מסיבת רווקות

אתי@

New member
מסיבת רווקות ../images/Emo68.gif ../images/Emo65.gif

התחלתי לחשוב קצת על מסיבת רווקות.
אז יש את האופציה של מה שהציעה אינצ´ה - להזמין אשת שיווק של ארוס. זה נשמע משגע, אבל אתל ביררה וזה קצת יקר, באזור ה- 1000 ש"ח.
התקשרתי לשני שפים
שמבשלים ארוחות "בבית הלקוח". זה גם נשמע ממש נחמד כי חוץ מהבישולים הם גם מדברים, מספרים על האוכל, על המתכונים, הכל באוירה קלילה ומחויכת. למי שמעוניין, הנה הפרטים:
מבשלים חויה (של שי עשהאל) 08-9762250. המחיר 900 ש"ח ל- 30 איש ואי אפשר פחות אנשים.
חגית 054-993805, המחיר תלוי בתפריט אבל זה ממש לא זול (הרבה יותר ממבשלים חויה!).
אופציית הסקסולוגית
נשמעת הכי מוצלחת, אבל גם הכי יקרה - בסביבות ה- 2000 ש"ח.
יש אופציה להביא מגדת עתידות/קוראת בקלפים
וכו´, אבל זה לא מתאים לבנות אצלנו. בקיצור, אני די מתלבטת. מה אתן אומרות - שוה להשקיע יותר מ- 1000 ש"ח במסיבת רווקות (בהתחשב בזה שיש עוד כל מיני הוצאות כמו אוכל)
קצת לא נעים לי לבקש מהבנות להתחלק בתשלום (למרות שזה מקובל). יש לי מן תכונה לארג´ית (כנראה יותר מידי) שבגללה אני תמיד מתנדבת לשלם על הכל רק כדי לא לבקש מאחרים... וצירפתי כתבה ממתחתנים...

dorlim

New member
בוקר טוב ../images/Emo65.gif

אצלנו מאד מקובל שהחברים/ חברות משלמים על המסיבה ומכסים את ההוצאות (כולל את אלו של הכלה) ולכן נראה לי שזה ממש נכון לבקש מהמשתתפים(ות) להשתתף בהוצאות. אני מציעה שתעבירי את הארגון לאחת החברות הטובות, כך שגם ירד לך הבלאגן הזה מהראש וגם באופן דיפלומטי נושא הכסף יועבר לגורם אחר.

אתי@

New member
צודקת. למרות שהייתי מוכנה לשאת

בהוצאה אם היא היתה קצת יותר קטנה... אולי אני באמת אבקש מחברה שלי לארגן את המסיבה.

*מור

New member
בענין מסיבת רווקות ../images/Emo13.gif

היי אתי, בתור אחת שעוד לא נפל בחלקה להשתתף במסיבת רווקות של עצמה אך אירגנה כבר כמה: היועצות של ארוס: חשוב שתדעי שקודם כל יש 2 חנויות ארוס אמיתיות בארץ האחת בלונדון מיניסטור והשניה בשנקין בת"א, שאר החנויות משתמשות בשם ארוס כשם החנות בלבד אך לא קשורות לרשת אלא לאנשים פרטיים שונים, במידה ואת לוקחת יועצת כזו למסיבה אכן זה 250$ אך יש לשלם לה גם על נסיעות. לאומת זו בחנויות האחרות שלא קשורים לרשת יבקשו גם את אותו הסכום אך לא יזכירו את נושא הנסיעות. סקסולוגית זה אכן דבר יקר מאד במסיבה האחרונה שאירגנו,סקסולגית עלתה 1800 ש"ח אך היינו הרבה בנות כך שכל בחורה שילמה בערך 50 ש"ח, לגבי המחיר הזה היא טענה שזה לאחר הנחה שהיא עשתה לנו,ואגב המחיר שלה גם נגבה לפי המיקום שאליו היא נוסעת. מיותר לציין שזו הרצאה מאד מעניינת ומצחיקה, ויש אנשים שזה גורם להם לחשוב לפעמים שוב על היחסים שלהם עם בן זוגם. שמעתי שיש ערבי רווקות במועדון הדיווה, שם המחיר יהיה לדעתי הכי מינמלי. הרבה מזל טוב,לך וכל המתחתנות כאן מהקוראת הפסיבית (לפעמים)

אתי@

New member
דיווה זה רעיון מצוין ../images/Emo70.gif תודה ../images/Emo62.gif

*מור

New member
בהצלחה חמודה, ../images/Emo57.gif

אבל מן הראוי לתת את תפקיד המארגנת לחברה, את לא צריכה לעשות את העבודה.

