מסיבות/הופעות/פרסומים

ofir belo

New member
היום מסיבה ברזילאית בריזורט

היום מסיבה ברזילאית בריזורט - נמל ת"א מול השלוותה מוזיקה ברזילאית איכותית וחדשה עם D,J URI B. הופעת בטוקדה וקפואירה. החל משעה 23:30 ועד אור הבוקר. מקווים לראותכם אתכם תמיד בסמבה אורי, פנטה ואופיר

ra2m

New member
לגבי מסיבת הקנטרי הברזילאית שהיתה

בשבת בחוות סוסים בראשון. חבל שזה לא הלך כל כך כי היה קשה למצוא את המקום (מפת ההגעה הייתה שגויה). אבל הפוטנציאל של המקום והמטרה הנעלה שווים מסיבה. אני לא יודע מי זאת שאירגנה אבל היא דיברה איתנו ואמרה שאולי תארגן עוד מסיבה, אז אל תתיאשי והצליחי בניסיון השני.

שישי 19.10.07 "כוכבי הסלסה" - עם Salsa4Fun

חברים, לא יכלנו להשאר אדישים אחרי ההצלחה הגדולה של המסיבה אצל אראל בסוכות, והתגובות היפות שלכם , מה ש"הכריח" אותנו להפיק גם החודש מסיבות נוספות :) "כוכבי הסלסה" המסיבה הראשונה תתקיים בביתה של אהובה, בכוכב יאיר. הכניסה הינה לחברי מועדון Salsa4Fun בלבד !! (אנשים שהשתתפו בעבר בהרקדות שלנו ורשומים במערכת). * מי שאינו חבר Salsa4Fun מוזמן לשלוח אלינו את פרטיו, ונעדכן אותו על אירועים נוספים בעתיד. מיקום המסיבה תערך בבית של אהובה, בכוכב יאיר. יש להרשם בטופס ההרשמה בכתובת שבקישור. והכתובת המדוייקת תשלח אליכם במייל עם הזמנה רשמית למסיבה. מועד יום שישי הבא, 19.10.07. המסיבה תתחיל בשעה 22:00 רוצים להזכר במסיבות האחרונות? גלריית התמונות שלנו עומדת לרשותכם :) פרטים נוספים במהלך המסיבה תועבר הדרכה קלילה. המסיבה תכלול LA, רואדות, צ'ה צ'ה, רומבה, ריקודי שורות ברזיאלים וסגנונות נוספים. במידה וחלילה יהיה גשם ביום המסיבה היא תבוטל (כדאי להתעדכן באתר ביום שישי לפני שיוצאים). המון תודה לאהובה על שנידבה את ביתה לאירוע :) באהבה, Salsa4Fun http://www.salsa4fun.co.il/13693

נצל"ש,

היום פגשתי את אליזט בטעות. אז סליחה שהפרעתי לך

cava5

New member
וואוו. אופטימיות.

היו אולי 20 איש בקהל, כולל הרקדנים והזמרים. ביזיון. היה עדיף לתרום את הכסף ולקבל תעודה מכובדת עם חשבונית שגם מוכרת.

fada azul

New member
היו יותר מעשרים, הם ישבו בעקר בחוץ../images/Emo201.gif

לי היה נדמה שפשוט המוזיקה " מוזיקת קנטרי ברזילאית" זה משהו שהקהל הרגיל של המסיבות הברזילאיו לא מכיר, ולא יודע לרקוד לפיהן, אז זה עבר בעקר למוזיקה הרגילה במסיבות ברזילאיות בארץ, לפחות באלה שהייתי או שמעתי עליהם.. היו מלא ילדים שנהנו בצורה לא רגילה..ומה שהיה הכי יפה , בעיני , ורק בשביל זה השתלם לבוא היה "ג'ם סשן" אחר כך, לצערי לא הכרתי את הבצעים, (שלושתם) אבל זה היה ממש נפלא, הצטערתי שלא יכולתי להשאר יותר זמן בגלל ענייני תחבורה נכון שהיה קצת קשה למצוא את המקום, נהג מונית השרות השאיר אותי על יד איזה כביש ואמר לי "זה קרוב" תשאלי מישהו., לא שהיו שם אנשים בכביש ההוא בכלל, אני המשכתי ללכת כי אני עקשנית מטבעי ולא מוותרת בקלות, בסוף פגשתי זוג שהראו לי מעבר מתחת לגשר חשוך ואחר יזה שביל חולי , שאני עם ראיית הלילה הפגומה שלי בקושי ראיתי, אבל הגעתי, ולא הצטערתי, ולו קר בגלל ההופעה של השלושה לאחר שהלהקה םרקה את הציוד שלה, זה היה ממש "אנפלאגד" יפהפה, הייתי שמחה אם מישהו יכול להגיד לי מי הם, סליחה על הבורות, ומסור להם תודה בשמי על המוזיקה היפה ששמעתי מהם. הסוסים נראו נפלא, קשה היה להאמין למה שבעלת המקום ספרה איך הם נראו קודם. אני יודעת שיש הרבה אנשים בארץ שהם במוצאם מדרום ברזיל, ש יותר מכירים את המוזיקה הזו, אולי אנחנו (סליחה, אתם, אני לא כל כך בעניינים ואני לא רוצה להציע לכם הצעות, אתם יודעים הרבה יותר טוב ממני כמובן) יכולים להרחיב את הקהל של הפורום הזה, למרות שכל אלה שכאן הם נפלאים ואני נהנית לקרוא את כל מה שכתוב כאן בכל מקרה "שאפו" על היוזמה הברוכה הזו, וכשאתם באים בפעם הבאה, תביאו הרבה ילדים אתכם.

