מסיבת חוף...

Action force

New member
מסיבת חוף...../images/Emo102.gif

תגידו יש פה מישהו? או שכולם במסיבת חוף?!?

יוני מה קורה?

יוני אח שלי מה קורה? אני פה, לא הלכתי למסיבה, לא התאפשר לי... מה ככה? כאן יורד שלג בארה"ב וקר רצח. עוד יומיים אני נוסע לדיסניוורלד נקווה שיהיה שם חם יותר

סנטה

New member
אני לא הלכתי !

זה לא מש מעניין אותי חוץ מזה שאני לא רוצה ללכת , חם לי רצח איזה כיף לך אצלך שלגגגגגגגגגגג

Starway

New member
בינתיים...

מבלה כמובן... עושה הרבה כיף הרבה חיים... כבר היום הלכתי לחדר כושר... כן כן אני הלכתי לחדר כושר ואפילו עשיתי מנוי... מתוקף המבצע : אכן עצמך לקיץ... וגם לצבא... שחף, אתה לא נשמע לי מרוצה מהטיול שלך??? למה??? אתה לא יודע לנצל הזדמנויות שהן מונחות לפניך??? תבלה... תבלה כאילו אין מחר!!!! תחגוג... או כמו שהנוער אומר PARTY ON!! הקיצר אתה יודע שאנחנו כאן מתגעגעים ואוהבים... (אוי כמה זה יצא נמרח...).. נראה אותך בקרוב...

השעה עכשיו היא...

8 בבוקר... קמתי ב5:30 בבוקר כי אני עוד לא רגיל לשעות... אני מסטול לגמרי....

את דואגת לי?

אני עושה את החיים הכי טובים שיש... אני ממש נהנה מכל רגע נתון רגע... יורד עליי שלג... זה קר... וואי נגמר הגשם.. אבא שלי רוצה לצאת לדייג crazy

sorry i can´t

i don´t think that i can השקיות פה הם מנייר למיחזור... אווו... איזה באסה.. שוב דפקו את נופר אשת הברזל

נו תגידי את האמת

לא דופקים, לא מכים לא דוחפים לא נותנים את מהבנות שאומרות: forget it אני גם לא יורדת

בכל האמת

אני רוצה אני רוצה אני רוצה אני חייבת את זה אני שונאת את זה אני עוזבת (אני שומעת את זה מסביב לשעון וחושבת עליך
)

לא כדאי לך להמשיך

כל התנועה הפמניסטית תרוץ אחריך בלי חזיות אחרי לילה סוער של שיריפת חזיות בשנקין

למעלה