מסיבת יום העצמאות בבנגקוק

Benkok

New member
מסיבת יום העצמאות בבנגקוק

ישראל חוגגת עצמאות, אז יש סיבה למסיבה, בראשון למאי, זה יום שישי, הבא עלינו לטובה. מתחילים בשמונה וחצי, מסיימים כשנמאס, הדי.ג'יי מהארץ במיוחד לכבודנו הוטס. כניסה עולה 500 באהט, משקה ראשון עלינו, וכל הלילה האלכוהול "אחד פלוס אחד חינם", אבל שיישאר בינינו... אז בואו לחגוג כמו שצריך, אצלנו לא צריך חליפה, רק הרבה אלכוהול, מוזיקה ישראלית, ואווירה מטריפה. יהיה גם חומוס, פיתות ונשנושים אחרים, לא צריך לקנות כרטיסים מראש, רק תביאו חברים...

Benkok

New member
יום שישי, ה1 במאי,

מלון לנדמרק (סוקומוויט, ליד נענע...)

prizman

New member
כן, מהגולדן בר רואים את השלט של לנדמרק

די טוב, רוב הסיכויים שאשכח עד הראשון במאי אבל מי יודע. זה לא חג הפועלים באחד למאי אלא חג העצמאות? מוזר לי קצת. אני התרגלתי שהסוי הוא ננה ולא נענע אבל לא משנה.

Benkok

New member
טוב למה להתחכם? ../images/Emo3.gif

יום העצמאות יוצא ביום רביעי, ומכיוון שאנחנו לא ממש בישראל אז כמעט כולם עובדים למחרת... יום שישי הוא חופש כאן אז החלטנו לעשות את המסיבה בשישי (בחמישי או מוצ"ש היינו מאבדים את החבר'ה של אלעל, שמאוד רצו לבוא אבל לא יכולים להפסיד משמרת) נענע/ננה/נאנה - אל תסתכל בקנקן, אלא במה שבתוכו...

prizman

New member
למה בעצם

לא להתחכם אם אפשר כן? אבל באמת לא ידעתי באיזה תאריך לועזי נופל השנה יום העצמאות. שאהיה באזור זה די סביר, איכשהו אני מוצא את עצמי די הרבה לילות יושב בין ננה לאסוק, למעשה חברתי חושבת שאפילו יותר מדי כי מסיבות מובנות אני יוצא לשם בד"כ בלעדיה אז נראה אם אגיע. בכל מקרה שתהיה לכם מסיבה מוצלחת ויום עצמאות שמח למדינת ישראל.

למעלה