שריפה טוטאלית בסלואו-משה ב-14/7!!!!
חגיגת דאנסהול עצבנית ביותר בסלואו-משה!!! למה? ובכן, בשנתיים האחרונות מבין כל המסיבות והפסטיבלים שהייתי קשור אליהם יותר, או פחות, התמקדתי במוזיקה הזאת, בתחום הזה, בוויב הזה, שפשוט עשה לי כל-כך טוב על הנשמה, ואני יודע שעושה להרבה אנשים טוב. אז לכבוד התאריך הזה, ה- 14.7, שבדיוק בתאריך הזה לפני שנתיים עשיתי ביחד עם יהונתן שגב, חגי ומני ראסטה-ליון את מסיבת הרגאיי הראשונה שלי, אני מביא לכם את הפצצה הבאה!! על הפטיפונים, הדקים, ה- CD-Jים, המיקסרים, והמיקרופונים: הסלקטה הכי הכי ג'ינג'י במדינה, a true SOULja a true BREDA a ture RASTA
עפרי פז RPG!!!!
האיש והכובע, התקליטים והקרמבו, המנענע הרשמי של הרגאיי בזירה המקומית:
AFFICOMAN!!!!
Last but DEFINETLY not the least: הסאונד הבינלאומי הראשון לישראל, הסאונד שלא מפסיק להפתיע עם ספיישלים הכי הכי חמים היישר מהיארד, הסאונד שמפציץ ללא פשרות, ללא סליחות, ללא מעצורים, הסאונד שעוד יביא לנו את הגביע הראשון ב WORLD CLASH מתישהו בשנים הקרובות, the CHAMPION sound:
A-MAR SOUND
וגם אני אתן סט משותף עם RPG במהלך הערב, conscience & Dancehall vibez תהיו בטוחים שיהיה חם, תהיו בטוחים שיהיה שורף, תהיו בטוחים שיהיו הפתעות, תהיו בטוחים שיהיו עוד הרבה הפתעות, תהיו בטוחים שתהיו שם!!!!!!! כולם לרשום ביומנים: 14/7/2006 יום שישי החל משעה 23:00
פרטים נוספים (ועוד יהיו פרטים נוספים) בהמשך!
חגיגת דאנסהול עצבנית ביותר בסלואו-משה!!! למה? ובכן, בשנתיים האחרונות מבין כל המסיבות והפסטיבלים שהייתי קשור אליהם יותר, או פחות, התמקדתי במוזיקה הזאת, בתחום הזה, בוויב הזה, שפשוט עשה לי כל-כך טוב על הנשמה, ואני יודע שעושה להרבה אנשים טוב. אז לכבוד התאריך הזה, ה- 14.7, שבדיוק בתאריך הזה לפני שנתיים עשיתי ביחד עם יהונתן שגב, חגי ומני ראסטה-ליון את מסיבת הרגאיי הראשונה שלי, אני מביא לכם את הפצצה הבאה!! על הפטיפונים, הדקים, ה- CD-Jים, המיקסרים, והמיקרופונים: הסלקטה הכי הכי ג'ינג'י במדינה, a true SOULja a true BREDA a ture RASTA