מסיבת יומולדת לי :O

RaVeN IYI

New member
אישים D: הגיע הזמן- מפגש יומולדת :}

D: לאור צ'אן יש יומולדת בחודש הבא, בתאריך ה10 לפברואק, שזה אומר מפגש יומולדת :}~ אור צ'אן משקיע כל השנה וקונה לכל אחד שיש לו יומולדת מתנות וכו' וכו', אז הגיע היום בשנה שתורנו להחזיר לאדם שמשתדל הכיהכי שאפשר בשביל שנהיה מרוצים D: האירוע (XD) יתרחש בגג עזריאלי !!!!111 כאילו שיואו נהנודה 3: להביא: את עצמכם; מתנות לאור; כסף; הרבההרבה זמן פנוי 3: חובה על כולכם לבוא XD מיאו~ <: עכשיו כולם לשרשר מי יכול לבוא D:

אבל הסוי ששמת חסרה את יורואיצ'י!

זה כמו דבורה בלי כנפיים או חתול בלי זנב! >< נאמ. רוב הסיכויים שלא יתאפשר לי לבוא...

Hinamori

New member
אם מישהו לנסוע איתי ברכבת

ואם חנ לשכנע הורים היא תבוא ^__^ אבל תלוי איזה שעה כי אני מסיימת ב12 וכן :X

לבנדר א

New member
אני לרצות לבוא! ^^

לאנוכי יש יומולדת 16 ימים אחרי, אז נכון שתביאו לי מתנה יורוסוי? ^^ פליייייייז? מלפפוני, נכון שניסע ביחד במכונית? נכון? ;-; בע, עוד כמה זמן זה? 00

ברכבת!

מה, זה היה כיף לדהור מצד אחד לשניף בסוף לעלות על רכבת שכמעט הייתה לכיוון השני, ואז להכנס לפאניקה וכמעט לקפוץ החוצה בתחנה הראשונה!
לא? ובנוגע לחתימתך - לרנג'י יש ידיים לא-ענוגות, יאי ^O^

לבנדר א

New member
לא, זה לא היה כיף >>

אני חולה רק מהמחשבה. אני כבר מעדיפה ללכת ברגל. >< בבקשה, בבקשה, תתפסי את אביך היקר באוזנו ותדרשי טרמפ.

לא התייחסת לסוגייה שהעליתי. ../images/Emo11.gif

[זה כן, זה כן!
] אבי היקר מתעב נסיעות ותל-אביב. אנחנו, ילדות גדולות בנות 12, צריכות להתחיל להיות עצמאיות בשטח. ואת במיוחד. את גדולה ממני ב3 ימים ומכאן שאת צריכה להפגין יותר עצמאיות ואחריות. כןזהו. הבה ניסע שוב ברכבת! ^__^

אין שום דבר שעוצר בעדך

לפתוח את המסנג'ר וללחוץ פעמיים על הכינוי שלי ברשימת אנשי הקשר שלך.

Vivi Sparrow

New member
../images/Emo12.gifהווו?../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif

מתי המפגש יתחיל? אני מסיימת ללמוד באחת >:

Bakura

New member
../images/Emo96.gif יום שישי זה לא טוב ;[

באקי צריכה ללמוד חקר המוח T________T היא תסיים רק באחת ועד שהיא תגיע כבר לא יהיה אוטובוסים T________T והקניון יסגר T____T אלא אם כמובן אור יזמין אותה בטעות לישון אצלו *שיעול כבדדדדדדדדדד* ואז היא תיסע איתו לרחובות ^+^

למעלה