מסיבת הפיראטים בקלאב

Kranch6

New member
מסיבת הפיראטים בקלאב

מה חדש? כל העיצוב השתנה לו בסגנון נחמד של רוקהופר ופיראטים בכללי. איפה המתנות? חולצה אדומה עם פסים= beach סיר עם אדמה = beach כובע לבן שדרך אגב חולק כבר והחזירו אותו= plaza הפין של תיבת האוצר= סקי ווילג' __________________________________________________________ ב- 28.4 רוקהופר יחביא את המפתח ויתן לכולנו הזדמנות לפתוח את הדלת בספינה ואולי שם מסתתר קטלוג יותר גדול ויותר\משהו אחר. ___________________________________________________________ רוקהופר מסתובב לו בקלאב פינגווין בכל ארץ שהיא בכל סרבר שהוא מצאתם אותו? אני וחזרה שלי היינו אותמול בגריזלי בדיוק בזמן שהוא היה ולא ידענו שהוא שם ויצאנו! >< __________________________________________________________ לעבוד על הפינגווינים,הדבר הכי כיף לעשות בקשר לרוקהופר שאני עשיתי אותו פעמיים להיכנס לספינה לקומה התחתונה ולגיד: i know where Rockhopper follow me (אני יודע איפה רוקהופר עקבו אחרי) תגידו את זה בקומה העליונה,במגדלור,בסקי ווילג',בטאון,בסנו פורט,בפלאזה,בפורסט ואת הכל תעשה בהליכה וכשתגיעו לקאב תגידו: Not here וזה יהיה כל כך מצחיק,מלא יתחילו לזרוק עליכם כדורי שלג ויעשו פרצופים כועסים אבל זה מצחיק מאוד :)

Kranch6

New member
דרך אגב-הפין

בשביל להוציא את הפין עליכם ללחוץ על את החפירה (סליחה עם כתבתי שגוי) וזה יוציא פעמיים חול ופעם השלישית זה ירוק את הפין החוצה תעלו על הפין (תעברו עליו בהליכה...חח) ותקבלו אותו כדי ללכת לסרבר בלי הרבה אנשים כי אנשים מסתירים את התיבה :)

asaf105

New member
ווואי אני מת לפגוש את רוקהופר!!!

אני פשוט מת לפגוש אותו!!! אני חייב להשיג את הרקע שהוא מחלק למי ששולח לו חברות ואני יודע שהוא גם מביא מתנה למי שפוגש אותו למה הוא לא יכול להישאר בסרבר אחד חצי שעה-שעה מה הוא נשאר בסרבר אחד רק 5 דקות בפעם הראשונה שרוקהופר היה בקלאב מתי שהייתי רשום לקלאב זה היה בדיוק בשבוע הראשון שלי בקלאב חח לפני איזה 160-170 יום ולא הצלחתי לפגוש אותו וגם בפעם שהוא בא עם הסירה הקטנה לא פגשתי אותו ואגב הקלאב פינגוין הסתדר לי

Kranch6

New member
אני פגשתי אותו

אני פגשתי אותו היום איזה עומס יש עליו לפחו הוא גבוה אז רואים אותו XD

סומסום22

New member
אני פגשתי את רוקהופר מזמן...

פגשתי אותו שהוא עוד חילק את הכובע עם הכנפיים!

למעלה