מסיבת מתגסיים בראשל"צ ב12 לחודש...

mary17

New member
מסיבת מתגסיים בראשל"צ ב12 לחודש...

מישהו יודע על זה משהו? ראיתי שלט באזור שער ראשון אבל לא הספקתי לראות איפה ומתי...

סבינה89

New member
כן

באיצטדיון העירוני בשעה 22:00 אם אני לא טועה... עברי יהיה ולודעת מי עוד והכניסה חופשית

NoWords

New member
עברי ושייגעצ :////

למה תוקעים אותם בכל חור!?! הם כאלה גועל נפש. חמש הופעות כבר ראיתי שלהם השנה, ולא מבחירה):

סבינה89

New member
שייגעצ באמת איכ

אבל עברי מלךךךך :))))
אני אהיה שם :) לפחות ברגע שאדע איפה זה בכלל האיצטדיון העירוני...........

מה אתן מדברות .. צעירות!

שניהם גדולים מהחיים ! וחרושים. עברי ענקקק והייתי בעשרות הופעות שלו בכל הארץ.. פעם אחת לפני הופעה שלו בפסטיבל האהבה בים המלח, אכלתי עם שתי ידידות וחבר במקום שאנטי על האש .. ליד יריחו! בשטחים! ועברי אכל שם גם עם הלהקה שלו.. באתי והצטלמתי איתו חחח ושייגעצ גדולים מהחיים ! הסולן שלהם ענקקק.. ראיתי אותם באחת ההופעות הראשונות שלהם רק כשיצאו לשוק.. בגראז' בראשון.. לותיקים שבינינו ! שייגעצ מטורפיםםםם יאללה פנק אותה.

NoWords

New member
ואוו.

חיי אינם חיי ללא חתימה של עברי או [עוד] הופעה מעפנה של שייגעצ.. לדעתי שייגעצ הם זבל, אבל עברי ממששששש זמר מעולה.

חחח נסחפנו עם הציניות :)

שייגעצ טובים מאוד .. חרושים, אבל איכותיים.. ועברי אחלה זמר ויש לו הופעות שוות ..אבל גם חרוש..

cobainos

New member
מבדר../images/Emo13.gif שימי כומתה על הראש

בעצם את מלש"בית ואפילו משפט פז"ם אי אפשר לערוך לך. בדיוק כמו העניין עם ללשפוט קטינים

cobainos

New member
שייגעצ לא איכ

רק הקול של הסולן שלהם נוראי, אבל יש להם כמה שירים מוצלחים\חביבים. הם בהחלט לא שיא האיכות אבל רחוקים מלהיות איכ. עברי לידר זמר טוב אבל חרוש, ממחזר את עצמו ולא מחדש בסגנון. מה שכן הוא נעשה לאחד הזמרים הכי פופולרים בארץ ואוהבים אותו מכל סוגי האוכלוסיה ומכל הגילאים. סוג של שלמה ארצי.

חןשסק

New member
חח יש גם מסיבה אחרי הכנס בהיכל התרבות?

יש את הכנס שמתחיל באיזה 5 נראה לי (אוף אני באילת. אני רוצה לקבל שי
. כמה ישראלי מצידי) ואחרי זה ההופעות? חבל שאני אהיה במסיבה יותר מוצלחת

יש אחד בעיר .....

יש היכל ספורט (אולם ספורט..) שזה היכל הספורט בגן נחום .. ויש איצטדיון אחד ויחיד של עירוני ראשון בכדורגל ..... ליד הסופרלנד..

למעלה