מסיבה עצובהההה.................

דור6

New member
מסיבה עצובהההה.................

טוב אתמול,יום חמישי יצאתי למסיבה.פגשתי חברה שהיו איתי בבית הספר וכנראה מההתרגשות הגעתי למצב שעוד הפעם היה לי קשה לדבר זתומרת דיברתי פי אלף יותר טוב מבית הספר אבל לא טוב מספיר וזה דיכא אותי.טוב נכנסנו למסיבה וכל זה ופגשתי אדם שהמתין איתי לפני שנה לקורס בבה"ד 7 אז באתי אמרתי לו שלום הוא בא חיבק ואמר לי מה קורה?הכל טוב?ופתאום שאל אותי אתה זה זה שמגמגם? .מה להגיד לכם הצטערתי שלא פירקתי אותו במכות אבל ניפגעתי קשות.בהמשך המסיבה ראיתי שתי בנות רקדתי איתם וכבר ציינתי בפניכם שאני נראה טוב מאוד לכןגם הן חייכו אלי עשו לי עיניים וזרמו איתי מה שנקרא.אבל בזה זה הסתיים בשל הירידה בביטחון שהחלה אצלי בגלל רמת הדיבור עם החברה ואותו בחור לא עשיתי שום צעד ותבינו,אני בלחץ כי עוד 3 וחצי חודשים אני בן 20 ועדיין לא התנשקתי עם בחורה שלא לדבר על חברה.מקווה לימים טובים יותר עד אז שבת שלום.

R O N Y1

New member
מה אתה שם עליו

הוא רק מקנא בך הוא בטח ניראה מה זה מכוער שים עליו זין !!! אל תדאג מנשיקות גם זה יגיע .אתה רק בן 20...... RONY

gali90

New member
בתור בחורה..

אני חייבת להגיד לך- שאין לך מושג .. כמה אותן בנות חיכו שתזמין אותן.. ועם איזו הרגשה של פיספוס הן חזרו הבייתה .. דיי- נסה לשבור את המחסום של הבושה- לך על זה- הרי בחורות ברמה יבינו שיש לך בעייה בגמגום - אולי זה יפריע אולי לא .. ולא יעשו מזה עניין.. במשך שנים היו לי בני זוג- ותמיד פחדתי שבשל הגמגום יעזבו אותי, או שהוריהם יתמהו מה הוא מצא בי וכו'? אף אחד לא עשה עניין מהגמגום שלי יותר מעצמי..זה מה שאני אחרי הכל. לנו הבחורות כאילו יותר קל כי מחכות שיזמינו אותן.. אל תפחד - אתה מודה שאתה נראה טוב וזה כבר לטובתך (אבל לא הכל..) לך על .. בנות שמבינות עניין . מחפשות שבחור יעשה להן טוב, יבין אותן ובעיקר יהיה איתן.. לא מישהו שיישא להן נאומים.. ובחורה שיתמזל מזלה תבין שבטח הגמגום ירגע כשתרגיש יותר נוח איתה. לך על זה.. חבל על כול יום ..

דור6

New member
מה אני אגיד לך את צודקת כולם אומרים

לי שהרמת דיבור לא כזאת רעה ושזה שטויות אבל את יודעת עד שלא אזרת אומץ בפעם הראשונה אפשר לדבר מפה ועד הודעה חדשה זה לא יעזור אני חייב ללכת לתפוס ביטחון ולעשות את זה להתחיל עם בחורה ולשים *** על כל העולם.זאתי הסיבה שעוד שבוע שבועיים אני וחבר שלי הולכים והוא יעזור לי מהבחינה של לתת לי ביטחון לעשות את הצעד הזה הוא אחד שמתחיל עם בנות במסיבות כל הזמן.רק שזה יהיה כבר...........

גלי בתור בחורה

מה שלומך גלי? תגידי בתור בחורה כשאתן מדברות בין חברות וכו' מה בחורות חושבות על גברים שמגמגים..? כי אני פחות או יותר יש לי בעיה דומה לשלו לא שלא התנשקתי או לא היו לי חברות אבל הרבה פעמים אני מפסיק לזרום אם בחורות או מוותר או שמחכה שהם יעשו את ה'צעד' הבא ולמען האמת זה מתחיל להימאס.. את כמוני לא יכולה להיות אובייקטיבית למגמגמים כי אנחנו כאלו, אבל נגיד בחור בא לאחת החברות שלך שנראות טוב ומתחיל איתה אבל הוא מגמגם (בקשר למראה אין לה מה לדאוג ) איך היא תגיב ???

שרוך

New member
למה אתה מוכר לי?

בס"ד הי דור מה המצב? תגידי אח שלי היית כותב גם בפורום של עוזבי בעבר? שרוך

למעלה