מסיבת יום הולדת במתנה מ
אנשים

מסיבת יום הולדת במתנה מ../images/Emo43.gif אנשים

רותי מחברת "סדרי לי" מתארחת עכשיו בפורום ניהול בית ומצפה לעזור לכם לעשות קצת סדר בבלאגן בכל מה שקשור לסידור ומיון ארונות ומסמכים, ארגון חדרי ילדים ואריזה ופריקה של דירות היכנסו לקישור והתחילו לסדר מחדש את החיים: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1676&MessageId=138725519
לפני 16 שנים ירדה מיכל מסר בן שלום 50 ק"ג ממשקלה ומאז היא חיה את ההתמודדות היום יומית עם הפיתויים וחיה אורח חיים בריא ונכון. היום מיכל היא דיאטנית קלינית המטפלת בבעיות קליניות כגון: סוכרת , ייתר לחץ דם, שומנים בדם, מחלות בדרכי העיכול, עליית משקל בהריון ותזונה לאחר לידה. מחר (יום שלישי), החל משעה 11:00, תשיב מיכל לשאלותיכם בפורום דיאטות ואורח חיים בריא בואו לשאול את מיכל: http://www.tapuz.co.il/forums2008/ViewMsg.aspx?forumId=132&messageId=138728730
כל הורה יודע שחגיגת יום הולדת לילד היא הפקה, מא' ועד ת'. אבל איך אפשר להפוך את ההפקה הזו לאירוע מקורי, שישאיר לילד טעם של עוד? פורום הורים לתינוקות מזמין אתכם לספר לנו איך אתם חוגגים יום הולדת מיוחד ואולי לזכות במסיבת יום הולדת לילד בקיפצובה כולל הופעה פרטית של כוכב הילדים גילי ורנר
הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1934&MessageId=138518964

m o r 1 0 2

New member
עוזבתDDD:../images/Emo168.gif

ל-3 ימים לטיול שנתי מגניבב בצפון
אני חוזרת בחמישי בערב,אז אני יגיע לדד ליין של מלך היופי:p מקווה להינות ושיהיה מגניב כמו בכל טיול
תתנהגו יפה ובלי בלאגנים
אוהבת

Simple Girl 175

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo83.gif../images/Emo202.gifנוטשת!!~באופן חצי רשמי~

מכיוון שמחליפים לי ריהוט, אני נאלצת לפרק את כל החדר.. הכולל את המחשב יביאו לי את הריהוט החדש רק שבוע הבא, ואני לא יודעת עם עד אז אני אספיק לחבר את המחשב.. ובסוף שבוע הבא אני גם לא אתחבר- כי אני אהיה בלונדון [!!!!!!!!] אז~ עד אז, באופן חצי רשמי. אני נוטשת. אולי אני אבוא לבקר, אבל בספק אם אני אגיב.. [ושוב] עד אז~ יהיה שלום לכן חברותי ל1238!

../images/Emo73.gif ואיי רייבן תתחדשי ../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

אוחחחח אני כל כך מקנאה בך שאת טסה ללונדון
תהני כל כך %$@&^%$&^

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifוואי רשע שכמותך../images/Emo99.gif

איזה כיףףףףףף לך@#$%#@ זה לא בסדר. XD ותתחדשי
ואנחנו מאוד מאוד נתגעגע פה, אז תנסי לחזור מהר. סבבה? סבבה.

m o r 1 0 2

New member
רייבן הותיקה../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

קודם כל תתחדשי על הכול!! שתהיה נסיעה טובה ותהניי
וכמובן נתגעגע,אז אל תשכחי לכתוב מדי פעם ולהגיב בזמנך הפנוי
העיקר שתעשי חיים

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifHo You've Got Me Thinking Of England!

שיהיה בהצלחה עם השיפוצים,ושהריהוט יהיה יפה!~ ואני מייחלת לך את הטיול הכי כיף בעולם באנגליה כי זו ארץ מדהימה ומקם מדהים ופשוט תנצלי כל רגע ותהני,כי זה באמת אחד המקומות הכי שווים שיש,והאנשים שם ממש נחמדים! וזה פשוט מדהים ביופיו ושונה מכל מה שרואים פה. תצלמי הרבה,אבל אל תחווי הכול דרך העדשה! אני לא אחפור יותר מידי ואתן לך לחכות שתראי את זה בעצמך!

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif../images/Emo207.gifלבנות שלא הגישו../images/Emo70.gif

אני מעריכה את זה עד יום שני כי כנראה זה היה מוקדם מדי, אז שני, מור, פולי ומור תוכלו להגיש אתה משימה עד יום שני.

m o r 1 0 2

New member
תודה רבהD:../images/Emo168.gif

אני בדיוק באתי להודיע לך,כי אני לא מוצאת תמונה באמת אני חיפשתי במלא אתרים אבל אני ממשיכה לחפש בתקווה למצוא:p תגידי מותר עם 2-3 מעריצים?

למעלה