מסיבה עברית

קליבר

New member
מסיבה עברית

ביום חמישי הקרוב יתקיים ערב מיוחד במינו: ב-31.01.2002 בחצות תתקיים מסיבת ריקודים של מוסיקה עברית בלבד! הערב יכלול שירים עבריים מכל התקופות בדגש על מוסיקה מרקידה/מקפיצה/שמחה. ראו עצמכם מוזמנים, אם אתם מעל גיל 25 (מצטער, זה הכלל במקום).

קליבר

New member
פרט שולי

המסיבה תתקיים במועדון "ברקוד", רח´ הארבעה 14 ת"א (ליד הסינמטק).

shoosha1

New member
דרך אגב..

ידוע לך על מסיבה כזאת גם לצעירים יותר? לחיילים/חיילות ??

mitgo

New member
לי ידוע.

בכל סוף חודש בצוללת הצהובה י-ם, יש "טיש גדול", ערב שלם עד אור הבוקר עם שירים ישראליים מכל התקופות.. מהנה ומומלץ! (שם ניתן למצוא את כל תחומי הגילאים, ולהפתעתי הרבה היו שם גם צעירים) עמית.

קליבר

New member
אם אינני טועה הערב ב"צוללת הצהובה"

הוא ערב שירה בציבור ולא ריקודים.

trilliane

Well-known member
מנהל
מתי יש כזה ערב בצוללת? (בקרוב)

זה נשמע מעניין... אולי סוף סוף תהיה לי סיבה וגם אפשרות לעלות לירושלים
עינת (רק בת 24 וחצי)

shellyland

New member
עדכונים מהצוללת לפברואר 2002

מסיבות: 1.2.02 מסיבה לגילאי 20+ 14.2.02 מסיבה לגילאי 30+ 21.2.02 הטיש הגדול של משה להב 28.2.02 מסיבת פורים לגדולים הופעות: אביתר בנאי, ג´נקו בילובה ומרתף הטחב, שם טוב לוי ויצחק קלפטר, אופוריה, עברי לידר, מוניקה סקס, הקול יחסי, כנסיית השכל, אילן וירצברג, קורין אלאל, יוני ג´הסי, שלומי שבן, דני רובס, סיהרא "רוח חדשה נושבת", ירוק עד, ארכדי דוכין. בקיצור - אני יכולה לחשוב על לפחות חמש סיבות מצויינות לבוא לירושלים, לא כולל הטיש.

mitgo

New member
אני מתלבט

האם ללכת לשם טוב וקלפטר.. הייתי אצלם המון פעמים, אבל בכל זאת אני חושב שאלך..

mitgo

New member
נכון, זו לא מסיבה..

אבל זה כיף גדול!.. זה בכל סוף חודש, כשהפעם הבאה, כאמור, ב21 בפברואר..(שבין היתר זהו גם יום הולדתי.. רק שהפעם אני לא אהיה שם כבכל חודש..) זה מומלץ, אחרי שבאים פעם אחת, לא מחמיצים שום חודש.

קליבר

New member
תזכורת: הערב מסיבה עברית

הערב בחצות (בלילה שבין חמישי לשישי), תערך במועדון "ברקוד", הארבעה 14, ת"א, מסיבת ריקודים עברית בלבד. בני 25 ומעלה (בנות מגיל 24) - מוזמנים\ות. B THERE

למעלה