מסיבות סלסה וסמבה

elinor18

New member
מסיבות סלסה וסמבה../images/Emo36.gif../images/Emo66.gif

שלום! רציתי להודיע לכם שבימי ראשון ,שלישי וחמישי מתקיימים במועדון הטיים אאוט בראשון לציון ריקודי סלסה וסמבה אני הייתי ונהניתי!!!! תבואו! (בפקודה!!חחחח) סתם....תבואו ותלמדו קצת לרקוד לשירים שאתם מאזינים להם
אלינור

Baiano

New member
את יכולה לתת יותר פרטים?

שעה, מחיר, מיקום וכד´... תודה

elinor18

New member
../images/Emo11.gif../images/Emo145.gif../images/Emo41.gifפרטים על מסיבות...

קודם כל אני מאוכזבת מחברי הפורום על מספר התגובות הדל ביותר.... בכל מקרה המסיבה היא רק בימי שלישי(טעיתי...קורה)....הכניסה עולה 25-30 שקלים... עוד משהו...במועדון הדום מחר( 25/1)בשעה 22:30 יתקיים קרנבל ברזילאי במועדון...רקדניות מברזיל , תופים...הכל! וכמובן המוןןן מוזיקה לטינית...נשמע טוב?
כניסה למועדון במחיר רגיל... אלינור

moranco

New member
המסיבה הברזילאית ב DOME- ../images/Emo168.gif

מתחילה מחר (יום שבת ) בשעה אחת 1:00. לפני ואחרי תהיה מוסיקה רגילה. אבל כמובן המסיבה הברזילאית בשעה 1:00. לא להחמיץ. מועדון ה DOME ת"א.

Baiano

New member
כן, אבל איפה זה בדיוק?...

כל פעם שאתם כותבים על מסיבה - בבקשה תכתבו איך להגיע (לאלו מביננו שלא גרים בת"א)

shellyland

New member
מורן ואלינור

אם תודיעו לי על מסיבות כאלה מספיק זמן מראש, אוכל לשים את הפרטים בלוח האירועים. אתן יכולות לשלוח לי מסר או לפרסם הודעה בפורום, אבל כדאי יותר מאשר יום אחד מראש.

batucada

New member
מסיבה ב דום

לידיעה - זו לא היתה מסיבה ברזילאית! נכון שב 1:15 נכנסו 3 חברה שנגנו בטוקדה על PLAYBACK ,והיו רקדנים שחלקם ברזילאים - והיה קטע נחמד וקצר. אבל רוב הערב היתה מוסיקת לטינו ,טכנו , שנות ה70-80 וטכנו.

elinor18

New member
רגע אז היה שווה או לא?../images/Emo9.gif../images/Emo68.gif|כל

טוב...תראה...תשמע...תקשיב...כתבנו שזאת מסיבה ברזילאית אבל לא רק.... בכל מקרה...מקווה שנהנית..
א-ל-י-נ-ו-ר

batucada

New member
סמבה

לא ממש נהנתי מהגימיק הברזילאי . המסיבה היתה טובה , ה DJ מוצלח לאללה , אבל הקטע ברזילאי /לטיני היה חלטורה שלדעתי פגעה בכל מי שיש לו זיכרון מברזיל. כש 3 נגנים מנגנים על PLAYBACK של להיטים ברזילאים מלפני 5 שנים + רקדני "מולוקו" התשושים ( לא אשמתם- היה אחרי 1 בבוקר) - אז זה לא לגמרי ברזיל או "קרנבל ברזילאי " ובטוח לא טריגר המעודד את הקטע הברזילאי הרדום בארץ אלא סה"כ גימיק במסיבה. מאחר ואני מתפרנס מכך, ואני יורק מהבאר שאני שותה ממנה , אבל הזכרונות והתסכול מהמסיבות שהיו פעם בארץ גורמים לי להתיחס לכך בצורה כזו.

למעלה