מסיבה של פעם בחיים

affecting

New member
מסיבה של פעם בחיים

גבירותי ורבותיי ההיפהופ חי ובועט. ב20.08.08 זה קורה מועדון הג'י ספוט מזמין אותכם למסיבה של פעם בחיים ה-פ-י ד-י-י-ז 3!!! כל האמנים הכי גדולים של ישראל על במה אחת: סיי לה וי ,דנסטר ,השבט ,העקרב ,קוואמי דה לה פוקס,קנדוג ,באד סטאף צ'יקו באס ,מטרו (ממשפחת תאקט),רחוב שומשום ,א.מ.ת(הלייבל של שי360) אילן באבילן , אלון שר ,באים לבד ועוד יוצרים רבים וטובים.. כגון: דנידין שס 51% רוי יפתי כלא 6 הערב צפוי ליהיות ארוך אך משתלם מקרופון פתוח,בטאלים,תחרויות נושאות פרסים נו אז למה אתם מחכים? עכשיו אתם נרשמים!!! (הנחה משמעותית לנרשמים) ניתן להרשם בדרכים הבאות במספר הטלפון 0528523601 או דרך תוכנת מסרים מידיים 4683308 [email protected]

kombinaizer

New member
כלא 6 לא מופיעים שם

תסגרו על עצמכם
בכל מקרה אני שם, קבלו
עליי

kombinaizer

New member
../images/Emo45.gif להיות או לא להיות!

זאת השאלה, מקפיץ לטובת השאלה

EmGee

New member
סופרים לתשומת ליבך

אתה יכול בקשה לרשום מי באמת מופיע שמה, כדי למנוע אי נעימויות...

DJ$upreme

New member
יובהר אחת ולתמיד -

ה GSPOT יושכר כנראה לבחור החביב שמפיק את האירוע, אם הוא יעמוד בכל המחויבויות החוזיות עד יום חמישי הקרוב (זה עדיין לא קרה אגב). כשזה יקרה הוא יוכל מצידי לעשות שם גם תצוגת אופנה לגמלים. אין לי שום קשר להפקה ואני לא אחראי על שום דבר שקורה שם, אני לא אחראי לפרסומים האלה ואני לא יודע מי אישר השתתפות ומי לא. ידוע לי שכלא 6 לא יופיעו. מאידך בשיחת חולין עם קוואמי הוא סיפר לי שהוא עולה לעשות שיר אחד. שכל אחד יעשה לפי הבנתו, נראה לי שיש פוטנציאל לאירוע חביב ביותר.

affecting

New member
חב'רה אני מתנצל

הייתה לי טעות בכתיבת ההודעה הכוונה לאמנים דנידיןשס חמישים ואחד,וכל אלה שבאים אחרי המילה כגון אלה אמנים שכיבכול יראו נוכחות באירוע אבל לא יעלו להופיע אני מצטער.. טעות כתיב חמורה,ואני מבקש את סליחתכם צריך לתקן את זה ל .. ועוד אמנים רבים שיבואו לעשות כבוד כגון: דנידין שס 51% רוי יפתי כלא 6 ועוד.

למעלה