מסיבת פורים - רוק ישראלי!

מסיבת פורים - רוק ישראלי!

ב 3.3 יש מסיבת רוק ישראלי (וגם סוגים אחרים של מוזיקה ישראלית, לא כולל מזרחית...) במועדון הלזיארד. כמו בכל שבת הליין הישראלי בליזארד חוגג עם מיטב המוזיקה הישראלית עם דיג'י טל אביב. השבוע מסיבת פורים חגיגית, 1+1 על הבר עד חצות, סטודנטים נכנסים חינם עד חצות בהצגת תעודת סטודנט. הנחות למחופשים! תבואו, יהיה כיף. 052-5575557 - להזמנות מראש והנחות. מועדון הLIZARD המסגר 1 , תל אביב. www.lizard-club.co.il אם אתם אמנים או מכירים אמנים ישראלים (יוצרים חדשים) שמחפשים להופיע נא להתקשר ל 0508834086, נשמח לארח אותם אצלנו בליין הישראלי.

חחחחחחחחחחח LOL!!

קברת אותי ברמות
.

../images/Emo207.gifיש מצב למפגשון אחרי ההופעה../images/Emo35.gif

במיוחד לכל אלה שלא יכולים לבוא למפגש ביום שני ודי נדפקו מהשינוי תאריך(למשל יפית ומשה) ההופעה תיגמר בערך ב2.5-3.5 ואני מניח שהרבה אנשים יחכו עד הבוקר לתחבורה ציבורית. מה דעתכם אחרי ההופעה ללכת לאגאדיר או מקס ברנר ולהעביר שם כמה שעות עד הבוקר? אני במילא נשאר עד הבוקר לתחבורה ציבורית ואני מניח שיש עוד כמה כמוני. אז מי מתכוון להישאר עד הבוקר ובא לו מפגשון שישרשר
לפה

אממ ,

דווקא רעיון ממש נחמד, כמה זמן לא רבצנו עד הבוקר איפשהו אחרי הופעה כולם ביחד (ואיכשהו הרביצות אחרי ההופעות זוכות להיות ה"מפגשים" הכי כייפים שיש!) אני בעד
.

אני שמח שיש הענות ../images/Emo13.gif בואו נקבע ככה

מכיוון שאף אחד לא יודע באמת מתי בדיוק היהודים יעלו וכמה זמן בדיוק הם יופיעו. בואו נקבע 20-30 דקות אחרי סיום ההופעה ליד שערי הכניסה(איפה שעושים את הבדיקות הביטחוניות) איפה שנפגשנו אחרי ההופעה לצפון של אביב גפן ב31.8 וחגגנו יום הולדת לצחר. יש רק בעיה אחת והיא הפגישה עם הלהקה. אני מניח שלא מעט אנשים(כולל אני) ירצו לפגוש את הלקה אחרי ההופעה וזה דבר שגם יכול לקחת קצת זמן. בכל מקרה נראה לי שקודם עדיף שנפגש ואז מקסימום נלך ביחד לפגוש את הלהקה ואז נלך לאדאדיר\מקס ברנר

רן, בוא אני אפתור

לך את הבעיה בשנייה. אחרי הפגישה עם הלהקה פשוט נתקבץ במקום שאמרת, עזוב אותך חישובי דקות וזמנים
. נתראה

נשמע טוב :)

חשבתי על האפשרות הזאת. הבעיה היא שהרבה אנשים שיבואו הם לא בדיוק מהאלה שפוגשים את הלהקה...אז חשבתי שנפגש כבר כולנו ואז נלך ביחד לפגוש את הלהקה. אני פשוט דואג לאותם אנשים שעד שאנחנו נפגוש את הלהקה יחכו בינתיים שעה אולי אפילו לבד. מה גם שהם לא בדיוק ידעו מתי זה אחרי הפגישה עם הלהקה כי הם לא ילכו לפגוש אותם והם לא ידעו מתי הם יוצאים או מתי הם נוסעים. אם הם יפגשו איתנו אז לפחות עד שנפגוש את הלהקה הם יהיו איתנו והכל ואז גם נוכל ללכת ישר לאגאדיר ולא נצטרף להתאסף שוב. נראה לי שהפיתרון הכי טוב הוא שנפגש 20-30 דקות אחרי ההופעה במקום שקבענו. בשלב כלשהו כשנלך לפגוש את הלהקה מי שרוצה ילך לפגוש את הלהקה ומי שלא רוצה ישאר שם או ילך בינתיים לבית קפה ממול. ואחרי שנפגוש את הלהקה והכל נחזור לשם ל5 דקות לאיסוף אחרון ונצא לאגאדיר מקס ברנר. טוב לא יודע נשמע פתאום קצת מסובך. בקיצור נראה לי שהפיתרון הכי טוב זה פשוט להפגש 20-30 דקות אחרי ההופעה במקום שקבענו ושם כבר נחליט מה עושים
יש מצב שכל מי שנפגש אחרי ההופעה יבוא לפגוש את הלהקה ואז במילא כבר אין בעיה.

Z A M i

New member
"להשתולל איפשהו"../images/Emo35.gif---../images/Emo128.gif

רן..מה יהיה עם הטעויות על גבי הפורום?

שקט אני ילד כפר../images/Emo150.gif

אנחנו משתוללים בכפר לא הולכים "לדפוק בשר באגאדיר" חוץ מזה שיש לידך אנשים כמו יפית וצחר וסטיבן ועומרי איך אפשר להגיד שלא משתוללים?

למעלה