מסיבת הקפוארה בבאר -7

המרחפת !

שלום לך.. אני אבישי נגב צירפתי את הודעתי להודעות שיש בפורום ועכשיו שאני נכנס לפורום זה אני לא מוצא את הודעתי אז אני חושב שאולי מחקת אותו ... אם מחקת אני רוצה שתתני סיבה לכך בבקשה.. מחכה לתשובה ממך .. בהודעה שנמחקה רשמתי את ההודעה על המסיבה שלי שתהייה בבאר שבע.... בתודה ומצפה להודה ממך.. נגב אבישי

idogilad

New member
פרסום הזמנות למסיבה פיצוץ בבא"ש !

לפי בקש חברים מבאר-שבע אני מפרסם כאן 2 קבצים של מסיבה בא"ש. קובץ 1 - תיאור מיקום ואיך להגיע לשם, מפה. קוסץ 2 - תיאור ותוכנית מסיבה. תהנו במסיבה זו !!!! תבואו בהמוניכם !!!

fofosher

New member
מסיבה

שלום ראיתי במקרה הודעתך בקשר למסיבה בב"ש ומעוניין לדעת האם יש קבוצת כבדי שמיעה או חרשים בב"ש,ואם אפשר לדעת איך אפשר ליצור קשר עם נציגכם בב"ש. אני שדכן ומחפש פנויים ופנויות בכל רחבי הארץ,וגם בכוונתי להקים מועדון פו"פ לחרשים וכבדי שמיעה. בבקשה תשלח תשובתך לאימייל [email protected] תודה רבה מראש ומקווה שתהיה מסיבה פיצוץ.

מסיבת הקפוארה בבאר -7

שלום לכולם...מקווה שלא שכחתם שיש לנו עוד שבועיים בערך מסיבה בבאר-7. וליתר דיוק אציין את התאריך
אז התאריך 01-2-1 . ולכל מי שלא יודע,או שכח...אני אזכיר שיש תוכניות עם פרסים אך לא סתם פרסים אלא פרסים שכל אחד היה רוצה לזכות...וזה אומר שיהיו המון המון המון פרסים...ומקווה שתבואו לנסות לזכות בפרסים האלו...וכמעט כל הנוכחים יישתפו במשחקים...אז יאללה חברים...בקרוב תקבלו פרסום על המסיבה ...באמת קל מאוד להגיע למקום המסיבה כי יוצבו שלט הדרכה למסיבה...אז מאוד מאוד מקווה לראותכם ומקווה שתעשו מאמצים להגיע למסיבה זו. אם יש לכם בעיה איך להגיע,בטח תמיד יש איזה חבר שיעזור .. תבקשו מחבר שייקח אותכם.... תצטרפו לאוטו של חברים... תסתדרו דרך הסעות, יאלההה תעשו מאמצים להגיע כדי להנות ולראות שיהיה שווה לבוא למסיבה.. תבואו למסיבה עם המון המון המון מצב רוח מרומם.. נתראה במסיבה.. ולמי שיש שאלות אני מוכן לענות..
אוהב אותכם אבישי נגב*-)

נערה2002

New member
מקווה שמסיבה הזו ברמה גבוה לא כמו..

לא כמו אצל "מנקיס" ... ואל תכניסו מבוגרים!!!! עד 30!

hubk !!ֱ

New member
יש בעיה לחברים שגרים איזור השרון

אני וחברים שלי מת"א ובאיזור השרון אין לנו בעיה לבוא למסיבה בב"ש אבל יש לנו בעיה המקום הזה רחוק באיתנו ואיך אנחנו תבוא למסיבה אין לי רשיון נהיגה , מה עושים , אני מקווה שאני וחברים שלי יבואו למסיבה , אבישי אתה זוכר אותי במסיבה קוראים לי עידו אני מקווה שאתה זוכר אותי , יש שאלה עד מתי המסיבה נגמרת ??? מצפה לתשובתך אוקי אני ישמח לבוא למסיבה שלך

hubk

היי עידו אני מציע לך לארגן הסעה .. זה הרבה יותר קל איןלכם רישיון ואני מבין אז לכן מציע לארגן הסעה הרבה ייצטרפו להסעה מהשרון.. או שתבקשו מחברים שיקחו אותכם המסיבה עד שעות הבוקר... ולא חייב להישאר עד שעות הבוקר אתה יכול לבחור את השעה שנוחה לך ללכת הביתה אני רק מקווה שתבואו.. תעשה מאמצים לבוא
ואם יש עוד שאלות אני אענה בכייף
נגב אבישי

hubk

שלום לך אני מציע לך לפנות לזלמן והוא אחראי על הסעה,אוקי? מספר הפלאפון שלו:055450660 אם יש בעיה ואז תפנה אליי ומיד אענה לך ,אוקי?

המרחפת

New member
לא מחקנו

לא black_magic ולא אני. דבר ראשון, חפש את ההודעה בכל הדף. האם וידאת שההודעה אכן נשלחה? לעיתים יש לתפוז בעיות בנושא. ולהבא, נא לשרשר הודעות.

לאבישי נגב ,בעניין מרחפת

בבקשה על תאשים אותה היא בחורה מקסימה ולא מסוגלת אפילו להרוג זבוב את ההודעה שלך רשמת בפורום אחר אתה כתבת בפורום מגבלות לגבי מנהלת שנייה ,black_magic אני יודע שהיא גם לא מוחקת דברים מלבד ששייך לי כי אני היא איובים,ומקווה שזה יסתיים הסיכסוך אז אנא ממך תתנצל פניי מרחפת על כך ,כי תקפת אותה עוד לפני בדקת את הודעות אחרנות שלך ברשימה אם תרצה לומר לי משהו במסר אישי ,תפנה רק לדרו חביה2 כישם אני רק מחובר ,ולא יכול לבוא לכאן כי נחמתי,באתי ללא רשות ,לטובת כם כדי למנוע סיכסוך שתהיה לך מסיבה מוצלחת בכבוד רב דרור חביה2 נ.ב. למרחפת אני מצטער על שהתפרצתי לכך ,הרי שלחתי לך מסר אייש ,ואת התעללמת ,אז הייתי חייבת להתערב ,כי אני הייתי עד ראייה ,ורציתלמנוע סיכסוך אז בואיאליי למסר אישי ,אם יש לך איזה כעס רק בדרור חביה 2 או [email protected]

המרחפת

New member
דרור, הדהמת אותי.

השותפה שלי ביצעה פעולה מוצדקת ובעלת סיבות מבוססות, ואתה מנסה לחתור תחתיה ולסכסך בינינו?! אינך יודע שאם אבא אומר "לא", לא פונים לאמא? מקווה שלא התכוונת לכך ברצינות.

לשלי מנצ´ל ולעדי טנא ,סליחו לי

אנא אל תריבו בגללי אני לא רוצה שתהיו איובות בגללי כי אין לי כל כוונה לסכסך בניכם מרחפת ,אני רואה שאני צריך לקבל את החלטת של החצי שני שניכם זה כמו שלם , אז מספיק אחד שאומרים לא ,אז לא

המרחפת

אה הבנתי וזה בסדר ונא סליחה ואני לא כועס אלא רצתי לדעת מה הבעיה וזה הכלת,תודה אבישי נגב!

למעלה