מסיבת יום שישי של גן רימונים

תלתל3

New member
מסיבת יום שישי של גן רימונים

משפחות יקרות של גן רימונים - אני בטוח שנהנתם אתמול ביום שישי מהמסיבה שערכתם עם ילדיכם , אך מדוע אנחנו לא יכולים עכשיו להינות מפינת היער בכניסה לישוב , כאשר סימתם לחגוג והשארתם את כל הזבל במקום . יש לציין שלפחות שמתם אותו בשקיות שלא כמו אחרים שלפנכם השאירו הכל מפוזר , ונכון שגם באתם לנקות לפני זה , וגם התלוננתם בפני על הלכלוך , אז חברה , אנא דאגו לאסוף את הזבל משם , כי החתולים מגיעים לשם ופותחים את כל השקיות , כי אין אף אחד שאוסף אותו. ובקשה למזכירות הישוב - אנא שימו שם פח זבל גדול !!!

nushi12

New member
../images/Emo5.gifבתגובה לבקשה בשם גן רימונים

האם שמת לב שרוב ההודעה היא בעצם כמה אנחנו היינו בסדר ??? לפחות ניקינו לפני, לפחות הכל היה בשקיות ועוד ועוד............. אז כנראה שהאשמה לא בנו אם כי ברמה אחת מעלינו...... אכן המקום נראה זוועה בהתחשב שכולם חושקים במקום זה להיות מעין פינה קטנה ונחמדה למסיבות. אז אולי כדאי להסדיר את המקום, לפנות קצת קוצים ודרדרים, להוסיף פחי אשפה (שיפונו מעת לעת), לסדר שם ברז מים כיאה לפינת פיקניק ??????. אז מי אחראי פה ??? אז נראה לי שגן רימונים דוקא היה בסדר....

אכפת לי1

New member
כמעט זה לא מספיק טוב

NUSHI12 קחי אחריות "אז כנראה שהאשמה לא בנו כי ברמה אחת מעלינו" את מצפה שמושי ינקה? זה שניקיתם לפניכם ואספתם את האשפה בפח זה בסדר וכך צריך להיות אבל צריך לעשות עוד מאמץ קטן ולפנות את האשפה לפחים, גם אם אין שם אז יש במקום אחר בישוב. אם את נמצאת באחד החדרים בבית שלך שאין בו פח אשפה את תשאירי את האשפה על הרצפה כי אין פח? ותשאלי מי אחראי? כל אחד אחראי על עצמו.

nushi12

New member
../images/Emo123.gifזה לא היה כמעט.......

כפי שאתה קורא זה היה הרבה יותר מכל אחד אחר. וכפי שאני עוקבת אחרי התגובות שלך להודעות בפורום יש לך דרך מיוחדת לענות ולהתייחס לאנשים, כמעט ביוהרה משהו.... ממש לא ציפיתי שמושי ינקה. אז, אם אתה משתמש בשורות הפורום כדי להתבטא, אז אולי תאמץ גישה רכה ותרבותית יותר. אני לא אדם שנוהג להתייחס בשלילה לאנשים אז אל תיכנס לי לתוך הבית.

תלתל3

New member
תגובה ל nushi12

אני שמח שאת, אתה אוהב לתפוח על השכם של עצמך , אבל אולי במקום זאת כדי שתלכו ותפנו את האשפה שעדין פזורה במקום ומסריחה . זה שעדין לא שמו שם פח גדול זה לא מאפשר לכם לזרוק זבל ביער ( אפילו אם הוא בשקית) .

למעלה