מסיבת רגאיי בחוף ת"א

sivan raby

New member
מסיבת רגאיי בחוף ת"א

ביום שני הזה, ה-13/6, החל מ-22:30 תתקיים מסיבת רגאיי אל תוך הלילה עם RUDEBOY SOUND שייתנו סטים מרוטס ועד דאנסהול ו- U N I T Y שינגנו רגאיי ודאנסהול בעברית כמו שרק הם יודעים לעשות! כל בחגיגה הזו תתרחש ב'SAKAYA' שבחוף הדרומי של ת"א (ליד חלילית, לפני השעון שביפו לבאים מכיוון צפון, דרומית לבית האצ"ל/חוף התופים). המקום המרתק הזה משקיף על הים ומשמאל אפשר לראות גם את העיר העתיקה. הבריזה מדהימה והאווירה - עוד יותר! ה כ נ י ס ה ח ו פ ש י ת ל כ ו ל ם ! ! ! כולכם מוזמנים להביא מצתים, תופים ובגדי ים ! להנאה מרבית - המקום מציע בר מגוון ועשיר במיוחד. עוד פרטים אפשר לקבל אצלי ב: 054-4668954 למעוניינים להיכנס לרשימת מוזמנים – שלחו מייל ל- [email protected] שבוע טוב וחג שמח! סיון

וואי חוף התופים../images/Emo39.gif איזה

נוסטלגיה... איי איי... יש מצב גדול שאני שם אם אהיה לי עם מי לבוא...
מישהו בא?

כפרה יש מצבבב

אני בכל מקרה הולכת לים מחר וזה כיפים אז אני אשאר ללילה פנאן נשמע טוב נכון?? יש מצב שגם דרור יבוא איתי... את באה? שגם שיר תבוא יהיה כיפים נשתכר נעשה חג שמייח:))

אהה ואם כבר הודעות על הגעות...

אני אהיה בחיפה ב-28 בדבר של אורנג' המטורף עם פייטלס ואינפקטד וגם בניצנימים מעניינים:) וזהו

פאקינג רק 100 שקל.....:\

אם את קונה דרך מכשיר של אורנג'... שזה לא בעיה גם אם שלך לא אורנג'- ומכל מכשיר אפשר לקנות עד ארבעה כרטיסים במחיר הזה גם יש מבצע של כוכבים של ישראכרד שאיתם זה רק 60 שקל! וזה רק 200 כוכבים..! לא ברור העיניין הזה... פיית'לס!! אהה אגב גם בלאקפילד שם
קיצר כנסו לאורנג'

יאסס ניצחתי

אהה וחוסה בסוף גמני לא הייתי בת"א.... ואני יודעת שלא היית אחרת היית מתקשרת אליי דההההההההההההההההההההההההההההההההה מפגרת אללה עוד מעט יומולדת!! עוד איזה שבוע אחח חוסה זוכרת את היומולדת שלך שנה שעברה? איזה יום משובחחח בחיי.. הלוואי ששוב היומולדת שלך תיפול על יום כיפי בכפר נכון? נעשה חיים משוגעים

sivan raby

New member
יהיה כייף... יהיו שם הרבה אנשים,

הרבה ראסטות ואנשים שמחים...

למעלה