מסיבות רחוב

• פותח הנושא NNT1
  • פורסם בתאריך

NNT1

New member
מסיבות רחוב

שלום לכולם אני כתבת של העיתון 24 דקות ואני עורכת כתבה על מסיבות רחוב. אשמח אם תספרו לי על מסיבות רחוב שהיו (פרטים כמו דיג'יי, רחוב בו נערכה המסיבה וכו') או שמתוכננות בעכו והסביבה. אני אודה לכם מאוד, זה ממש חשוב לי. תודה רבה!

אני מניחה מטעות ההקלדה שלך ש....

ההודעה שלך מכוונת לכל הארץ וזה יפה מצידך שהגעת גם אלינו ! עד כמה שאני יודעת אין אצלינו כאלו מסיבות רחוב ,אלא מה שנקרא "רחוב שמח" שזו פעילות שמתקיימת פעמיים-שלוש בשבוע בשכונות שונות בעיר ומאורגנת ע"י המתנ"ס ,אלא שמדובר בעיקר בארועים לילדים עם מתנפחים וסדנאות יצירה למינהן. מה שכן יש לנו בעיר זה את פארק הנוער ששם מתקיימים ארועים שונים ועל זה אולי יוכלו לעדכן אותנו בני הנוער שאן - זיו ,אולי ?

ZiV GiLbOa

New member
טוב אז על רחוב שמח אני רק שמעתי, לא ראיתי

על פארק הנוער אני יכול לספר שהוא שופע בפעיליות, בעיקר בקיץ אבל לא רק. ישנם מופעים רבים כמו המופע האחרון עם עידן יניב ושי גבסו, יש מסיבות רגילות עם דייג'י וכל זה, יש מתנפחים ויש הקרנת סרטים.. יש גם את הקאנטרי קלאב שבו יש לילות לבנים עם מתנפחים, מוסיקה ובריכה פתוחה.. בכניסה מוזלת- עשרה שקלים בלבד. כמובן שיש מגרשים שהם פתוחים עש השעה 1 בלילה במהלך כל החופש ויש יציאה לסופרלנד/לונה פארק/ממדיון/ימית אלפיים וכו'..

למעלה