*שיר

New member
נכון, זה בהחלט תפקיד החברות!

ובאותו עניין, רק רציתי לספר לכן שחברות שלי הודיעו לי לשריין את יום רביעי הבא בערב. זהו - אין לי מושג מה-מי-מו, אבל כנראה שהן עושות לי משהו...

*מור

New member
צריך לקחת בחשבון שלרוב לא כולן

מכירות אחת את השניה, בדר"כ זה קבוצות קבוצות או אפילו בודדות במקרה של סקסולוגית או יועצת של ארוס מגיעים לנושאים שלא כולן פתוחות איתן וזה גם לוקח איזה חצי שעה עד שכמעט כולן נפתחות ושהכל מתחיל לזרום. בדר"כ כלל זו גם הרצאה של משהו כמו שעה וחצי ואז צריך לדאוג להמשך הערב לתעסוקה.

הכי כדאי זה להתחיל את הערב ללא

הסקסולוגית.. כשיש קבוצה של אנשים שאינם מכירים אחד את השני הפשוט ביותר הוא שכל אחד מציג את עצמו. אחר כך אפשר לעשות סיבוב נוסף בו כל אחד יכול להגיד מה הכי סקסי בעיניו אצל בעלת המסיבה ומה הוא מאחל לה בתחום הסקסי בעתיד.. שאלות אלו קצת מביכות אבל בדרך כלל גורמות לאינטרקציה בין הבנות ועד שמגיעה הסקסולוגית האוירה כבר מספיק חמה ופתוחה. רצוי גם לשלב את האוכל בחלק הראשון של הערב ואת הקפה והעוגה לאחר שהסקסווגית מסיימת והנה שרפתן לכם ארבע שעות כמו כלום.....

*שיר

New member
נכון, החלק של האוכל הוא שובר קרח

בייחוד אם כל אחת מביאה משהו, ואז מתחילות המחמאות ו"מי עשתה את הסלט המדהים הזה" ו"את יכולה לתת לי את המתכון של הפשטידה המעולה הזאת" וכן הלאה....
ובייחוד, זה עובד מעולה אם מתלווה לזה כוס יין..

ababab

New member
כשעשינו מסיבת רווקות

לחברה שלי ביקשנו מכל אחת להביא אוכל (התוצאה היתה המון אוכל ממש טעים, וחסכנו בהוצאה של לקנות אוכל מבחוץ היה ממש מוצלח). ורק אחרי שעה שעתיים הגיעה הסקסולוגית, אחרי שקצת הכרנו ואכלנו והאווריה היתה נחמדה. והיה ממש נחמד עם הסקסולוגית ומשעשע, ואחרי שהיא הלכה כולם שוחחו ביחד אפילו שלא הכירו קודם. והמשכנו לשוחח בסוגיות שהיא העלתה ולהנות.

ababab

New member
אני הייתי בדיוה במסיבת יום הולדת

וממש לא נהנתי. גם הבידור היה לדעתי קצת זול, כלומר חוש הומור אבל מהדרגה הכי נמוכה שיש (אבל זו דעתי בנושא ואפשר להתווכח על זה). אבל בלי קשר לבידור. היה צפוף אימים, אי אשפר היה לזוז לשרותים מבלי לעלות על כמה אנשים בדרך, היה מחניק, והייתי תקועה בצד, ועקב הבלאגן גם השירות לא היה משהו. יש לציין שהייתי נראה לי ביום שישי אז אולי באמצע השבוע יותר רגוע ונחמד שם. חברה שלי מארגנת לי את המסיבת רווקות ואני לא צריכה לדאוג לכלום, וזה יותר נחמד ומפתיע. אני הייתי בכמה מסיבות רווקות ונהוג להתחלק בתשלום, אבל צריך לברר אם הבנות מוכנות לשלם, כל עוד זה לא סכום אסטרונומי אני משערת שכולם ישמח להשתתף.

הילית*

New member
אני הייתי במסיבת רווקות בדיוה

וממש לא אהבתי.... וגם לדעתי מאוד צפוף שם ואי אפשר לדבר או להעביר צחוקים וגם לא לטעמי הסגנון של המקום (אבל זה עניין של טעם)

למעלה