מסיבה.

רינה7

New member
מסיבה.

איך היתה התוכנית? שמעתי מחברות שהיתה תוכנית מצחיקה ויפה במיוחד. אני עדיין לא ראיתי את התוכנית, אמא שלי הקליטה לי ואני אראה אותה הערב, תמיד אני סקרנית ומחכה בקוצר רוח לראות את התוכניות עם גלי.

שרית7

New member
היתה תכנית פשוט נהדרת

לא רוצה לגלות לך יותר תראי לבד ותהני

היי רינה../images/Emo140.gif

רשמים מהתכנית תקראי כאן

שרית7

New member
ערב טוב לך יקירי

איזה כייף שאתה פה אני לא מעכלת עדיין שאתה כאן ערב ערב במקום אחת לשבועיים

היי../images/Emo24.gif

היום בכלל, ב- 5 הייתי בבית אבל היה היום מלא בלאגן, עד השעה 2 בצהריים. הרגליים שלי הרוגות! ויום שלישי כנראה אני סוגר בבסיס

שרית7

New member
ערב חנוכה בבסיס?

בטח יארגנו לכם ערב עם הדלקת נרות וחלוקת סופגניות שהמשקית חוויה תכין עם משחקי חברה איך בא לי. אני מה זה מקנאה. כמה שיותר מזדקנים צריך ליזום יותר ויותר כי אחרת אין תחושה לא לחגים ולא לכלום

משקית חוויה??!

אין דבר כזה היום. אולי זה המשקית חינוך של היום??
ממש לא נראה לי שזה הולך להיות כמו שתארת מקסימום נקבל סופגנייה

hilali1

New member
אלירן אני קוראית אותך לסדר

אל תפסול אפשרות שיארגנו לכם משהו לחנוכה. תן צ'אנס למשקית חינוך שלך. ואם באמת היא לא תארגן כלום אני מבטיחה להשלים את החסר. בסדר?

hilali1

New member
מישהו קרא לי?

כן כן אני משקית ח"וויה. האמת שאלירן צודק. היום כבר קוראים לנו משקיות חינוך אבל אני עדיין מדור חוו"יה. אם אתם רוצים נקבע באחד מימי החנוכה להיתכנס בפורום ואני אכין לכם חידונים ושעשועים. שרית,, ככל שעובר הזמן באמת כבר אין תחושה של חגים אבל הכל תלוי בך ובחברים שלך... קחי יוזמה ותארגני משהו...

שרית7

New member
אין יותר משקית חוויה?

הלכנעלם מן העולם? רק אני חיה בעבר כנראה

שרית7

New member
חוויה זה ר"ת של חינוך וידיעת הארץ

היא היתה אחראית על כרטיסים בהוזלה למשל, ארגון טיולים ומסיבת, מופעים, אחראית על הספריה. זה מה שהיה בזמני לפחות אחלה תפקיד

hilali1

New member
החליטו בחיל חינוך

שרק מעט מהמשקיות מתעסקות בידיעת הארץ ורובן בחינוך. ועל כן יש לומר משקיות חינוך. אני כמו שאמרתי גם מהדור הישן.... תפקיד מדהים. נהניתי מכל רגע

10 הגרי

New member
לנו יש מסיבה בשבוע הבא,אך אני לא ..

אלך,כי היא תתקיים ביום הולדתי.

10 הגרי

New member
כן,אני בצבא.חשבתי שאת יודעת לפי..

ההודעות הקודמות,שבהן דיברנו על הנושא.

hilali1

New member
אני לא זוכרת

תסלחי לא תמיד אני מקשרת בין ההודעות. איפה את משרתת? באיזה תפקיד? ולמה את לא מצטרפת אל כולנ ובצ'ט?

10 הגרי

New member
ברור שאני סולחת לך..

אם את זוכרת,לפני כמה זמן דיברנו על הפז"מ ועל זה שבעוד מספר חודשים אני משתחררת. אני עוד מעט מצטרפת אליכם,פשוט נכנסתי מאוחר,והטעינה של הצ'ט לוקחת כמה זמן בפעם הראשונה.

למעלה