מסיבת ברית
או

מסיבת ברית ../images/Emo13.gif או ../images/Emo4.gif

את הברית של יואב עשינו בבית. עכשיו הגיע הזמן למסיבה. אני ואשתי חשבנו על ארוחה במסעדה עם מספר מצומצם של מוזמנים. שני זוגות ההורים שלנו בעד אירוע באולם. משני הצדדים יואב הוא הנכד הראשון. הם רוצים לשמוח ולחגוג ולהזמין גם חברים שלהם. אותי ואת אשתי לא ממש מעניינים חברים שלהם. מצד אחד, אנחנו מממנים את המסיבה בעצמנו, מצד שני הם הציעו לממן את האורחים שלהם. אבל מבחינתנו זה פחות העניין הכספי ויותר עניין של באיזו צורה אנחנו מעוניינים לחגוג. עוד לא החלטנו מה לעשות. אתמול אשתי כבר רבה עם אמא שלה.
אוףףףףףףףףף

בארועים שלי - אני מחליטה איך לחגוג

אם ההורים שלי היו רוצים לשמח את החברים שלהם - יכלו להזמין אותם הביתה לקפה ועוגה או למסעדה על חשבונם . בדיוק אחותי עוברת "סרט" כזה עם ההורים שלי לקראת החתונה שלה.(אתה מוזמן לבוא לקרוא בפורום שבחתימה שלי) כיון שהבן של אחי נולד נימול לא עשו טקס מילה. מסיבה תהיה מתי שהוא בקרוב. אף אחד לא מעיז לשאול או להגיד כלום (אף אחד מההורים )כי אחי הבהיר שהוא יזמין את מי שהוא ירצה ויחגוג את זה כמו שהוא רוצה. לאחי לא מעיזים להעיר הערות .....

akavishon

New member
כמו שכבר ענו לך, זה ילד שלכם ובמידה וזה הנכד

הראשון - זה הזמן לקבוע גבולות מאוד ברורים מה אתם מסכימים ומה אתם לא מסכימים (ולא רק בנושא המסיבה). אם אתם תכננתם לעשות מסיבה לחברים ולמשפחה הקרובה בכל מקרה - וההורים הציעו לממן את החברים שלהם - לא רואה למה לסרב. בכל זאת זה נכד ראשון שלהם. אם זה גורם לכם לעבור ממסעדה ולאולם אירועים וזה לא מתאים לכם - בהחלט זכותכם לסרב. אני רק יכול לציין מנסיון שלנו, שאת עלויות המסיבה כיסינו ועוד נשאר קצת עודף לחיתולים מהכסף שקבלנו במסיבה (אם זה מנחם...).

schlomitsmile

Member
מנהל
תראה, נכון שזכותכם לחגוג בדרך המתאימה לכם, וראוי שהוריכם יכבדו זאת. חשוב גם שיפנימו בהקדם, שאתם מנהלים את התא המשפחתי שלכם בדרך שלכם. עם זאת, אפשר גם להבין את הצורך שלהם, לתת בטוי ופורקן ללב המתפקע משימחה, התרגשות וגאווה בבנם/בתם ובנכד הראשון. בקיצור, אם זה גורם לכם סבל לחגוג בדרך שלהם, לא נראה לי שאתם צריכים לגרום זאת לעצמכם; אבל אם תוכלו למצוא נוסחא יצירתית שגם אתם וגם הם תרגישו נוח איתו, זה נראה לי עדיף. ולא רק כי סבא וסבתא הם נכס שלא יסולא בפז להורים וגם לנכד, ושווה לטפחו ../images/Emo8.gif

Master Stav

New member
קודם כולם תפסיקו לריב

או אפילו לתהבעס .... ההורים שלכם מתרגשים ...הם סבא/תא בפעם הראשונה תבינו אותם מצד שני זה החיים שלכם ואתם צריכים להחליט מה הולך לקרות שם לטעמי לפחות אפשר לנסות ולמצוא דרך יצירתית בה כול הצדדים יהיו מרוצים .... ולדוגמא ...אני את מסיבת ברית המיהל של סער חגגתי באל גאוצ'ו... ההורים שלי הזמינו את מיש בא להם וכםך גם ההורים של אישתי אנחנו התחמקנו מיד אחרי האנטריקוט ....והם נישארו שם

rubber duck

New member
אנחנו קבענו להורים עובדה

רק בבית ועם כמה שפחות אורחים והיה נהדר
שרון

MrCheff

New member
תשמע..

אנחנו עשינו מסיבה להולדת הבת שלנו בגן אירועים קטנטן. הזמנו רק חברים שלנו ומשפחה קרובה (דרגה ראשונה בלבד). אנחנו החלטנו מי האורחים שאנחנו רוצים לראות. נתנו להורים שלי ולהורים של אשתי אפשרות להזמין 3 זוגות חברים שלהם וזהו. אנחנו מימנו את המסיבה מכיסנו, ולכן גם לא הייתה להם מילה. בכל מקרה בזמן המסיבה, הבת שלי כבר ישנה, ואחת הדודות שלה, שמרה עליה
. שמנו פלקט עם הרבה תמונות שלה בכניסה ואנשים מאוד נהנו לראות את התמונות.. ומשם הלכו ישר לבופה
אם הם רוצים לעשות מסיבה לחברים שלהם.. שיעשו.. אתם לא צריכים להיות שם..
תעשו פלקט עם תמונות ותתנו להם שיהנו...

../images/Emo65.gif אנחנו עכשיו בחיפושים אחר מקום../images/Emo65.gif

אנחנו רוצים ללכת על משהו שהוא לא אולם אבל לא רק מסעדה. מישהו היה באחד המקומות הבאים? רוז'נסקי בראשון לציון תאטרו בר בראשון לציון

למעלה