קרנבל ברזילאי ענק - שישי 2.11.2007 ../images/Emo65.gif

חברות וחברים יקרים, לאור בקשות חוזרות ונשנות מחברי המועדון שלנו ומחלקכם, החלטנו לעשות הפקה נוספת ביום שישי (בדומה ליום ההולדת שלי בשלוותה) והפעם, אנחנו נחגוג יום הולדת לראפר הברזילאי שלנו - אם.סי סאפיניו, ולחברים אחרים. תאריך: שישי 2.11.2007. מקום: "דוצ'ה", השרון 12 תל אביב. פתיחת דלתות: החל מהשעה 22:30. הכניסה לכולם - חופששששששית! בתפריט: הופעה מיוחדת של אם.סי סאפיו מוזיקה ברזילאית בכל הסגנונות עם די.ג'יי ברזילוקה בטוקדה אמזונס יחממו את את הערב בליווי חברים להקת מלוקו ברזיל עם רקדנים ורקדניות ברזילאיות הופעת קפוארה ועוד... בתוכנית (לו'ז מתוכנן): 22:30 – פתיחת דלתות 22:30 – 23:00 – מוזיקה ברזילאית לחימום הלילה עם די.ג'יי ברזילוקה. 23:00 – 00:00 – מוזיקה ברזילאית לריקודים עם די.ג'יי ברזילוקה. 00:00 – 00:10 – פתיחת הערב, הופעה של בטוקדה אמזונס בליווי להקת מלוקו ברזיל. 00:10 – 00:25 – הראפר אם.סי סאפיו בהופעת פאנק ברזילאי מיוחדת. 00:25 – 01:50 – מוזיקה ברזילאית לריקודים עם די.ג'יי ברזילוקה. 01:50 – 02:00 – הופעת קפוארה 02:20 – 02:00 – סט 2 של האומנים + אם.סי סאפיו. 02:20 – אור הבוקר – מוזיקה ברזילאית לריקודים עם די.ג'יי ברזילוקה. בהמשך הערב: חלוקת שמפניות, בנדנות, והפתעות נוספות... נוכחות חובה! "דוצ'ה" השרון 12, תל אביב. חניה חופשית ליד המקום (כחול לבן) ו/או חניונים בתשלום. להזמנת שולחנות ומקומות מראש (למעוניינים לשבת וגם לאכול משהו) אנא התקשרו אלינו בהקדם ולא יאוחר מיום חמישי 1.11.2007: 0524805322 גלעד, 0526653754 סנדרו (בפורטוגזית). שימו לב, מספר המקומות בישיבה במקום מוגבל! למעוניינים להגיע לאירוע מבלי להזמין שולחן - אנא התקשרו ו/או שילחו SMS כולל שם פרטי ומשפחה שלכם (ושל חבריכם במידה והם מצטרפים אליכם) לאישור הגעתכם לאירוע, ולהכנסת פרטיכם לרשימת המוזמנים עד יום שישי 2.11.07 - בשעה 20:00 בערב. הטלפונים: גלעד 039512412 - 0524805322, פזית 0544643501, סנדרו 0526653754 (בפורטוגזית).

מפה והוראות הגעה למקום

למגיעים מאיילון צפון או דרום - עולים במחלף לה גארדיה לכיוון הים (מערב) עד שמגיעים להצטלבות עם שדרות מנחם בגין (רמזור). בעיקרון, צריך לעשות פרסה באותו רמזור וברחוב הראשון מייד לקחת ימינה (זהו רחוב השרון). כיוון שפניית הפרסה באותו רמזור אסורה, תמשיכו עוד כ- 50 מטרים קדימה שם הפרסה מותרת. מפה למקום באדיבות וואלה מצורפת.

