אל תידג הנרי תיכף תגיע שמים1 מהארץ.... והיא תרשום ל אישור לעבודה, וכך תחוש בנוח בכל שנה טובה
E elninyo New member 31/12/19 #5 אל תידג הנרי תיכף תגיע שמים1 מהארץ.... והיא תרשום ל אישור לעבודה, וכך תחוש בנוח בכל שנה טובה
E elninyo New member 2/1/20 #12 האישור לעבודה היה מוכן והנרי לא בא... ... בסוף פחדת להגיע עשית בשכל היה קר ושמים1 ואני2 נרדמנו, אבל תודיע בפעם הבאה כשאתה מנסה להבריז תתקשר, תמסמס, תכתוב על זכוכית, 2 גיל עם חוט, תופי טאם טאם...תקשורת הבנת? לשנה הבאה בניו יורק תובבא
האישור לעבודה היה מוכן והנרי לא בא... ... בסוף פחדת להגיע עשית בשכל היה קר ושמים1 ואני2 נרדמנו, אבל תודיע בפעם הבאה כשאתה מנסה להבריז תתקשר, תמסמס, תכתוב על זכוכית, 2 גיל עם חוט, תופי טאם טאם...תקשורת הבנת? לשנה הבאה בניו יורק תובבא
ש שמים1 New member 31/12/19 #1 מסיבת השנה החדשה שנת 2020 בדיוק בחצות נקוה שתתאספו כולכם לחגוג שנה אזרחית חדשה ומפגש חברים ישנים וחדשים להעלות זכרונות , לצחוק ולזכור ולהזיל כמה דמעות .
מסיבת השנה החדשה שנת 2020 בדיוק בחצות נקוה שתתאספו כולכם לחגוג שנה אזרחית חדשה ומפגש חברים ישנים וחדשים להעלות זכרונות , לצחוק ולזכור ולהזיל כמה דמעות .
E elninyo New member 1/1/20 #8 1.. 2..3..: ניסיון| הקובץ הודיעני זה עתה כי הוא ממתין להמרה...אנלא יכול להמתין לו שאני אמתין לו...חה
E elninyo New member 1/1/20 #9 הייתה הלשנה!...לפנ שנרדמתי עוד הספקתי... לראות את...בחלוק לבן עם חיוך ובקול מקסים לשתות הכל