מסיבות סיום של הגנים

מסיבות סיום של הגנים

מישהו עוד נדהם לגלות שמסיבת הסיום של הגנים מתרחשת באמצע השבוע בבוקר?
מה אנחנו צריכים ממש לקחת חופש מהעבודה כדי להיות נוכחים במסיבת הסיום של הילד בגן. נראה לי ממש מוזר.

rinamlo

New member
אצלנו יום שישי

שנים עברו החגיגה הייתה מתקיימת אחר הצהרים, השנה יש פעילות עם המנגנת וקבעו איתה שישי הקרוב בבוקר , מה שיותר מטריד אותי הוא עניין המתנות לגן ולצוות

אצלנו ביום רביעי בבוקר

נראה לי הזוי. מה ההורים אמורים לעשות? לקחת יום חופש?
בנוגע למתנות את צודקת זה באמת אישיו. מה קונים? קונים באופן אישי? קונים מכל הגן?
מה את עושה? כל שנה אני מתבחבשת בנושא מחדש

rinamlo

New member
לגבי המתנות

מאתגר כל פעם מחדש, לפי חוק אסור לתת מתנות לעובד ציבור!
אבל מה לעשות שזה הפך לנוהל לתת כי שידעו שאנחנו מעריכים את עבודתם.
שנה ראשונה - גן פרטי - כתבתי ברכה והדפסתי וניילתי, ובנוסף הבאתי לכל אחד מהצוות עציץ של שוקולד (עלה לי 15 ש"ח)
שנה שנייה - גן חנ"מ עיריה - הועד קנה מללין מתנות לכל הצוות, אני באופן אישי קניתי מתנה לגן - קומקום חשמלי +כוסות לקפה במקום מתנה אישית
השנה - שנה אחרונה בגן הנוכחי - גן חנ"מ עיריה - הועד קנה מתנה לגן (שלט לדלת ) אני מתבלטת לצוות הגן כולל המחליפות ובת שרות (7) בין עציץ קטן וברכה לבין מחזיק מפתחות מעץ עם הקדשה. מבחינת מתנה לגן אני קונה 2 ספרים. התקציב שיש לי הוא 200 ש"ח שזה "המון" אפשרויות בחירה.

פעם לפני החוקים החדשים של מדינת ישראל, המסיבות סיום היו אחר הצהרים וזה היה נהדר, לפני 4-5 שנים אחרי השביתות והאופק החדש ואי תשלום לסייעות אז נפלה החלטה בנוגע למסיבות וחגים, מה מותר ומה אסור, אחד מהחוקים אין לערוך ארועים שלא בשעות הלימודים זאת אומרת לא אחר הצהרים רק בבקרים!

רזאי

New member
בלי קשר למתנות-

שגם הן סיפור בפני עצמן. אני בארה"ב עכשיו, וגם כאן לא עושים ארועים בית ספריים אחה"צ. גם את המפגש האישי של המורה עם ההורים, כדי לספר להורים על מצב הילד בלימודים (אנחנו בכיתה א') עושים בשעות הלימודים.
פעמיים בשנה, במשך שבוע, הלימודים מסתיימים ב12.00 כדי שישאר למורות זמן בתוך שעות הלימודים כדי לפגוש את ההורים. זה ממש הפתיע אותי. בקרוב בארץ הקודש?

rinamlo

New member
משרד התמ"ת

קיבלתי כרגע הודעה על החזר כספי מתשלום הצהרון, יקח אומנם זמן עד שנקבל את השיק, אני מרגישה שמחה שקיבלתי כסף שאני זכאית ובו בזמן חבל שאני לא ריקי כהן מחדרה...

דינהלה1

New member
אצלנו זה תוצר של "החינוך חנם"

השנה התחלנו לשלם לעירייה ישירות על החוגים ולא לגננת. המדריכה לחוג מוסיקה שעורכת את המסיבות לאורך השנה מתוקצבת ונבחרת ע"י העירייה. היא עובדת עם כמה גנים במקביל היא ולא עובדת בימי שישי. השנה את כל המסיבות בגן עם ההורים חגגנו שבועיים לפני הזמן. מסיבת סיום הגן תערך ביום ראשון הקרוב. מזל שוועד ההורים בגן עורך מסיבה פרטית בתאריך יותר רלבנטי ואז תהיה פרידה "אמיתית" לפני החופש הגדול.

sefia

New member
מה? כבר מסיבות סיום?

איך אתן כבר יודעות מתי המסיבה?
או שרק אצלנו הגן בשאנטי....

אם זה גן פרטי

אז מסיימים ביולי או אפילו אוגוסט אז יש עוד זמן.
גן עיריה מסיים עוד 3 שבועות...

ayely33

New member
אצלינו באופן מפתיע אחה"צ

אני הופתעתי כי ידעתי שאסור להן, הגננת הסבירה שהמנגנת שלהם כבר מוזמנת לכל ימי שישי בחודש האחרון, לכן היא החליטה כן לעשות מסיבה אחה"צ, למזלי לא חשבה בכלל בכיוון של יום באמצע השבוע- נראה לי שהיו משגעים אותה אם היתה עושה דבר כזה..

rinamlo

New member
גן פרטי או גן עיריה?

בגן פרטי ניתן לעשות מתי שרוצים, בעקרון בגן עיריה עורכים בבוקר

למעלה