מסיבת סיום של בית הספר הצורי

מסיבת סיום של בית הספר הצורי

ביום שישי שעבר חגננו מסיבת סיום בבית ספר הצורי בית ספר מדהים מנהלת מקסימה וצוות מעולה במיוחד מירב המרפה בעיסוק שנתנה לא רק לי אני חושבת שנה נפלאה אישה מדהימה שהבן שלי מאוד אוהב וסטלה המורה למוסיקה שמלווה אותנו תמיד בכייף למורה רונית שילדה שהייה לך מזל טוב ושתחזור אלינו בשמחה ליועצת של בית הספר ורד שתמיד היתה לאוזן קשבת היה מאוד נחמד במסיבה למורה לספורט נאווה שלא היתה במסיבה תודה רבה לך על כול מה שעשיתי בשביל נתי שלי שתחזחרי בשלום ולראובן המקסים אין כמוך דרך הגב בחודש הבא נתי שלי חוגג יום הולדת 8 אני יעשה לא מסיבה מ'קוה שכולם יבאו ממני אמא של נתי אביטל

רובי א26

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo13.gifהייי אביטל

קודם כול שיהיה
לנתי.
. אכן הייתה מסיבה מושקעת ומענינת לילדים הילדים מאוד נהנו
.וגם ההורים ועוד משהוא מחזק את דברייך בקשר לצוות
יישר כוח אביטל... רובי.

smo

New member
הצרי (בלי "ו"../images/Emo70.gif) ידע מסיבות יותר רציניות

מהפעילות שהיתה ביום שישי לפני שבוע. תחנות/הפעלות כאלה מתאימות לפעילות יום המשפחה ולא כמסיבת סיום שנת לימודים...

רובי א26

New member
מיכלי דוקא אני חושב שהיה מאוד מושקע!!!!

ומעניין וגם להורים בשביל להמחיש להם קצת מה ילדיהם עושים חלק מהפעליות ביום יום אוליי קצת שונה ממה שאת מכירה מאירועים קודמים . אבל מיוחד ומושקע לא? ויקירתי מזוית ראיה שלי . דרך אגב אני הייתי בעמדת סוכר(שערות סבתא) למה לא באת אה?את שלמדתי .מסובך הדבר הזה. טוב בכול אופן אומנם נראה לך מתאים ליום המשפחה סבבה .אך עדיין לפי דעתי מעניין ומושקע בשביל הילדים וההורים

smo

New member
לא אני אמרתי לא מושקע...אמרתי לא מתאים...

לפי תגובות ההורים רובם מסכימים איתך מיכל

לא הייתי נוכחת כך שלא יכולה לחוות דיעה אישית, אך מהתגובות שקיבלתי הבנתי שהאכזבה היתה גדולה

למעלה