מסיבת רווקים לחבר

ababab

New member
מסיבת רווקים לחבר

במיסבת רווקות לבנות אני כבר מומחית. אבל מה עם בנים? חברים שלנו רוצים לארגן משהו לחבר שלי? ואני רוצה שיהיה לו ממש נחמד ומגניב, אז איזה רעיונות יש לכם או אתם מכירות? מלבד חשפניות וכדומה.. (טיפ: הוא לא יאהב משהו נועז כמו חשפניות, אבל אולי משהו עם מסאז או יין..).

dorlim

New member
רעיונות למסיבת רווקים ../images/Emo73.gif ../images/Emo61.gif

להלן שני רעיונות שנוסו בהצלחה על החברים של הצד הגברי של הצוות : * "דני הי" בקיסריה - מטווח שיש בו כל מיני פעילויות לקבוצות וליחידים - הם שיחקו paint ball ונהנו עד לב השמיים (זהירות זה כואב!!!) ועשו עוד כל מיני פעילויות קבוצתיות. החתן קיבל מתנה טיסה בבאקי (= טרקטורון מעופף) ואח"כ הם עשו קמפינג על חוף הים עד למחרת בצהריים (כולל בירות, בירות .... בירות אוכל ומשחקי מים). * התחלה במתנה לחתן - מסאז´ים ופינוקים ומשם נסיעה לחצבני והקמת מאהל על גדת הנחל למשך הלילה עד למחרת בצהרים. האוכל במקרה זה היה ממיטב מטעמי הבית (כל אחד הכין/ אמא שלו הכינה / הבת זוג הכינה משהו מיוחד) בחצות בערך הגיעה בחורה ממעגל מתופפים שתיפפה איתם למשך כל הלילה. רעיונות שהועלו וטרם נוסו: * טיול ג´יפים כולל לינת שטח. * טיול סוסים כולל לינת שטח * לינה ב"חאן שחרות" (איפשהו בדרך בין תמנע לאילת...). בעל הבית מארגן הכל כולל בירות, בשרים על האש ו...רקדנית בטן (לא חשפנית!!!) כמו שאפשר להבין בצד הגברי של הצוות מסיבת רווקים נמשכת לילה +. אבל אני חייבת לציין שהם נהנים וחוזרים מרוצים ועייפים ושכל הפקה שכזו (ותודו שמדובר בהפקות...), מעלה את סף האתגרים למסיבת הרווקים הבאה (הוא הבא בתור
)

*שיר

New member
בו´נה, איזה הפקות מדליקות! ../images/Emo45.gif

אחלה רעיונות !

למעלה