!!!!!מסיבה של פעם בחיים!!!!!! הפעם מעודכן ומת

affecting

New member
!!!!!מסיבה של פעם בחיים!!!!!! הפעם מעודכן ומת

!!!!!מסיבה של פעם בחיים!!!!!! הפעם מעודכן ומתוקן!!! בעקבות ההודעה המוטעת שפורסמה כאן בטעות וכל אי ההבנות הינה הודעה חדשה ומעודכנת גבירותי ורבותיי ההיפהופ חי ובועט. ב20.08.08 זה קורה ממש בקרוב!! יום שני הזה!!! מועדון הג'י ספוט מזמין אותכם למסיבה של פעם בחיים ה-פ-י ד-י-י-ז 3!!! כל האמנים הכי גדולים של ישראל על במה אחת: סיי לה וי ,דנסטר ,טונה מהשבט ,העקרב ,קוואמי דה לה פוקס,קנדוג ,באד סטאף צ'יקו באס ,מטרו (ממשפחת תאקט),רחוב שומשום ,א.מ.ת(הלייבל של שי360) אילן באבילן , אלון שר ,באים לבד ועוד יוצרים רבים וטובים.. הערב צפוי ליהיות ארוך אך משתלם מקרופון פתוח,פריסטיילים,תחרויות נושאות פרסים נו אז למה אתם מחכים? עכשיו אתם נרשמים!!! (הנחה משמעותית לנרשמים) ניתן להרשם בדרכים הבאות במספר הטלפון 0528523601 או דרך תוכנת מסרים מידיים 4683308 [email protected]

TakTik

New member
מי?

בן קיפוד סי...

EmGee

New member
זוכר את הדיס שהיה בין סאבלימינל למשה אופניק?

EmGee

New member
התכוונתי לראשון

אבל תאכלס גם לשני זה יכול לענות... יצא לי להפגש עם כמה אנשים מהפורום, זה היה מוזר אם הייתי נפגש עם כולם....

TakTik

New member
אתה יודע...אמון זה כמו מגדל קלפים

אחד נופל, והכל מתפרק.... איך אפשר לסמוך עליכם שזה הליינאפ הנכון?

למה זה נשמע כמו חלטורה מארץ החלטורות?

אלון שר ?סיי לה וי ?באד סטאף מי ? הם האומנים הכי גדולים של ישראל? מישהו פה רוצה לעשות קופה?

affecting

New member
חביבי

אם אתה חושב שיש לנו סיכוי לעשות כסף במסיבה הזאת אז טעות גדולה בידיך זה הולך ליהיות ערב של היפהופ משובח,גם אני אוליי לא הכי אוהב את ההרכבים האלה אבל יהיו שם אנשים מאד מוכשרים כמו ראפין(השרדות) לפי מה שהבנתי.. ומלא אנשים מוכשרים שעוד לא כל כך התפרסמו(אני לא רוצה להשתמש במילה מחתרת) אז במקום לבוא ולצעוק שההיפ הופ מת,תנסה לעשות צעד שיחייה אותו מה שבטוח,שאף אחד לא חייב אותך לבוא,זאת מסיבה שנערכת כל שנה בדרך כלל היא בחוף הקשתות באשדוד,ועכשיו החלטנו להשתדרג ולעבור לג'י שום נסיון לעשותצ כסף אין פה. הנסיון היחיד הוא ליצור ערב היפהופ ישראלי(דיי מחתרתי) משובח!!!

Funky Giraffe

New member
מה?

כל האמנים הכי גדולים של ישראל על במה אחת הנסיון היחיד הוא ליצור ערב היפהופ ישראלי(דיי מחתרתי) משובח!!! מה הולך איתך מר יחצן...

affecting

New member
תגיד לי מר אנטי..

קוואמי קנדוג מטרו...זה אמנים גדולים ובנוסף אליהם יהיו אמון המון יוצרים דיי מחתרתיים. תגיד לי ג'ירפה?ליהיות אנטי זה התפקיד שלך? אני לא מבין ממה אתה ניזון. אבל מה שאני כן מבין,זה שאתה פשוט יצור מסכן.

kombinaizer

New member
עם כל אהבתי אלייך משה

אכזבתם אותי, ככל שהעניין מתבהר זה נהיה יותר ויותר מחתרתי מה שלי האמת לא עושה את זה. אבל יש מצב שאני אבוא בכל מקרה :)

למעלה