מסיבת הסיום(דילמת הלבוש 2)

Michelle VioLeT

New member
מסיבת הסיום(דילמת הלבוש 2)

אוקיי אז תהיתי ותהיתי ניסיתי וישבתי חשבתי וחיפשתי.. והגעתי להחלטה כאשר מוצגות לפני שתי אופציות האחת: לבוא בצורה ה"נורמלית" כיביכול, כ"גבר" כמו שכל האנשים בביה"ס מכירים אותי, לא להנות אבל גם להימנע מההשפלות. והשניה: ללכת בתור אישה, כמו שאני באמת רוצה, אבל להיתקל בהמון הערות, בדיחות על חשבוני וכו´ ההחלטה שאליה הגעתי היא שעד כמה שאני רוצה ללכת כאישה, אני לא יכולה משהו עוצר אותי מלעשות את זה אז החלטתי ללכת כ"גבר".. מה אתם חושבים על ההחלטה שלי..?

maruan

New member
את מושכת גם ככה וגם ככה אני שמח

שחסכת מעצמך מבוכה ואני גאה בך על הנחישות ועל האומץ אני שמח בשבילך בין אם תלכי כגבר או כאשה תשארי הכי יפה בכול ישראל לא קומפלמינט זאת מציאות תהני מיכלי ושיהיה לך בוקר טוב בוקר מתוק
בכבוד רב ובאהבה ובהערצה ובאהדה אוהב מרואן\צד"ל אוהב ישראל לנצח

Michelle VioLeT

New member
זה לא ממש קשור ליופי..

או איך אני יותר יפה ומושכת כאישה או כגבר זה לא האישיו אבל לא משנה..

maruan

New member
אני לא מבין למה את עצבנית עלי אבל

יכול להיות שטעיתי איתך ואני מבקש להתנצל מגיע לך לכעוס עלי אבל מגיע לי שתתני צאנס הרי את כול כך אנושית עם לב רחב מצפה שתתני עוד הזדמנות אוהב מרואן

כניראה שללכת כמו אישה זה לא מה

שאת באמת רוצה, ואין בזה שום דבר רע! כולם פה אמרו לך שאת צריכה ללכת רק בצורה בה את רוצה ללכת. אני בהחלט מבינה מה עוצר בעדך מללכת כאישה למסיבת סיום. אני מקווה שתהני בכל מקרה, אפילו שאת לא תהיי לגמרי את במסיבת סיום.

Michelle VioLeT

New member
מרואן..

אין לי מושג מה אתה רוצה ממני ואין לי מושג איך הגעת למסקנות האלה שאתה מצהיר עליהן כל שניה שיש לך הזדמנות.. וזה לא קשור לדיון..

maruan

New member
מצטער לא אפנה אלייך יותר .

כול מה שכתבתי לך תשכחי כול טוב ביי

הבנתי את המצב אבל...........

אני מבינה שקשה לך ללכת כאישה בגלל ההצקות אבל זה נסיון טוב לחיים כי אם זה מה שאת רוצה להיות אישה, אז את צריכה להתרגל לזה ,להתרגל להצקות יש בחיים גם דברים לא נעימים. אבל אני בטוחה שגם אם תלכי כאישה יש את האנשים שאוהבים אותך לא משנה מה את ואיך את לבושה ויאהבו ויקבלו אותך גם ככה וזה יוריד מההשפלה של ההצקות. מתוקה, תמיד יש הצקות וגועל נפש בחיים צריך לדעת להסתדר גם עם זה.. לדעתי תלכי כמו שאת ומה שאת. שימי זין על כולם ושיקפצו לך. לכי תהני. זה בכל זאת מסיבת סיום. אוהבת דנה. נ.ב- תחשבי על זה.

Michelle VioLeT

New member
אממ טוב..

תראי יצאתי מהבית עשרות פעמים כאישה ואף אחד לא הציק לי כי אני עוברת כך שאין בעיה אבל בביה"ס מכירים אותי כ"גבר" אבל לא משנה אני את ההחלטה שלי כבר עשיתי..

שרונקאם

New member
מצדיע לכנות...

אני אישית חושב שללכת שאישה זו טעות. אני שמח שאת לא הולכת לשם כאישה. התגובות, ההשפלות, להרוס לעצמך את החוויה של היום האחרון מהתיכון במסיבת הסיום בה נפרדים מכולם... לא שווה את זה שתתלבשי כאישה כי תרגישה הכי נח. יש מקרים בהם עדיף לא להשתכנז, לוותר קצת מעצמך למען אחרים רק בשביל להרגיש טוב, כי להיות מושפלת במסיבת הסיום כשכולם לועגים לך זו פשוט חוויה רעה שאפשר לוותר עליה, ולא יקרה לך כלום אם עוד יום בחיים שלך תראי כמו גבר... מקווה שלקחת לצומת ליבך... שרון. (כן, כן, ותהיי אונליין מידי פעם... לא יזיק לך!)

Michelle VioLeT

New member
../images/Emo9.gif אתה צודק..

למה שיהיה לי זיכרון גרוע מהמסיבת סיום, זכרון בו אנשים מסתכלים עליי, נועצים מבט(שזה עוד במקרה הטוב, כן) ומעירים הערות בפנים..(שגם זה איכשהו במקרה הטוב..) (אני און ליין הרבה..אבל לא באייסיקיו שיש לך, אלא בחדש..ההוא עושה לי בעיות.. אני אצרף אותך..) אוהבת מיכל

למעלה