מסיבת רווקות

• פותח הנושא petel
  • פורסם בתאריך

petel

New member
מסיבת רווקות

לאחר כל ההתלבטויות שהיו כאן לאחרונה לגבי מסיבת רווקות, רציתי לספר לכם על מסיבת הרווקות שעשו לי ביום חמישי קודם כל - היה כל כך כיף !!!
היינו בערך 10 חברות אצלי בדירה. למרות שחששתי מכך שהחברות לא מכירות כל כך אחת את השניה, החששות התבדו כבר לאחר חמש דקות, העניינים פשוט זרמו מעצמם. בהתחלה שיחקנו משחק שכלל שתיית
, כך שכבר מראש הייתה אווירה טובה, אח"כ אכלנו - כל אחת הביאה משהו, והיה משהו משהו, ארוחה חלבית משגעת. בערך ברבע לאחת עשרה הגיעה סיגל שהיא פרילנסרית של ארוס, והעבירה לנו הרצאה ממש מעניינת, שכללה כמובן הסברים על כל מיני אביזרים למיניהם
ההרצאה הייתה באווירה מאוד נעימה עם הרבה הומור, סיגל בחורה עדינה, ופשוט היה מאוד מעניין ונעים. באמצע עשינו הפסקה לקפה ועוגות, ואחרי שסיגל הלכה, שיחקנו כל מיני משחקים שחברות שלי הכינו מראש - אפילו היו פרסים. וזהו, קיבלתי המון מתנות כיפייות
כמו תחתונים סקסיות, כותנות בייבי דולים ואפילו מחברה נועזת אחת אזיקים עם פרווה... רב החברות נשארו עד שתיים וחצי שלוש, ואח"כ נשארנו עם עוד שלוש חברות עד חמש לפנות בוקר... בקיצור, אני מאוד ממליצה
לעשות מסיבת רווקות, זו חוויה ממש כיפית שלא כדאי להפסיד, אני אישית חושבת שכדאי לעשות משהו אינטימי בבית ולא בבית קפה או פאב, שם קשה להתחבר ולהפתח וגם יש הרבה רעש. למען הדיון שהיה לפני כמה ימים אני אספר שאני לא רציתי לבקש מהחברות לשלם על הסקסולוגית(900 שקל), זה היה נראה לי קצת יותר מידי לבקש מהן בהתחשב בזה שיש חתונה שבוע אחר כך והן גם מביאות מתנות, כך שאני שילמתי לסקסולוגית והן דאגו לכל הכיבוד והפרסים במשחקים (גם גם לא הייתי צריכה להיות טרודה בהכנות למסיבה). ולסיום - תודה ענקית לאינצה שהמליצה על סיגל ובזכותה היה לנו מאוד כיף קבלי

אתי@

New member
נשמע פיצוץ ../images/Emo59.gif שמחה לשמוע

שהיה כ"כ כיף ושנהינת (בעיקר לאחר כל הלבטים...) ממש מתאים לי גם לעשות את זה - הבעיה היא שאנחנו מתחתנים מייד אחרי סוכות וכולם נוסעים לחו"ל וחוזרים בדיוק לפני החתונה שלנו. איזה בעסה...
נראה לי שלא תהיה מסיבת רווקות

מילא לבטים. היא לא סיפרה את קורות

אותו היום..עם דלקת בגרון, יום חופש מהעבודה למטרת מנוחה, אמא שרצה עם העוזרת אליה הביתה כדי שהכל יהיה נקי ומצוחצח לקראת המסיבה והחלטה גדולה מהחיים. היות שאפי ממילא בטיול רווקות. היות שהבנות יגיעו רק בעוד שעתיים שלוש, היות שהכל נקי מסודר ומוכן.. מה נשאר? אמבטיה כמובן.. הלכה הגברת פטל, מילאה את האמבטיה, נכנסה רק על מנת לנוח קצת..... יצאה הגברת פטל, ואיתה כל מימי האמבט גם כן. אך לא לצינורות חלילה.. אלא לפתח הניקוז ברצפה ולכל הבית כולו.. ואני בנות.. במצבים כאלו? רק צוחקת.. מה זה צוחקת? נופלת ועם צרור התנצלויות אמרתי לגב´ בטלפון שהיא תהרוג אותי אבל אני לא יכולה שלא לצחוק.. בערך בשבע בערב, הגברת מייבשת שטיחים וסופגת את המים מכל הבית. וזה אתל פטל? מסיבת רווקות וספונג´ה אחרונה שלפני הנישואים שבחיים לא תשכחי.

הילית*

New member
איך הצחקת אותי על הבוקר ../images/Emo9.gif

אתל, איך שאני שמחה בשבילך שנהנית. גם לדעתי, מסיבת רווקות בבית זה הכי כייף והכי אינטימי שבעולם...

*שיר

New member
../images/Emo45.gif נשמע אחלה של מסיבה!!! ../images/Emo9.gif

וזה ממש יפה מצידך שהצעת לשלם עבור הסקסולוגית! אני חושבת שזה באמת לא הוגן שהבנות צריכות גם להוציא כסף על מסיבת רווקות וגם על מתנה לחתונה.

