מסיבת רווקות....

רוסו

New member
מסיבת רווקות....

דחוף!!! עדיין לא החלטתי לגבי מסיבקת רווקות, יש למישהי רעיוןנחמד כיפי ל- 15 בנות - חלקן עדינות וחלקן משוגעות ולא כולן מכירות אחת את השנייה - מה עושים במצב כזה?? ושיהיה גם כיף ??

אני הייתי נוכחת במסיבת רווקות לפני

כחודש. המסיבה היתה בחוף הים, הבנות שארגנו את המקום עשו עבודה ממש מוצלחת, פזרו שטיחים וכריות (כן, על החול) ומלא פנסים סיניים כדי להאיר את המקום התחושה היתה של "הרמון נשים". כל אחת מהבנות היתה אחראית להביא משהו לאכול- אני הייתי אחראית על העוגה (וכאן המקום להודות שוב לאתי אלבכרי על המתכון המנצח
). שתי חברות הקליטו בעוד מועד את החבר עונה על צרור שאלות וחברתו היתה אמורה לקלוע- כמובן שהיה עונש של שתית טקילה ברגע שלא צדקה
במקרה של הרבה בנות שלא מכירות אחת את השניה- אין צורך לדאוג במהרה כולן שמחות להכיר אחת את השניה. ואם זה לא עובד לבד- אפשר מהר לעשות סבב שמות ומאיפה הבחורה שמתחתנת מכירה אותה, זה מאוד נחמד ולעיתים מעלה כמה צחוקים שמזכירים כל מיני זכרונות...

רוסו

New member
אהבתי את הרעיון של המקום .. ../images/Emo45.gif

אבל כיוון שאני מארגנת לעצמי..אני רוצה להכניס פלפל לערב.. אשמח לעוד רעיונות ...

רוסו

New member
חשבתי להזמין מישהו/י שיבוא להרצות

בתחום מעניין כלשהו - רומנטיקה, אסטרולוגיה, וכו´ מכירים מישהו?

*שיר

New member
תשמעי על אחלה מסיבה

זו הייתה מסיבת רווקות של בת דודה שלי ומטבע הדברים לא כל כך הכרתי את חברותיה וגם בין החברות היו כאלה שלא הכירו, אבל בסוף הערב כבר היינו חברות טובות
זה נערך בגינה של אחת מהחברות. החברה הנ"ל השקיעה וקישטה את כל הגינה בהמוני נרות קטנים וגדולים מכל הסוגים, ושמה הרבה שמיכות וכריות. זה כבר יצר אווירה מעולה. כל אחת הביאה משהו (כולל הרבה יין). בשלב הראשון עשינו (כשכל אחת עם כוס יין) הכרות. כל אחת סיפרה מי היא, מה היא עושה ומה הקשר שלה לכלה. כמובן, שזה כבר גרר הרבה צחוקים וסיפורים. אחרי שאכלנו מכל המטעמים הגיעה קוראת בקלפים, שפתחה לכל אחת ואחת (כשכולן מסביב במעגל מקשיבות). חלק מאמינות בזה וחלק לגמרי לא, אבל זה היה פשוט מצחיק וכולנו צחקנו ונהנינו מכל רגע. זה סיפק הרבה הרבה אנקדוטות ובדיחות להמשך הערב. את הקוראת בקלפים השיגו דרך מודעה ב"עכבר העיר". בקיצור, היה ערב פשוט מדליק ובלתי נשכח.

*שיר

New member
שכחתי לומר שכל אחת השתתפה בעלות

זה עלה לכל אחת מאיתנו קצת פחות מ-100 שקל. לאור זה שזה עלה הרבה כסף, הוחלט שלא מביאים גם מתנות בנוסף.

*שיר

New member
משהו כמו 10 בנות, לא יותר

ובעצם גם שילמנו גם את חלקה של בעלת השמחה (זו היתה המתנה שלנו). אני זוכרת שזה היה פחות מ-100 אבל לא בדיוק כמה (אני חושבת שבסביבות ה-80 שקל) תראי, גם כשקונים מתנות למסיבת רווקות, משלמים בערך את המחיר הזה. אבל אם יש לך מעט בנות אז נראה לי שבכלל כדאי ללכת לכיוון אחר. היות ואת מכינה את המסיבה אז הייתי חושבת אולי על משחקים מהילדות עם שאלות בנושאי סקס. כמו למשל "חבילה הגיעה" אבל במקום "תני לילדה הכי יפה", תני ל"זו שאיבדה את בתוליה ראשונה" וכדומה. גם את זה ניסינו במיסה אחרת וזה עבד יופי!

למעלה