מסיבות סוף שנה-איזו התרגשות

שולינקה

New member
מסיבות סוף שנה-איזו התרגשות

היום מסיבת סוף שנה בגן.לי-אם נידבה רק פרט אחד,שתהיה תרנגול,אבל טרחה לציין שהיא בת והיא לא מבינה למה לא נתנו לה תפקיד של תרנגולת,לגבי השאר,ציינה שהכל סוד וסוד לא מגלים.אני כמובן אגיע לגן עם ציוד של צוות טלוויזיה,הקטנה תיצמד אלי,ובסוף,אולי אצליח לצלם תמונה או שתיים,במקום להסריט.בכל מסיבה בגן,ההתרגשות עולה,לחלוח של דמעות ומחשבות היכן היינו שתינו,לולא ההחלטה החכמה לאמץ.

..שיר..

New member
איזה מרגש ..מחכים לחויות ../images/Emo39.gif

והכי חשוב לצלם הרבה זה חשוב שיר

שולינקה

New member
חוויות מהמסיבה

ובכן,מעט פרטים טכניים,המסרטה משום מה לא פעלה,אך כ"אשת מקצוע"שלפתי את המצלמה.הנושא העיקרי של המסיבה היה לא במתכונת סטנדרטית,אלא בנושא בעלי חיים,נושא חד שבועי שממנו נהנו הילדים כל השנה.כל ילד היה חיה אחרת,וסביב כל חיה היתה הצגה קטנה.התפלאתי לשמוע את כל הזאטוטים מדקלמים גם את תפקידי חבריהם,כמובן,שבעזרתם הנדיבה של הגננות.בנוסף הובאו במעמד המסיבה חיות נוספות שלא הובאו במהלך השנה,עם הסברים,ליטוף והחזקתן.הסתכלתי על לי-אם,ואיך לא,התמוגגתי.משתתפת,בוגרת,צוחקת ונהנית,יפה,תמירה ו"ממזרית".כל ילד קבל דיסק שירי משחק ותמונת הכיתה. הרגשתי "צביטה" בלב,כולם במיטב הבגדים ונהנים(ואני בלבי חושבת,היום הכל אידילי,אך מה מחכה לנו בעתיד?)

מיכל@ל

New member
שולינקה...

איך אפשר בלי להיות קצת "פולניות" ? למה לשמוח אם אפשר לדאוג ?

מיכל@ל

New member
שולינקה ../images/Emo13.gif

כתבת שכשהיבטת בילדים התכווץ קצת הלב כשחשבת מה יהיה בעתיד,ואני צחקתי שאף פעם אנחנו לא מפסיקות לדאוג,גם כשאנחנו מאושרות
פולניות או לא ?

שולינקה

New member
הבנתי,,,אבל

נראה לי שזאת תגובה זהה להורים רבים,ואולי אגזים,אם אומר,שהתגובה מקבלת חידוד יתר אצל ההורים המאמצים.חוץ מזה.אני פולניה,משני הכיוונים,ונראה לי שלי-אם,תהיה האמא של הפולניות(במובן החיובי).

למעלה