מסיבת העיתונאים של 30שניות!

מסיבת העיתונאים של 30שניות!../images/Emo125.gif

הבטחתי לינק, נו. אני ממשממש אשמח לפידבקים וכאלה, כי זו פעם ראשונה שאני עושה כתבה בסגנון. רק תכתבו את הפידבקים כאן ולא שם, שם אם בא לכם להגיב תתייחסו לתשובות של הלהקה וללהקה עצמה.^^ וכמו שאמרתי - אני אנסה לספר להם על כל מהשעשיתם כדי שהם יגיעו וכמה שהייתם מסורים, ואולי גם אצליח להשיג איזה מסר לפורום.:) מבטיחה לנסות.

sashkaalex

New member
או מי גאד

הפצצת באמא שלי כול הכבוד!! לא חופר מידי ומצחיק ודאם אני היתי רוצה להיות בימכומך XD כול הכבוד!!!!

יאיייייייי תודה רבהרבה!../images/Emo125.gif

זה כלכך כיף לשמוע את זה, די. אני כולי מאושרת עכשיו!
תודה רבה!

Why So Serious

New member
קבלי ח"ח!../images/Emo152.gif

אחלה של כתבה, נהנתי לקרוא! אהבתי את השאלות ששאלת, הן היו מקוריות מאודD: ותמיד אמרתי שליידי גאגא וג'ארד הולכים טוב ביחד חחח.. מיסטר ג'אג'א שכמותו. כול הכבוד על כתבה

yaelc95

New member
וואו את ממש טובה!

נהניתי לקרוא את זה כי זה היה קליל כזה ולא כמו שאר הסיקורים למסיבת עיתונאים הזאת!!! כל הכבוד!

מעולה!!!! ../images/Emo47.gif

תקשיבי, זאת הייתה הכתבה הכי טובה שקראתי עליהם כאן בארץ. גם בטון ההומוריסטי, גם בשאלות המעולות. אשמח אם תגידי להם דברים עלינו או אם הם יעבירו לנו מסר. לא הייתי עדה לדיבורים שהיו בינך לבין חברי הפורום... כנראה פשוט לא שמתי לב. אבל באמת, כתבה מעולה!

Luda007

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

כתבה, איך אסביר את זה.....מהפנטת אחת מהכתבות היחידות שניהנתי לקרוא תודה

../images/Emo47.gif

אחלה כתבה! האמת? כל הכתבות שעשו עליהם בארץ הן פשוט לקרוא ולזרוק. אבל את...את משהו יוצא מן הכלל; יש טון הומוריסטי+שאלות מקוריות, לא כאלו שחפרו עליהן 200 פעם = Total win
בכל זאת, רק הצטערתי שזה היה קצר מדי

NoAmItA ChAn

New member
ממש אהבתי :)

שאלות מעולות, באמת! אהבתי את הטון ההומוריסטי XPP והמ, יש לי שאלה - איך הגעת לזה בכלל, ללהיות כתבת בוואלה?

Casper182

New member
אחלה שאלות!

ואחרי כל זה אתם עדיין רוצים להעיף את NOTH במשחק הזה שלכם! תתביישו לכם כבר אמרתי שזה באמת השיר הכי טוב שלהם?

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif ואו, כתבה מעולה!

קלילה, מצחיקה, מהנה ונתת שאלות שבאמת יותר ייחודיות, לא שאלות שחוזרות על עצמן:)

יאאאאא אתם כאלה מקסימים!!!../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo125.gif

תודה רבהרבה! ממש שימחתם אותי עם התגובות! אתם לא מתארים עד כמה, באמת.
ממש כיף לדעת שמישהו מעריך את זה, כי ממש ניסיתי לחשוב על שאלות מקוריות וזה ואף אחד מהארץ לא התייחס לעניין הזה חוץ מכם. ואני כזאת מטומטמת, כי דיברתי עם שאנון אתמול ושוב שכחתי לומר לו עליכם.>: אבל בכל מקרה הם יודעים שהתאמצתם בשבילם (הם אמרו במסיבת העיתונאים כאילו), אז זה לא כזה נורא. ואם זה בכל זאת ממש קריטי לכם, אז תרשמו לי בדיוק מה אתם רוצים ששאנון יראה ואני אשלח לו את זה למייל.P: אבל לא משהו חופר חחחחחחחח שאני לא אצא לא קשורה.XD

sashkaalex

New member
תישאלי אל ההופעה..!!

ודאם אני היתי רוצה לדבר איתו!!! היתי מתה שחתחום לי אפילו על סתם טישו!!!!

לכי לנתבג מתי שהטיסה ותבקשי שיחתום לך.../images/Emo125.gif

זה מה שאני עשיתי עם קייזר צ'יפס חח (לא הלכתי לנתבג כאילו. אני הלכתי לאיזשהו בר אחד שאמרו לי שהם נמצאים בו חהח). אם את באמת אוהבת את הלהקה, כדאי לך להשקיע קצת ולהגיע לשדה תעופה. אני יכולה אולי לנסות לברר לך מתי הם טסים, אבל אל תסמכי על זה שאצליח או שיהיה לי מותר לומר. אני באמת אשתדל אבל רק אם את באמתבאמת רוצה ומתכוונת להגיע לשם (פשוט כי אני יודעת איך זה לאהוב להקה ממשממש ולרצות לעשות הכל כדי לפגוש אותה, ואני באמת מוכנה לעזור לך בקטע הזה כמה שאני יכולה).

למעלה