היו יותר מעשרים, הם ישבו בעקר בחוץ../images/Emo201.gif
לי היה נדמה שפשוט המוזיקה " מוזיקת קנטרי ברזילאית" זה משהו שהקהל הרגיל של המסיבות הברזילאיו לא מכיר, ולא יודע לרקוד לפיהן, אז זה עבר בעקר למוזיקה הרגילה במסיבות ברזילאיות בארץ, לפחות באלה שהייתי או שמעתי עליהם.. היו מלא ילדים שנהנו בצורה לא רגילה..ומה שהיה הכי יפה , בעיני , ורק בשביל זה השתלם לבוא היה "ג'ם סשן" אחר כך, לצערי לא הכרתי את הבצעים, (שלושתם) אבל זה היה ממש נפלא, הצטערתי שלא יכולתי להשאר יותר זמן בגלל ענייני תחבורה נכון שהיה קצת קשה למצוא את המקום, נהג מונית השרות השאיר אותי על יד איזה כביש ואמר לי "זה קרוב" תשאלי מישהו., לא שהיו שם אנשים בכביש ההוא בכלל, אני המשכתי ללכת כי אני עקשנית מטבעי ולא מוותרת בקלות, בסוף פגשתי זוג שהראו לי מעבר מתחת לגשר חשוך ואחר יזה שביל חולי , שאני עם ראיית הלילה הפגומה שלי בקושי ראיתי, אבל הגעתי, ולא הצטערתי, ולו קר בגלל ההופעה של השלושה לאחר שהלהקה םרקה את הציוד שלה, זה היה ממש "אנפלאגד" יפהפה, הייתי שמחה אם מישהו יכול להגיד לי מי הם, סליחה על הבורות, ומסור להם תודה בשמי על המוזיקה היפה ששמעתי מהם. הסוסים נראו נפלא, קשה היה להאמין למה שבעלת המקום ספרה איך הם נראו קודם. אני יודעת שיש הרבה אנשים בארץ שהם במוצאם מדרום ברזיל, ש יותר מכירים את המוזיקה הזו, אולי אנחנו (סליחה, אתם, אני לא כל כך בעניינים ואני לא רוצה להציע לכם הצעות, אתם יודעים הרבה יותר טוב ממני כמובן) יכולים להרחיב את הקהל של הפורום הזה, למרות שכל אלה שכאן הם נפלאים ואני נהנית לקרוא את כל מה שכתוב כאן בכל מקרה "שאפו" על היוזמה הברוכה הזו, וכשאתם באים בפעם הבאה, תביאו הרבה ילדים אתכם.