מסיבת יום הולדת לשלי + יד שרה

מיכל153

New member
מסיבת יום הולדת לשלי + יד שרה

היי אתמול נערכה מסיבת יום הולדת בגן של שלי. המסיבה נערכה בלעדינו, כדי ליצור אוירה פחות מלחיצה בשביל שלי. שלי לא מוכנה שיברכו אותה ושיתנו לה מתנות, כלומר כל הטקס הזה פשוט לא מתאים לה. יש עוד ילדה כזאת ולכן התאים לנו לעשות ביחד ואני מכירה טוב את האמא כך שלא היתה בעיה להתחלק בהוצאות. היא הכינה עוגה וקנתה הפתעות. אנחנו קנינו מיץ ויטמינצ'יק וגם קצת חטיפים. הגננת ספרה שהיה ממש מתאים. הם חפשו את המטמון (מתנות), בכל זאת השתכנעה לקבל חיבוקים, ברכות ונשיקות מהילדים. הדליקו נרות על צלחת פלסטיק בעזרת פלסטלינה וכיבו אותם. אייל גם הצטרף אך גם הוא התבייש. אתמול היינו ביד שרה פעם ראשונה. התארגנו שבעלי יביא אליי את הקטנים מהבית יחד עם ליאת. הוא בא במונית משם, אסף אותי וביד שרה הוא נסע ישר הביתה באוטובוס. ליאת נשארה איתי לשחק איתם. לא ידענו מראש לאיזה חדר אנחנו נכנסים. נכנסנו לפי מה שאמרו לנו. זה היה חדר יצירה. לי מאוד קשה בנושא. אני ממש לא בעלת דמיון וגם ידיים שמאליות. בכל מקרה רק הערב יש סדנת הדרכה. הרגשתי שנפלתי חזק. אם כי, זה בדיוק המקום שיכול לעזור להם יותר ממני. יש מדריכה שנותנת חומרים ואפילו היא מתמצאת יופי בעבודה. היא לא סתם מחלקת חומרים, היא גם יודעת להציע להם מה לעשות (במובן החיובי) למי שאין ידע (כשרון טבעי) או חשק בכלל. ליאת ממש לא רצתה לעשות כלום. המדריכה אפילו לא ניסתה איתי. אני רק התבוננתי במדפים "כאילו" שזה יתן חשק או רעיון. זה כמובן לא עזר לי. שלי ממש לא ידעה מה לעשות. התחילה בצבעי גואש, אייל כאילו "נסחף" אחריה. היא ערבבה צבעים סתם וחשבה שזה נחמד. הוא המשיך בצבעים רגילים, צבעי עפרון, קצת פלסטלינה על צלחת וסיים במדבקות מכל מיני צבעים בצורת ריבוע מסביב לחתיכת פריסטול קטן. ליאת הצטרפה אליו בשלב הפלסטלינה והמדבקות. עזרה לו להדביק מסביב (בהתחלה ממש הוציאה את המדבקות, עד שלימדתי אותה לעשות ככה שהוא יצליח למשוך לבד). בפלסטלינה היא הראתה לו איך למרוח על הצלחת והוא ניסה לעשות כמוה (קצת הצליח, להתנסות ראשונה זה מספיק). עשינו קצת כדורים קטנים בצבעים שונים. שלי הצטרפה קצת בפלסטלינה עשתה קצת מריחות, קצת כדורים וזהו. לדעתי כמוני הם לא ממש התלהבו מהעניין. אולי בגלל שלא ממש תרמתי. עדיין יד שרה אבל בחדר אחר. נכנסנו אח"כ לחדר משחקים (משחקי קופסה). שם יכולתי הרבה יותר לתרום מהידע ומהיכולת (כישורים) שלי. יש בת שירות לאומי (הם קוראים להן בנות חסד) שעוזרת בבחירת המשחקים. כמובן שקבלנו גם סדנא לזה. היא הביאה אפילו לליאת משחק לגדולים (שכחתי את שמו) וליאת מצאה אח"כ גם משחק שיש בבית שהיא משחקת בו (אבלון). אני שלי ואייל שחקנו בפאזלים של אמא וילד: כרטיסים שצריך לשים שם חלקים של אמא וילד לדוגמה, פרה ועגל. שחקנו בקצת חרוזים כמו בחשבוניה וספרתי עם אייל 10 חרוזים. שלי נהנתה להעביר אותם מצד לצד. הם היו מאוד צבעוניים. שלי מצאה על הקיר משחק מבוך כזה ושחקה איתו. הם נהנו לראות אותי ואת ליאת משחקות אבלון. אני השאלתי 2 פאזלים ו-2 ספרים. יש אפשרות גם לקחת ספר להורים, אך אין לי כרגע סבלנות לקרוא. קבלתי בתיק צד שרשום עליו יד שרה. ממש נחמד.

החורזת**

New member
../images/Emo49.gif לשלי ואת יכולה להסביר מה

זה ביד שרה? אני עד היום ידעתי שהם משאילים ציוד רפואי.

למעלה