מסיבת פרידה ממתני

mati88

New member
מסיבת פרידה ממתני../images/Emo70.gif

אזזזזזזזזזזז.... מתני נוסעת עוד כ24 שעות לקפריסין ל8 ימים כמדומני, ככה שזה הזמן וזה המקום להגיד כל מה שתמיד רציתם, כי עד שהיא תחזור ההודעה תהיה בדף אחר והיא לא תוכל לראות מה אתם *באמת* חושבים עליה
אז מתני, תהני המון המון, תשתזפי יפה, תאכלי יפה, תצטלמי יפה, והכי חשוב- תלמדי יפה
כבר מתגעגעת! מווה!

sapgirl

New member
מתנייייי../images/Emo70.gif../images/Emo175.gif

איזה כיף לך קפריסין!!! <מה יש בקפריסין בכלל? ים וכאלה?> אמן שתהני המון המון המון !!! תקני הרבה דברים מגניבים! אוהבתותך!! <<בכלל לא ידעתי שאת טסה אנחנו לא מדברות באיסי מספיק!!>>

Kido2222

New member
מתי! תהני!

אני יודע שלא ייצא לי לענות להודעה שלך... סורי, אין לי הרבה זמן בבית לאחרונה.... אבל תהני לך!

לוּבּה

New member
מאתאן!!

יא סופר-חולבת-עיזים שכמותך! תהני המוןהמוןהמון בקפריסין!! לאב יא! אה כן, אני אוהבת טובלרון
.

kfm

New member
יאאאא.. מתושקההה תודה..!!

וגם סאפ! במת לא יצא לנו ככה איזה שבוע לדבר.. וגם אביעד! אפילו שזה אני נוסעת ולא מתי (הפעם
) וגם שלי!! ואני אתגעגע אליכם המון וכמו כל עבריינית שמכבדת תצמה, צרבתי 3 דיסקים של חלומות..שיהיה מוזיקת איכות
אה ותיקון קטנטן, אני חוזרת ב9.8.... סייאאא..

פIלי

New member
אייה מתני!

תהני מלא מלא, ותביאי טובלרון כמו שהבטחת! ובאותה נימה, אני יוצא היום לקורס מד"מים, חוזר ב 7.8. תהנו בלעדיי ותמצאו כבר זמן למפגש פורום!

greeneye

New member
באיחור?

תהניייייייי! המון! -אה! חזרתי! ושתדעו שניסיתי לשלוח הודעה לפורום מההפלאפון, אבל הסיסמא שלי היא בעברית והפלאפון שלי נותן רק באנגלית-

~*~gaL

New member
קפריסין......!

לא הייתי שם, אבל שמעתי שנחמד... מקווה שאת נהנית מכל רגע. :)

למעלה