שיר*, אני לא בטוחה שאני מסכימה

איתך. הכלה בדרך כלל אינה אמורה להיות מעורבת בהכנות למסיבת הרווקות. בדרך כלל חברה טובה היא זו שמארגנת את השימחה, והכלה אינה חלק בהכנות, וכך גם בהחלטות לגבי סוג הבידור שיהיה באותו הערב: חשפן, סקסולוגית, מדריכה מארוס, קוראת בקלפים, ארוחת ערב במקום שיקי וכיפי, מסז´יסטים בכו´. משום כך, לא ניתן לצפות מהכלה לשלם על משהו שהיא אפילו לא יודעת עליו מראש. כמו כן, הייתי בשתי מסיבות רווקות בשנים האחרונות, האחת עם חשפן והשניה כללה ארוחת ערב במסעדה טובה, וקצת אלכוהול. על שתיהן שילמתי בשימחה ובששון, גם על הכלה. כלומר, התשלום על הערב התחלק בין כל הבנות - לא כולל הכלה. מאחר שאלה חברות מאד טובות שלי, אחרת לא הייתי מגיעה או מוזמנת למסיבות הרווקות שלהן, לא חשבתי פעמיים על ההוצאה. אני מניחה שעכשיו תורן לשלם עלי... ושוב, זו בחירה שלהן איזו מסיבה הן מקיימות, ואם בכלל.

petel

New member
יעל, זה דבר מאוד אישי

אם אני הייתי נותנת יד חופשית לחברות שלי, היה סיכוי גדול מאוד שביום חמישי בערב היה אצלי בבית חשפן... וזה משהו שממש ממש לא רציתי. מכיוון שמדובר במסיבת הרווקות שלי, נראה לי שכדאי שהיא תתאים לי ולאופי שלי. היו לי כמה חברות שחשבו שחשפן זה מאוד משעשע - אני לא חושבת כך. לכן, מעבר לכך שאני הבאתי את הסקסולוגית, כל שאר הארגון היה באחריות חברות שלי, כך היה שגם הייתה לי מסיבה שארגנו חברות והייתה מאוד מאוד לטעמי (ובסופו של דבר לטעמם של כולן). לגבי התשלום, זה כנראה עניין של מה נהוג אצלכם. נראה לי מטורף שכל חברה תצטרך להוציא 100 שקל בערך על סקסולוגית ועוד להביא אוכל שזה לפחות עוד 30-40 שקל ועוד מתנה שגם לא יורדת בימינו מלפחות 50 שקל. זאת אומרת בסך הכל כמעט 200 שקל - זה המון ! אם אצלכן בין החברות זה נהוג, אז אחלה. אני לא רציתי ליצור מצב לא נוח לחברות שלי (בכל זאת אני לא החברה היחידה שמתחתנת), וגם לא רציתי ליצור מצב שחברות לא יבואו מכיוון שכל העסק גדול עליהן ואין להן תקציב. בכל מקרה, אני מאחלת לך מסיבת רווקות כיפיית, ותהני

dorlim

New member
נשמע פצצה ../images/Emo59.gif

אפשר לקבל את הטל´ של הבחורה?

ababab

New member
אני גם נותנת לחברות שלי לארגן

לי את מסיבת הרווקות (הן הציעו זה היה ברור להן). והן יוכלות להחליט כמה בדיוק מתאים להם להוציא עלי ולפיכך להחליט על התוכנית האומנותית וככה שאני לא כופה עליהם את סכום השתתפות. אני גם לא רוצה חשפן אז במפורשות ביקשתי מחברה שלי לא להזמין חשפן. נשמע שעשית כיף, אז כל הכבוד. ולמרות מה שכתבתי כל הכבוד לך שלקחת את הסכום של "התוכנית האומנתית" עליך. כי אני וחבר שלי היינו בשישי שבת במסיבת רווקים רווקות של זוג חברים שלנו (שכללה שינה בחוף, המון אוכל ומסאזסטים) אבל יצאנו עם נזק של 300 שקל...שזה קצת הרבה כי יש לנו השבוע חוץ מזה 3 חתונות... אז אומנם הם חברים טובים אבל מי שארגן את הערב לא נתן אופציה לאלו שלא רוצים לשלם הרבה ואני יודעת שהיו אנשים פחות קרובים שאולי בשבילם זה קצת מוגזם.. לי יש מסיבת רווקות עוד שבועיים אז אני אספר אז כמר מה תכננו לי כי בנתיים זה סודי..

*שיר

New member
האמת שאותי לא ממש שאלו ../images/Emo9.gif

ביקשו ממני לפנות את יום רביעי בערב וזהו. אין לי מושג יותר מזה. אני מאוד מקווה שהן לא הולכות להשקיע סכומי עתק בעניין, כי אני יודעת שהן לא יסכימו שאני אשלם.

למעלה