שישי 26.10 - הפיאסטה של צ'ה ו- Salsa4Fun

עברנו את הסלסה אצל אראל, וההרקדה אצל אהובה אבל.. Oh My God - הנה זה קורה שוב :) מסיבת בית סגורה נוספת - והפעם : "הפיאסטה של צ'ה" בשיתוף צוות Salsa4Fun מסיבת סלסה שתתקיים בביתו של מיכאל (צ'ה) , בחולון. ההשתתפות במסיבה הינה מוגבלת ומותנית בהרשמה מראש באמצעות טופס ההרשמה שבאתר. רוצים להזכר במסיבות האחרונות? גלריית התמונות עומדת לרשותכם :) מיקום המסיבה תערך בביתו של צ'ה, בחולון. יש להרשם בטופס ההרשמה בקישור הבא: http://www.salsa4fun.co.il/14145 הכתובת המדוייקת תשלח אליכם במייל עם הזמנה רשמית למסיבה. מועד יום שישי הבא, 26.10.07. פתיחת הדלת - בשעה 21:30 בשעה 22:00 תתקיים הדרכה פרטים נוספים במהלך המסיבה יועברו הדרכות קלילות נוספות. המסיבה תכלול: סלסה מכל הסגנונות, רואדות, צ'ה צ'ה, רומבה, מרנגה, ריקודי שורות ברזילאים ועוד.. נשמח אם כל אחד יביא עימו שתיה קלה \ כיבוד. המון תודה לצ'ה-מן (הגבר שמוציא לשון לכל מי שלא רוקד סלסה) על שנידב את ביתו למען האירוע :) www.salsa4fun.co.il סלסה וריקודים לטיניים

efrate66

New member
../images/Emo66.gifהזמנה לערב לטינו אמריקאי - 27.10

'ערב לטינו-אמריקאי' מיסה קריולה - אריאל רמירז ומוסיקת פולקלור מארצות האנדים מנצחת רונית איזנברג אנסמבל נשים 'קולות שלובים', זמר הטנור יותם כהן ונגני 'האנסמבל לפולקלור לטינו-אמריקאי' עם כלים אותנטיים. כנסיית סנט ג'והן (פינת יוחנן הקדוש) רח' חורי 30, חיפה שבת 27 באוקטובר, שעה: 20:00 כרטיסים: 60 ש"ח בטל': 09-7963515 ובערב האירוע

חמישי החדש: Salsa4Fun - סלסה קובנית צעירה

צוות Salsa4Fun בשיתוף בית פוסטר הרצליה מציגים: סלסה קובנית צעירה מסיבת ריקודים מטוררררפת: ערב סלסה קובנית ורואדה ובנוסף: רומבה, מרנגה, צ'ה צ'ה, ריקודי שורות, ועוד.. החל מה- 1.11.07 , בכל יום חמישי בית פוסטר הרצליה. רח' גיבורי עציון 4. (הדרכות מהנות לכל הגילאים. אין צורך בידע מוקדם בריקוד) 20:00 - פתיחת דלתות 20:30 - 20:00 - הדרכת ריקוד מקדים (לא סלסה) 21:15 - 20:30 - הדרכת סלסה קובנית בקבוצה עם מדריכים מקצועיים. אין צורך בשום ידע מוקדם. לא חובה לבוא עם בני זוג. 23:00- 21:15 - מסיבת ריקודים לטיניים משגעת - רק בשבילכם !! פירוט על המסיבה: הדרכת הסלסה: הדרכת הסלסה הינה גולת הכותרת של הערב. ההדרכה הינה בסגנון קובני (רואדה) ב-4 רמות. במקום יפתחו קבוצת נוער (14-18) וקבוצת בוגרים! מועד: החל מה-1.11.07 ,בכל יום חמישי. שעה: 20:00 - 23:00 כתובת: בית פוסטר הרצליה. רח' גיבורי עציון 4 מחיר כניסה: 25 ש"ח. שתיה קלה חופשית במהלך הערב. פירוט נוסף מי מארגן? המסיבה בהפקת עמותת בית פוסטר הרצליה וצוות Salsa4Fun. הליין יתקיים החל מתאריך 1.11.07, בכל יום חמישי. המדריכים, המדריכות וה- DJ הם חברי צוות Salsa4Fun. הצוות בעל ניסיון רב בארגון מסיבות וניהול מועדונים לכל הגילאים. הצוות מעביר את הדרכות מהנות במיוחד ואין אחד שלא מחייך ! לקריאה עוד על צוות Salsa4Fun אנחנו ב-Salsa4Fun חושבים, שכאשר החברים שלך באזור, ההנאה שלך תהיה גדולה פי כמה! זה בדיוק הזמן להביא את כל החברים למסיבה הכי סקסית בעיר! מהי בכלל סלסה? בקצרה: סלסה הוא ריקוד זוגי סקסי ומדהים ביופיו. מי שלומד לרקוד סלסה מגלה את עצמו מחדש. הבנים במהלך הריקוד מרגישים כוח ועוצמה. הבנות מרגישות יפות וחושניות מתמיד. הריקוד עצמו אינו קשה ותמיד ניתן לגלות בו דברים חדשים ומעניינים. סלסה גם מאוד מאוד מהנה וכאשר מתחילים לרקוד מתמכרים מהר מאוד...! מחיר כניסה: 25 ש"ח שתיה קלה חופשי במהלך הערב! כתובת המקום: בית פוסטר הרצליה. רח' גיבורי עציון 4. נתראה שם ! צוות Salsa4Fun

למעלה