מסיבת ראש חודש אייר

davyav

New member
מסיבת ראש חודש אייר

מחר על-פי האסטרולוגיה הקבלית מחר 23.4 אנחנו נכנסים לחודש אייר (מזל שור). כולם מוזמנים למסיבת ראש חודש אייר שתתקיים בתל-אביב,בחיפה,בירושלים,ובטבריה ב23.4 בשעה 20:30. בתוכנית: 1)הרצעה על חודש אייר ומזל שור על-פי הקבלה. 2)מדיטציה המחברת אותנו לאנרגיה של חודש אייר. 3)סעודת ראש-חודש. בשעה 19:00 תתקיים סדנת מזל שור. כל המעוניינים מוזמנים לפנות לדואר שלי [email protected] אור ואהבה לכולם דוד

אבל אין שום קשר לאסטרולוגיה

רגילה.. אסטרולוגיה קבלית בדרך כלל שייכת, אם אני מבין נכון, למכון לקבלה. אבל היא לא דומה אפילו לאסטרולוגיה רגילה - העניין היהודי פה הוא דומיננטי, ושונה מאוד. רק לתשומת לבכם.

באמת ? אשמח לשמוע יותר

אני זוכר את המלאכים שמתחלפים כל שעתיים, ועוד ועוד. אולם הכל עובד לפי הירח ולא לפי השמש,ועוד הרבה הבדלים. אסטרולוגיה קבלית היא תיאוריה אחרת לגמרי, אין מה לעשות. אבל.. בוא נשמע. אני פתוח.

AS ALWAYS, MY DEAR

אני חולק על דעתך, לצערי... עד כמה שאני יודע האסטרולוגיה הקבלית די זהה למערבית... אני לא בטוח, ודעתי בערך מהימנה כמו דעתך, אבל אני שמעתי אחרת... מה שכן - אסטרולוגיה קבלית אולי פחות מתעסקת עם מפת לידה רגילה, יותר עם מפת לידה ``קבלית`` - כלומר מיקומם של הפלנטות ``בעץ החיים`` המיסטי. היא מתעסקת עם מזלות וכוכבים, וגם עם היסודות - רק שמפת הלידה נראית אחרת (ראה הסבר לעיל), וגם מפת ``עץ החיים`` נבנית, למעשה, לפי מפת לידה כמו שידוע לנו. ומאיפה הרעיון שעיקרה של האסטרולוגיה הקבלית מתעסקת בעיקר בירח ולא בשמש? ניחוש שלי זה בגלל הדעה הרווחת שהחודשים נספרים ע``י הירח - מה שמבדיל אותנו משאר העמים... אך יש לי חדשה מרעישה: השנים ביהדות נספרים עפ``י השמש!! (למרות שהירח הוא בהחלט חשוב מאוד, אך כך גם באסטרולוגיה המערבית.. מעניין לציין שמאז ומתמיד קישרה הקבלה את הירח לנשים, כמו שעושה האסטרולוגיה, ואומרים שכל ראש חודש זה הזדמנות לנשים לבקש את מה שהן רוצות - והוא ייתגשם) ואתה יכול לפרט על המלאכים שמתחלפים כל שעתיים, במטוטה? שבי

למעלה