטוחה שיהיו כאן כאלה בפורום שיגידו לך שאת עדיין אותה נערת רוק קופצנית ועובדה את עדיין כזאת ונשארת כזאת.

אני מוכרחה להגיד לך

שגיליתי שאת השנים הכי יפות מתחילים מגיל שלושים...יש לי סיבה להאמין שזה רק משתבח עם הזמן. אז לאט לך עם הזעזועים
והביטי רגע במראה... נכון שאת מחייכת?

ואת יודעת למה?

למה השניםהיפות מתחילות רק אז? כי פשוט נראה לי שמגיל 30 או ממש בסמוך לו, מתחילים לחשוב אחרת, הרבה יותר רגועים, נראה לי שפשוט את/ה מרגיש צורך עז גם להעניק ולא רק לקבל. פתאום כל מה שעברת או חלק גדול ממה שעברת בחיים נראה לך כמו ימי נעורים לא רגועים...לא שזה רע, אני מתגעגע ללא מעט מהם, אך עדיין הכוון משתנה בסך הכל.

היי......... ב- 19 לחודש

ערמה ענקית של חבר'ה שלי מהצבא (ואני כמובן) עולים להזרק בכנרת לזכר הימים הטובים-מטורפים-משוגעים.............. חבל שאת לא מופיעה ביום חמישי ה 20 לחודש שם...היינו משתוללים לך בהופעה, ואלה חברה מ-ט-ו-ר-פ-י-ם באמת על כל הראש.

למעלה