מסיבת סוף השנה (סילווסטר)

אבייה2

New member
מסיבת סוף השנה (סילווסטר)../images/Emo72.gif

לכל העוסקים בדבר! אולי השנה נקיים את המסיבה דווקא באלאדין? לשם שינוי באווירה. נמאס קצת מהמתנ"ס בבית הספר. אפשר לגוון, ועוד שזה כמעט אותו מחיר. אנחנו נשתתף בכל מקרה.. תודה מראש על תשומת הלב. אילנית וחברים נוספים.

hagitshani

New member
מסיבת סוף שנה

השיקול שלנו של מסיבה בישוב הוא כפול. ראשית, זה קרוב וזה נוח ואפשר לבוא ברגל. פרט לכך שמסיבה באלדין עולה לנו כסף ואנחנו מעדיפים להוציא את הכסף הזה על DJ יותר טוב ועל יותר משקאות מבלי להעלות את מחיר הכרטיס. נשתדל מאוד ליצור את האווירה הנכונה במסיבה השנה. תמיד מוכנים לקבל עזרה בתחום זה - אשמח אם תיצרו איתי קשר במסרים. תודה.

tifani123

New member
../images/Emo6.gifמסיבת סוף שנה

כולנו כבר מחכים למסיבה..... אולי אפשר לקרוא למסיבה מסיבת חנוכה???? מדובר בדיוק על אותם תאריכים וזה יאפשר גם לשומרי המצוות שביננו לחגוג בכיף. לגבי יצירת אווירה ניתן לפנות לחברות שמתמחות בכך העלויות לא גבוהות ביחס לתמורה. יום נעים.

אעעי

New member
המסיבות הן אחלה והכל תלוי ב../images/Emo72.gif|י

כך שלדעתי כדאי להשקיע בבר ולא בתפאורה מסביב . האוירה נקבעת לפי מצב הרוח ומפלס האלכוהול ....

leari22

New member
אני חושבת שאבייה בהחלט צודקת!!

האוירה אחרת באלדין מאשר במתנס החוגים, וזה כלל לא חשוב עם כמה מצב רוח אני באה או בחברת הפקה שתפיק את המסיבה ותקים תפאורה מדהימה. לפעמים שינוי אווירה היא שקובעת! לצערי הרב לא ראיתי שנה שעברה שהיה "צ'ופר" ואקסטרות באלכוהול או כיבוד קל עם הכסף ששולם לכרטיס (ללא הוצאה על מקום). אני לא באה בביקורת אך חושבת שאכן יש מקום לשקול מיקום שונה .

ronpel

New member
המספרים מראים אחרת

שתי המסיבות באלאדין הסתיימו בקושי באיזון כי הגיעו רק כ100 תושבים ועלות המקום מאפשרת רק הבאת די' גי' מאד זול. בשתי המסיבות במתנ"ס הגיעו פי שניים תושבים , הצלחנו להביא די ג'י מהשורה הראשונה וראו את התוצאה . כמו כן השטח באלאדין קטן בחצי מאשר במתנס ולכן במידה ויגיעו כמו שאנו מצפים יהיה צפוף בהרבה- ואם יהיה גשם אז בכלל ברדק. לאור כל זאת ברור כי המתנ"ס עדיף בהרבה. מה עוד שאפשר לשתות בלי לחשוש לגבי הנהיגה הביתה.

משטרה!!!

כדאי לקחת בחשבון את עבודת המשטרה המבורכת ביום הסלווסטר. בשנה שעברה נעצרנו בליל הסלווסטר בצומת כפר רות. אלמלא היכרות אישית עם השוטר (לקוח שלי) אז וודאי שהייתי עובר בדיקת אלכוהול, ואולי לא הייתי אתכם היום...

ninagil

New member
../images/Emo78.gif../images/Emo21.gif מה עם אוכל?

לא כולם אוהבים לשתות כול הלילה. יש מקום לפזר את התקציב ולהביא אוכל טוב גם.

למעלה