מסיבת מוזיקת עולם וריקוד חופשי

kokopeli

New member
מסיבת מוזיקת עולם וריקוד חופשי

מסיבת מוזיקת עולם וריקוד חופשי KOKOPELI מזמינים אותכם למסיבת מוזיקת עולם וריקוד חופשי בטבע... ינגנו באהבה DJ גרט - דאב, אמביאנט DJ אורי - מוזיקת עולם, צ´ילאווט *אוהל שנטי *מתחם צ´אי *עצי אקליפטוס *מדשאות מוריקות *המון אהבה מוזיקה עד אור הבוקר *אפשרות לינה במקום - נא להצתייד בציוד שינה שישי 5.7.02 ב"צל התל" מושבה יבניאל, משעה 22:00 כניסה 60 ש"ח הביאו כלי נגינה !!! לברורים:- טל - אורי 054923191 נרי - 050277345

HandsomeDevil

New member
אה, שחכתי,

להיות אנטי היפי זה זה קול עכשיו, כל הבלאקרים עושים את זה נכון? SYGARIOT גם לך.

NeTa G4

New member
איכס- היפיות....

סתם, אתם מודעים לכך שכול המכנסים המרחבים שאתם לובשים זה היפי לאללה- נכון? מה יש לכם נגד היפים? חוץ מ "ביייייייייפ" הוואנבי היפית המגעילה שיש לנו בשכבה....

אני לא אנטי היפים

אני לא אוהבת את העיקרונות...ועוד דברים אחרים אבל למה ללכלך...

NeTa G4

New member
אתה נגד שלום?

כי זה העקרונות של שנות השישים peace & love אני דווקא ממש בעד העקרונות האלו.. ובכלל תגיד לי מישהו או יותר נכון מישהי אחת שאין לה מכנס מתרחב בארון, עם לא 10...

אאאמממ

אני נגד פציפיסטים שלא עושים שום דבר חוץ מלעשן חשיש... ובשנות השישים גדל אחוז חולי ה אידס מעניין למה...?! ואני לא נגד שלום השאלה עם מי עושים אותו...ואני לא יודעת מה איתך אבל אני בעד שלום אמיתי וכנה ולא שלום שהצד השני כל הזמן דורש דרישות ואני שואלת את עצמי למה?? אם הם באמת היו רוצים שלום הם לא היו מבקשים ממנו רובים (שאחר כך הם השתמשו בזה לירות עלינו) ואני לא רוצה להיכנס לפוליטקה כי זאת לא מטרת הפורום הזה... וכן יש לי בעיות עם היפים ואם יש לכם בעיה עם זה אז...חבל כי לא ממש אכפת לי :) ואני לא רוצה לדבר על זה בפורום שכל אחד יהיה מה שהוא רוצה להיות וזהו... אני לא חושבת שצריך לעשות על זה דיון זה בדיוק כמו שאנשים ממכם שונאים ערסים ותעשו לי טובה אל תנסו להכחיש כי אני יודעת טוב מאוד שיש כאלו אנשים בפורום הזה יום טוב לכולם!

HandsomeDevil

New member
anti hippie = very cool

oi! oi! oi! oi! היפים.. היפים מסריחים oi! oi! oi! oi! היפים.. כל היום רק מעשנים[ oi! oi! oi! oi! היפים.. היפים מסריחים oi! oi! oi! oi! פאנקיסטים.. אנחנו מאגניבים נכתב בהשראת "פריקים" של להקת פרט שולי (רולז)

HandsomeDevil

New member
ה- oi! היה בצחוק ../images/Emo13.gif

אם תסתכל למטה, וגם בהודעות שלי בפורומים אחרים דיי נדבקתי לסגנון ביומיים האחרונים. oi! oi! oi! oi! דאמ, אין לי על מה לשיר... :/

למעלה