מסיבה ענקית!

Michal Orange

New member
מסיבה ענקית!

היי חברות וחברים... שמי מיכל ואני חברה כבר ברבה זמן בTake That Appretiation Pages שם הביאו לי רעיון מניב לאללה שחשבתי שולי נוכל גם לישמו בארצנו הקטנטונת... חשבתי לעשות מסיבת מעריצות בה נוכל להפגש להכיר לראות סרטים מהזמנים הטובים, ואולי גם מהתקופה הנוכחית...וכו' וכו'... הייתי שמחה לדעת אם מישהיא תהיה מעונינת לקחת חלק באירוע כזה...האמת היא שעדיין לא חשבתי הרבה על זה ורק רציתי לדעת אם אם מישהו היה מעוניין לקחת חלק במסיבה שמחה שכזאת... מקווה לתגובותיכן... מיכל xx

Michal Orange

New member
אלבום חדש בדרך

רק רציתי לדעת אם כולן פה מודעות שאלבום חדש אמור לצאת בכריסמס...

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

כמובן שאנחנו מודעות
אנחנו כבר מחכות לכך בכליון עיניים

Michal Orange

New member
יופי טופי

יופי.... האמת שנכנסתי לפורום הזה כדי לראות אם יש לי שותפות למסיבת TT שאני רוצה לארגן...

Michal Orange

New member
תשובה לשאלה...

הייתי אמורה לטוס להופעה ב-8 למאי אבל הבמאי שלי לא נתן לי לטוס לשלושה ימים ואמר לי שאם אני טסה הוא מעיף אותי מההפקה שבה הייתי...וןגם הייתי אמורה לטוס ב-28 ליוני אבל יש לי הופעה באותו ערב...אז אני וחברה שלי (שכן היתה בשתי הופעות) מתכננות על ההופעות באירופה... ד"א...חברה אחרת שלי שפגשה אותם בתחילת מאי דיברה עם ג'ייסון ששאל אם כדאי להגיע לארץ והאם יש פה הרבה מעריצות והיא ענתה לו שכן ומאוד כדאי להגיע להופעה פה...חוץ מזה הבנתי ממנה שהם כמעט בטוחים שהם יצאו לכמה הופעות באירופה...אז יש למה לצפות... אני אעדכן יותר כשאדע יותר מהTTAP...כי אני לא רואה אף ישראלית שם חוץ ממני... מיכל xx

MissPop

New member
ארר עוד מעריצה של ג'ייסון../images/Emo13.gif

בת מזל שכמותה (החברה שלך)
נקווה מאוד שיגיעו לארץ. וברוכה הבאה
נ.ב. פעם הייתי ב-TTAP לפני המון המון שנים (95-96), ג'וליה פעם עזרה לי לעשות אתר למארק (MARK OWEN APPRECIATION PAGES) ולימדה HTML.

היי מיכל ../images/Emo13.gif

חבל שלא הצלחת לטוס להופעה, אבל אני בטוחה שאת עוד תראי אותם (נקווה שאולי בארץ
). אני, הילה ועפרה גם היינו בהופעה שהיתה בשמיני במאי, לצערי לא הצלחנו לפגוש אותם למרות שידענו איפה הם שוהים. יש איזו מישהי בפורום הרשמי שמחפשת איזושהיא ישראלית שפגשה את ג'ייסון בשמיני למאי אולי היא מחפשת את החברה שלך... (אם תרצי אוכל לשלוח לך את הלינק לשם). אני ממש שמחה שלפחות ישראלית אחת כן פגשה אותם
, לפחות הם יזכרו שיש כאן מעריצות
היא פגשה את כל הבנים? או רק את ג'ייסון? ד"א אפשר לשאול במה את מופיעה?

Michal Orange

New member
היי

חברה שלי פגשה את כולם כבר כמה פעמים...היא גרה כיום בלונדון ולכן היה לה יותר קל למצוא אותם (אני חושבת). היא פגשה אותם ביום בו הם חתמו על האלבום החדש...שהיה ב-9 למאי...מחוץ למסעדה שהיתה ליד המלון שלהם...

מגניב!

בטח יצא לה לראות גם את רובי... הלוואי וזה יעזור והם יגיעו לכאן! אני זוכרת שלפני יותר מ-10 שנים גארי הבטיח שהם יגיעו לכאן אולי הגיע הזמן לעורר את זכרונו

Michal Orange

New member
צודקת לגמרי!

אני זוכרת שהייתי בבי"ס וחברה שלי הביא עיתון בו היה כתבה עם הבטחה מגארי שהם יגיעו לארץ בסיבוב "Nobody Else" שלהם...וחודש אח"כ הם התפרקו! אז בהחלט הגיע הזמן!

Milos gf

New member
גם אני זוכרת את העיתון

הזה, נראה לי שעדיין יש לי את הכתבה אי שם, אם אני אמצא אני אשים אותה כאן

Milos gf

New member
היי../images/Emo13.gif

אני הייתי שם, אבל מאז שיש לנו פורום אני נמצאת כאן יותר, ממש היה לי כיף למצוא את הפורום הזה ולגלות שיש עוד מעריצות בארץ שלנו של הלהקה שאני הכי אוהבת! כבר פחדתי שאני היחידה

היי וברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אכן אנחנו מודעות לאלבום החדש שאמור לצאת, ונרגשות למדי לשמוע את השירים החדשים... אגב, אתן מאמינות שסיבוב ההופעות כבר מגיע לסיומו
אני לא מאמינה שהתקופה הזאת עומדת להיגמר... באסה
רק נקווה שהם יודיעו רשמית על סיבוב הופעות אירופאי וכולנו נוכל לנשום לרווחה... אני חייבת להגיד לך שבהחלט חשבתי על הרעיון הזה, זה למעשה בדיוק מה שחשבתי לעשות במפגש הפורום, שיתקיים בעתיד הקרוב... הבעיה שנתקלתי בה היא, שאין לנו ממש מקום שבו נוכל לארגן מסיבה שכזו, ואני עובדת על פיתרון כלשהו.. וגם העובדה שאני גרה בדרום ורובכן גרות באזור המרכז והצפון קצת מקשה על העניין (אבל כמובן שזה לא יעצור מבעדי להגיע למפגש
)

למעלה