מסיבות אישיות לא ראיתי צח"מ שבוע

ים כחול

New member
מסיבות אישיות לא ראיתי צח"מ שבוע../images/Emo10.gif

ואני מרגישה מנותקת בטירוף
התגעגעתי .... מחפשת עכשיו אם מישו רשם סיכומים של השבוע ... פיספסתי את הקראאאאאאש עם טוני וטרשת עורקים
מה היה?

ים ים, הגעת לפורום הנכון...../images/Emo3.gif

זה המקום שבו תמצאי את מי שישמח לעדכן אותך במה שפספסת. רמונה מציעה לבשל לויקטור ארוחת ערב מיוחדת ואומרת לו שהיא מקווה שהוא לא ישכח אותה, הוא מודה בפניה שיש לו רגשות כלפיה אבל אומר שהוא חולק משהו מאוד מיוחד עם אשתו ולא רוצה לעשות שום דבר שעלול לסכן ולהרוס את זה והיא שואלת אותו אם ניקי הוגנת כלפיו. בראד שואל את ניקי במטוס מה יקרה כשהם יגיעו לעיר וניקי רוצה לעבור בחווה. בראד חושב שהיא רוצה לאסוף כמה דברים לפני שהיא עוברת לגור איתו. ג'ק מספר לאשלי מה קרה בניו מקסיקו ואומר לה שהוא לא מבין מה שיש בויקטור שהוא מצליח להפיל כ"כ הרבה נשים ברישתו. מייגן מאושרת כשטוני מציע לה נישואים ורוצה לספר לטרישה אבל טוני לא חושב שזה רעיון טוב. בילי מבקש מג'יי טי ליקר בבית הקפה וראול נכנס ולא מבין מה קורה, בילי אומר לו בלעג שהוא ומק יחד וחושב שזו אהבה. ברוק שואל את מק בקשר לרגשותיה לבילי והיא לא מוכנה לדבר על זה!. פול שואל את כריס על הנסיעה שלה לניו מקסיקו בשביל ויקטור. ******************* כשניקי חוזרת לחווה היא מקבלת רגליים קרות ומחליטה לבלות לילה נוסף בחווה בראד שואל אותה אם היא פלירטטה איתו והיא אומרת שלא! הוא עוזב ואומר לה שמחר הוא יבוא לאסוף אותה. אחרי הארוחה רמונה מציעה לויקטור ללכת לישון כי הם צריכים להתעורר מוקדם בבוקר, ויקטור שם לב שהיא שותה תה שונה ומבקש ממנה למזוג לו כדי שיוכל להרדם בקלות. רמונה הולכת לחדר שלה וויקטור חולם שניקי עזבה אותו. רמונה שומעת אותו מדבר מתוך שינה ובאה לבדוק מה קורה והם מתחילים להתנשק. קאסי שואלת את שרון וניק אם היא עדיין תהיה נערת הפרחים בחתונה של ויקטור וניקי והם לא יודעים מה לענות. ניק מחליט לא לדאוג בקשר לחתונה של ההורים שלו ולהסדיר את העניינים שלו. ג'ון אוכל צהריים על ג'יל אצל ג'ינה הוא מציע לה להרפות ממקנזי ולהתמקד במערכת היחסים שלה עם בילי. בילי בריטני ג'יי טי וריאנה הולכים לבית אבוט כדי להמשיך לשתות כשג'ון נכנס, הוא אומר לבילי שלא תהיה שום שתיה תחת קורת הגג שלו!. בילי כועס שכל הזמן מתייחסים אליו כמו לילד קטן. ברוק אומר לקתרין שהוא מאוד שמח שהיא מצאה אותו. ג'ק ואשלי משוחחים על חיי האהבה שלהם. ****** ויקטור מרגיש שהוא ניצל את רמונה אבל היא מרגיעה אותו שזה לא כך ושאין לה שום חרטות, כשהיא עוזבת הוא חוזר הביתה כדי להסדיר את העניינים עם ניקי, רמונה אומרת לו שהיא לעולם לא תשכח אותו. קתרין שואלת את ניקי בקשר ליחסיה עם בראד, ניקי מגנה על עצמה בטענה שויקטור עזב הרבה לפניה. בראד מגיע לחווה כדי לקחת את ניקי איתו. ויקטוריה מתקשרת כדי לתאם פגישה עם רוס וגארי. בראש&סאסי מכרו הרבה פחות מחברת ז'בו והיא מחליטה לחזור לקמפיין הישן, היא מרגישה מוגנת עכשיו שיש לה שומר ראש. לאו שואל את וורטון לגבי המכתבים של המעריץ, וורטון אומר לו שלניומנים מגיע כל מה שקורה להם. ראיין סוף סוף מדבר עם טרישה על הטיפול הוא רוצה ללכת איתה אבל לפני זה חייב ללכת לישיבה שויקטוריה תיאמה. נינה ומייגן מגיעות הביתה עם שמלת חתונה. מייגן מרגישה רע על שהיא לא משתפת את אחותה. טוני הולך לשרון כדי שתעמוד לצידו. מייגן מציעה לו לקחת את הרכב שלה כי מאוד קר בחוץ, אבל הוא מתעקש לנסוע עם האופנוע, הוא עוזב את הטבעת מאחור (שוכח). אהמ ******************* בראד רוצה לדעת אם קתרין שינתה את דעתה של ניקי בנוגע לחיים משותפים איתו ומבקש ממנה לצאת איתו עכשיו, ניקי אומרת לו שיש לה עוד כמה דברים לארוז ושהיא תפגוש אותו אצל ג'ינה. במטוס ויקטור נזכר ברגעים היפים שהוא חלק עם ניקי והוא מקווה שהם יצליחו לגבור על הבעיות שלהם. כשהוא נכנס הוא רואה את התיקים של ניקי ארוזים ושואל לאן היא נוסעת. רמונה מספרת להלנה שהיא וויקטור שכבו והיא לא יודעת אם היא תצליח לשכוח אותו אי פעם. ויקטוריה שואלת את כולם אם הם מסכימים לחזור לקמפיין הישן. גארי מציע שהתמונות יהיו פחות פרובוקטיביות ויקטוריה חושבת שזה רעיון טוב ומבקשת לדבר איתו ביחידות. וורטון מספר ללארי שהוא רוצה לחיות ולשנות את סגנון החיים שלו אבל פוחד שמשפחת ניומן עם כל הכסף והעוצמה שלהם יגרמו לו לחזור לכלא. מייגן משאירה לטרישה הודעה במשיבון שהיא וטוני מתחתנים, טרישה לא מאמינה למה שהיא שומעת ומחליטה ללכת אליה כדי לעצור בעדה. טוני חוזר למייגן כדי לקחת את הטבעת שהוא שכח, כשטרישה לא מוצאת את מייגן בבית היא מחליטה לפגוע בטוני, מכניסה להילוך רוורס ופוגעת בטוני על האופנוע. *************** היו השבוע ארבעה פרקים בגלל החג. זהו מקווה שזה מפצה על העובדה שלא צפית.

