מסיבת נוער ענקית של הליין האלטרנטיבי-20.04=

inforser

New member
מסיבת נוער ענקית של הליין האלטרנטיבי-20.04=

מסיבת נוער ענקית של הליין האלטרנטיבי-20.04.07 מסיבת נוער ענקית-20.04.07 יום שישי הקרוב ה- 20.04.07 - במועדון קולנוע זמיר(אלנבי 34 תל אביב) פתיחת שערים 00:00. רחבה 1- Gothic / EBM / Dark Electro DJ טל אורלב (alternatv.co.il)) Arpadon DJ רחבה 2- Alternative & special Marilyn Manson DJ Shay (ז'ובינו קעקועים) DJ ניר טרטר (אינפקציה) DJ אורי זילכה (Orphand Land) בערב יוגרלו : שלושה תלושי קניה על סך 100ש"ח כל אחד בNOX (חנות לאופנה אלטרנטיבית,פרישמן 42) שני דיסקים מתוך רשימת אלבומים. שני מגשי פיצה. מחירי כניסה: 50 ₪ ,40₪ עם הזמנה. לפרטים: החנות NOX – 03-5278077 בן – 8037067 -052

דניתיי16

New member
כי הם[הלהקה כאילו] שרים רוק אלטרנטבי

אבל לא רק.. נראה לי
שונאת אותםםם.. ואותו!

איזו להקה? ../images/Emo12.gif../images/Emo163.gif

'ליין מסיבות אלטרנטיב' זה ליין מסיבות פריקים (גות'/אלקטרו/אימו/בריט פופ וכל מיני כאלה). מעניין איך זה

דניתיי16

New member
הלהקה מרילין מנסון

זה גם השם שלו.. שאין לי מושג מאיפה הוא דפק אותו וגם השם של הלהקה..

אוקיי שניה. ../images/Emo163.gif

את מתכוונת שהלהקה שמופיעה במסיבה הזאת היא מרילין מנסון? אם כן, אז לא. אם לא התכוונת, אז אני אסתום

דניתיי16

New member
חחחחחחחח לא

אני לא עד כדי כך מטומטמת שאני באמת יחשוב שמרילין מנסון מופיעים שם.. הם פשוט שאלו מה הקשר שיש על ההזמנה את מרילין מנסון אז אמרתי שאולי בגלל שהם שרים רוק אלטרנטיב...[נראה לי.. תקני אותי אם אני טועה]

חחחח.. אוקיי הבנתי. ../images/Emo163.gif

ההזמנה היא להופעה, אלא למסיבת אלטרנטיב, ששם מתקלטים אימו/מטאל/גות'/אלקטרו/אינדסטריאל וכל מיני כאלה.. לפחות לזה הכוונה ב'ליין האלטרנטיבי'.

l i o r a n g e

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

1.DJ ניר טרטר, טוב שלא חשששששש הטלויזה הזה.. 2.רק מלאות את מרלין מנסון בפלאייר הוירטואלי הזה נעלם שלי החשק ללכת.. אבל סבבה, מצחיק קצת..

למעלה