מסיבה ! קולולו !!!!

דני ואני החלטנו

שמערכת היחסים בינינו תהיה פתוחה. אני והשושבינה של הולי גם התחלנו להתקרב לאחרונה.
השיר של אן ווג free your mind קורע מתמיד...שיר אלוהי. בתמונה : השושבינה שלי ושל הולי שנקרא לה לצורך העניין : ג´יימי.

זה רק אני

או שזה נראה כאילו היא לא נושמת? ואיפה דידו נכנסת בכל הקטע הזה? ול
שלך, השיר נורא מרגיז. הקליפ עוד יותר מעצבן.

דידו..וואלה. ברחה לי מהראש

לא נורא. היא תטפל בילדים המגניבים שיהיו לנו. שיר מרגיז ? איפה את גרה ? בצרפת ?

הילדים המגניבים שלכם?

נו מילא. הו סוף סוף עברי לידר. הגיע הזמן. (למה הם לא שמים שירים מהדיסק החדש????)

הם עוד ישימו שירים מהדיסק החדש

נראה לי. (מה לא שווה לפתוח הודעה בשביל זה ? לא נורא גם לטביה גנבו את השיר)

והנה עברי ! עברי בוא רגע שנייה !

אולי נשלח את עברי לאירויזיון שנה הבאה ? הוא יוכל לעשות שם אחלה של הופעה...צריכים לשלוח איזה רוקיסט לשם שינוי. בתמונה : הידעתם שקיים world trade center נוסף ? מסתבר שהוא בשטוקהולם, שבדיה...

נראה לך? עברי לידר באירויזיון?

אנשים במקום להצביע ירוצו להתאבד. הידעת שזה לא ממש מעניין אותי? (ובגלל שאני היחידה במסיבה אז צריך לשים דברים שמעניינים אותי)

סליחה ?

בגלל שאת היחידה במסיבה צריכים לדבר על דברים שמעניינים אותך ? אולי גם תיכף תתלונני על הכיבוד ? על המוזיקה ? (שדרך אגב נחמדה ביותר) בכל מקרה עומרי רונן המסכן כלוא כרגע בתוך כלוב מזכוכית ב"טעם העיר" שם הוא משדר מוזיקה לעם ישראל שבא לאכול אוכל טוב במחיר של אוכל רע.

אני באמת מתלוננת על הכיבוד

המוסיקה עוד בסדר (למרות שנטשתי את DISHWALLA בשביל ה.. אממ זה מוסיקה?) והכיבוד באמת לא משהו (נו יכלת להשקיע!) וWHO´S THAT GIRL זה אחד השירים (זה שיר?) הכי מעצבנים שנכתבו.

דווקא שיר מדליק

כבר סיכמנו שהטעם שלי ושלך במוזיקה הוא לא דומה (בלשון המעטה). מה שכן חבר שלי, Sven Goran Eriksson שהוא המאמן של נבחרת אנגליה בכדורגל גם מודאג ממך אמילי. בתמונה : גוראן מודאג.

מודאג?

נו מילא. הוא אנגלי, שילך לשתות תה
זה שאני שומעת מוסיקה נורמאלית לא אומר שאני מוזרה! (אה?)

מוזיקה נורמאלית ?

את המוזיקה שאת שומעת שומעים גם במועדוני מחתרת בסלובניה שם ילדים קטנים מתחננים לפת לחם וכשזה לא הולך להם הם הופכים לדראג קווינס והולכים לאירויזיון. טום ג´ונס שיחק אותה עם ה-sex bomb גם אחלה של שיר, גם אחלה של קליפ, גם קימבק את עצמו וגם היה נעימת פתיחה לסדרה...(איך קראו לה ??? אה כן "אקשן" שהיתה יופי של סדרה רק חבל שהיא ירדה אחרי מספר פרקים מוגבל.
בתמונה : המלך בכבודו ועצמו.

זיעזעת אותי |אייקון פאביו\שי|

מה אתה שם לי תמונות של טום ג´ונס? הבן אדם היה צריך לפרוש לגימלאות לפני 20 שנה. מה קורה עם גלגלצ היום? WAKE ME UP BEFORE YOU GO GO? מה קרה הם שכחו את כל הדיסקים החדשים שלהם?

והנה שיר הפתיחה ל"חברים"

שיר שהוכיח שסדרה יכולה לעשות שיר ולהיפך וגם קליפ מצחיק יכול להצליח וגם שסינגל שיוצא בתאריכים שונים בשנים שונות עדיין מצליח למרות שהוא נטחן.

למעלה