ים כחול

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo141.gif../images/Emo24.gif../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif../images/Emo23.gif

תודההההה ענקית לך פיית הפרחים המקסימה !!!
על האכפתיות ותשומת הלב ועל ההשקעה הרבה בכתיבת כל התקצירים

ואני מקדישה תמונה...../images/Emo26.gif

לצהובון...
למרות שאני בטוחה שיש לו תמונות יותר
מזאת... אבל העיקר הכוונה... ואל תגיד לי
כי כבר עכשיו אני אומרת- אין בעד מה...

ים כחול

New member
תודה צהובוני../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

תמונה אהובה עליי מאד של ג"ים וורן צייר ענק!! איך קלעת בול ??
תודההה

בריטני או מדונה../images/Emo35.gif ../images/Emo8.gif

אגב את יודעת שמחר הבכורה של הקליפ everytime ב-MTV TRL שיר מהמם, יש גם באינטרנט הצצה של דקה לקליפ, ראית

אופס (איי דיד איט אגין)

זה בעצם היה אמור להיות היום הבכורה.... אני כל הזמן מתבלבל וחושב שהיום זה יום שבת... לפחות לא לשכוח שיש היום צעירים, שלא נפספס את מנת הניומן היומית

לא ראיתי קטע מהקליפ.. אבל...

קבל תמונה מהקליפ המדובר שכרגיל בריט שלנו במיטבה

שמיצית

New member
ימית../images/Emo70.gif../images/Emo24.gifברוכה השבה

מצחיק, כי תכננתי לשים הודעת חיפוש נ(ה)עדרת היום בפורום כיף שחזרת אלינו

שמיצית

New member
../images/Emo9.gif התקפלתי, נכנעתי, הרמתי ידיים

אין לי חוט שידרה... משל הייתי שרון קייס... הרבה אנשים לא הבינו את הגאונות הצרופה בניק הקודם ודרשו ממני לחזור לניק המקור נו, שוין אז אני פה

python 4

New member
שמיץ! ברוכה השווה!

וברוכים השבים גם לים כחול, פיית הפרחים, עידית, רונית, שחר, רונן, צהובי, צ'רמינג ואני וכולם.

למעלה