מסיבות פורים + תחפושות לאילו/כמה מסיבות אתם הולכים? לי בנתיים יש כבר 3 ברשימה...והיד עוד נטויה
S stkachov New member 19/3/08 #1 מסיבות פורים + תחפושות לאילו/כמה מסיבות אתם הולכים? לי בנתיים יש כבר 3 ברשימה...והיד עוד נטויה
א אירנושששש New member 20/3/08 #6 חג פורים, חג פורים !!! ../images/Emo13.gif יש לי אחות בת 7 בכיתה ב' והיום עזרתי לה להתארגן לבית ספר עם התחפושת והכל, ועברה בי הרגשה של "גם אני רוצה"... למה לא מתחפשים באוניברסיטה, בא ליייי !!!
חג פורים, חג פורים !!! ../images/Emo13.gif יש לי אחות בת 7 בכיתה ב' והיום עזרתי לה להתארגן לבית ספר עם התחפושת והכל, ועברה בי הרגשה של "גם אני רוצה"... למה לא מתחפשים באוניברסיטה, בא ליייי !!!
S stkachov New member 20/3/08 #7 מי אמר שלא מתחפשים הרגע חזרתי מהסלסה באוניברסיטה, ולפחות חצי מהאנשים הגיעו מחופשים
א אירנושששש New member 20/3/08 #8 גם אני הייתי היום באוניברסיטה... ולא ראיתי אפילו בן אדם מחופש, ואני אפילו לא מדברת על תחפושת מלאה, אפילו איזה כובע מצחיק, מסכה, בגד, משהו שיראה את אווירת החג...כלום.
גם אני הייתי היום באוניברסיטה... ולא ראיתי אפילו בן אדם מחופש, ואני אפילו לא מדברת על תחפושת מלאה, אפילו איזה כובע מצחיק, מסכה, בגד, משהו שיראה את אווירת החג...כלום.
S stkachov New member 20/3/08 #9 פעם בבית הספר ילדים היו מתחפשים לחמאסניקים... באונ' זה לא יעבוד, כי יהיה קשה להבחין מי מחופש ומי אמיתי
פעם בבית הספר ילדים היו מתחפשים לחמאסניקים... באונ' זה לא יעבוד, כי יהיה קשה להבחין מי מחופש ומי אמיתי
I IdanXP New member 21/3/08 #16 פחחחחח.... אבל אולי לפחות בתחפושת תקבל חולצה מגניבה של חד"ש עם צ'ה גאוורה עליה... וכיתוב "דימוקרטיה" מתחתיה. זה שולתתת!!!1 (ממתי צ'ה גאוורה קשור לדמוקרטיה ? ומצחיק אותי שכתוב דימו ולא דמו... נו שיהיה... זה עדיין שולתתת!!1)
פחחחחח.... אבל אולי לפחות בתחפושת תקבל חולצה מגניבה של חד"ש עם צ'ה גאוורה עליה... וכיתוב "דימוקרטיה" מתחתיה. זה שולתתת!!!1 (ממתי צ'ה גאוורה קשור לדמוקרטיה ? ומצחיק אותי שכתוב דימו ולא דמו... נו שיהיה... זה עדיין שולתתת!!1)
E e e e New member 20/3/08 #10 היום מתחפשים לדעתי, נכון? לפי מיטב הבנתי היום ערב פורים ולכן היום באים מחופשים לאוני', נכון?
ר רק רצה מסטיק בומבה New member 20/3/08 #14 לא בקרת במקומות הנכונים.... אני ראיתי לפחות שני מחופשים. אחת אינדיאנית (איתי בקורס) ואחד -לא ממש הצלחתי לפענח מה זה, אבל זה בהחלט נראה כמו תחפושת...
לא בקרת במקומות הנכונים.... אני ראיתי לפחות שני מחופשים. אחת אינדיאנית (איתי בקורס) ואחד -לא ממש הצלחתי לפענח מה זה, אבל זה בהחלט נראה כמו תחפושת...
S stkachov New member 20/3/08 #13 שימו לב: מסיבת הפורים של המעונות בוטלה מי שקנה כרטיסים, מוזמן להחזיר ולקבל החזר כספי
א אני ענת New member 20/3/08 #15 ../images/Emo154.gif../images/Emo148.gif../images/Emo149.gif פורים שמח ../images/Emo24.gif../images/Emo68.gif|בנ לכל הקוראים את הפורום החביב הזה מקווה שאתם נהנים במסיבות שלכם חג שמח!
../images/Emo154.gif../images/Emo148.gif../images/Emo149.gif פורים שמח ../images/Emo24.gif../images/Emo68.gif|בנ לכל הקוראים את הפורום החביב הזה מקווה שאתם נהנים במסיבות שלכם חג שמח!