מסיבת הפתעה לגבר - סוף דבר

מסיבת הפתעה לגבר - סוף דבר

כיוון שחזרנו לפני שעתיים בערך, הנה הסיפור... תזכורת: הגבר בן 30, מסיבת הפתעה שכוללת צניחה חופשית ופיקניק עם החברים. התאריך נסגר לפני חודשיים, ותואם עם התורנויות, האורחים הוזמנו ובימים האחרונים הייתי עסוקה עד מעל לראש באירגון, כמובן מאחורי גבו של הגבר. אתמול "הזכרתי לו" שהוא הבטיח לבוא איתי למסיבת רווקים-רווקות של חברה שלי, המתקיימת כפיקניק בחוף הים (אגב, אירוע אמיתי שהתקיים לפני שבועיים). הסברתי שהתחייבתי להביא סלט פירות, ויאללה, לדרך. כשהגענו למושב הבונים, יש שם שילוט אנכי - הבונים - חוף ים - מועדון צניחה. הסתובבתי אליו ושאלתי אם הוא לא ייכעס עלי, הוא שאל למה, ואמרתי שלפני הפיקניק אנחנו עוצרים במקום אחר... לא, לא בשלט העליון וגם לא באמצעי... לקח לו כמה דקות לעכל, ועוד כמה להיות בשוק... עד שהוא גמר, הגענו, חתמנו, שלמנו. היה לנו מקום ל-15:00, אבל בסוף כבודו עלה למטוס רק ב-17:00. בינתיים החברים התאספו, פתחנו שולחן, קשקשנו, ואז הוא הלך להתארגן... בקיצור, ליוותי אותו כאישה נרגשת, שילחתי אותו בחיבוק ונשיקה, וחצי שעה אח"כ הוא נחת בזרועותי (לא בדיוק, אבל ליד), מאושר, נרגש, בעיקר המום. חבר´ה - אני לא אכנס לפרטים, אבל היה אחל´ה, ואני מאוד מאוד ממליצה על החווויה למרות מחירה... וגם על צילום וידאו. המקום: פאראדייב, חוף הבונים.

נשמע פיגוז

רק שאני נראה לי שבעלי תרנגולת ולא תרנגול בקטע של צניחה חופשית ....

fila

New member
כנ"ל לגבי הבעל שלי ../images/Emo6.gif

אבל זה נשמע ממש כיף הייתי מתה לכזאת הפתעה! כל הכבוד על ההשקעה!

שמופית

New member
נשמע פיגוזי ../images/Emo45.gif

אני קיבלתי צניחת טאנדם מחברה טובה שלי ליומולדת 30. כמובן שברגע האחרון התחלתי לשקשק ולהשתפן, אז תמיר הצטרף אלי וקפצנו ביחד !!! היה כיף לאללה !!!

Ronnie*

New member
נשמע מעולה...

אני בהחלט מתכוונת לעשות את זה בהזדמנות (כלומר, לא בשבילי, בשבילו... אני פחדנית).

ונראה לכם שאני הייתי קופצת ?

מה פתאום... אני לא פסיכית... ואני נורא קונטרול-פריקית... אבל הגבר שלי חי על אדרנלין (חלק מהקטע של לא מעט רופאים) ומצד שני הוא די בוק (כנ"ל) אז יש בזה משהו מאוד מפתה עבורו... במיוחד שלבד הוא לא היה מעיז לעשות את זה- אבל כאן כבר הזמנתי ושילמתי והיו חברים מסביב אז הוא לא יכול היה להשתפן. אגב, גם המדריך שלו, בחור חתיך בשם לירון, הוא רופא - למד בהונגריה ועכשיו עושה השלמות באיכילוב... יצא מגניב.

רחלילי

New member
הילה כל הכבוד

על היוזמה והארגון וזה שהצלחת לעשות מאחורי הקלעים את כל קשירת הקצוות הזו... אני חושבת על הגבר שלך עומד שם מול כל החברים שלו ותוהה מה עובר לו בראש כשהוא מבין בפני מה הוא עומד, ושאין אין דרך חזרה... אני בטוחה שזה הקפיץ לו בגדול את האדרנלין!

אתי@

New member
אחלה מתנה ../images/Emo45.gif

זו חויה שלא תשכח = המתנה הכי מוצלחת בעולם
איזה בעסה שרונן אחרי ניתוח ולא יכול לעשות משהו כזה
(אני גם מחפשת לו מתנה ליום נישואין שלנו. תכף אני פותחת הודעה בנושא...)

אתי, תני קצת פרטים ואני אחשוב

אפרופו ילדים אני הולכת לעזור לדודה שלי עם שניים מתוך שלושה (הבובון שבתמונה ששמתי ואחותו הקטנה), אז יש לי זמן לרעיונות...

אתי@

New member
תודה ../images/Emo24.gif האמת היא...

שהזמנתי לנו צימר (הפתעה) נורא יקר (650 ש"ח ללילה) ככה שאני רוצה מתנה מקורית/מיוחדת/בעלת משמעות, אבל שלא תהיה יקרה מידי, כי בכל זאת הסופ"ש הולך לעלות לנו לא מעט. אם יש לך רעיונות, אנני אשמח לשמוע
תודה

למעלה