מסיבת רווקים משותפת-צריכה עזרה!!!

1angel

New member
מסיבת רווקים משותפת-צריכה עזרה!!!

אני וחברי מתכננים מסיבת רווקים משותפת אצלינו בבית, יש למישהו רעיון על הפעלה לחבר´ה, איזשהו מרצה מעניין או משהו בכיוון? אשמח לכל רעיון-אנחנו אובדי עצות :(

dorlim

New member
רעיונות ../images/Emo41.gif

קודם כל אם אתם לא ממש סגורים על נושא הבית - ההמלצה שלי זה לצאת לטיול ג´יפים / רפטינג/ קייקים / סתם על החצבני עם אוהלים ועוד רעיונות דומים, המתאימים מאד לקבוצה גדולה ומעורבת. ואם אתם כן נעולים על לעשות מסיבה בבית... * להביא זוג מסג´יסטים (גבר ואישה) שיעברו בין כולם (חשוב מאד על שני המינים כי לפעמים לאנשים מפריע שנוגעים בהם * סקסולוג/ית (בייחוד עם הקבוצה מורכבת מזוגות חברים, שאז צוחקים על מה שיש/אין בבית) * להביא מערכת קריוקי (בתנאי שיש לכם טלויזיה גדולה יחסית) תהנו

petel

New member
האם מישהו מכיר סקסולוג/ית טוב/ה ???

למסיבת הרווקות שלי
תודה

אינצה

New member
הי אתל

אם את רוצה אני יכולה לשאול את חברה שלי על הבחורה שהיתה במסיבת הרווקות שלה. קוראים לה איריס והיא פרי-לנסרית של ארוס. זה לא בדיוק סקסולוגית אבל זאת הרצאה (יותר נכון שיחה רבת משתתפים) על סקס ועל אביזרי סקס. היא לא מוכרת אביזרים בסוף, אלא נותנת כרטיס שמקנה 10% הנחה בחנות ארוס בחשמונאים. אני יכולה לאמר שבהתחלה לא ממש אהבתי את הרעיון בעיקר בגלל שרב הבנות (10 בנות) לא הכירו אחת את השניה. אבל, בסופו של דבר היה ממש נחמד והיא העבירה את זה בכיף ובהומור. היא לקחה 80 ש"ח מכל אחת ואני לא יודעת אם זה סכום גלובלי שמתחלק לפי הבנות או שזה פר בנאדם. בקיצור, אם את רוצה את הטלפון אני אוכל להשיג לך אותו.

אתי@

New member
אני רוצה... ../images/Emo9.gif

את בטוחה שזה מתאים כשיש הרבה בנות שלא מכירות או לא ממש קרובות זו לזו???

petel

New member
דווקא נראה לי ששיחה עם סקסולג/ית

יכולה לשבור את הקרח... זה בדיוק המצב אצלי בערך 10 בנות שלא כולן מכירות אחת את השניה ונראה לי שצריך משהו מקשר, מה את חושבת ?

*שיר

New member
אתל, אני הייתי במסיבות רווקות מעולה

שבה היו הרבה בנות שלא מכירות זו את זה. היתה לנו קוראת בקלפים, זה היה שובר קרח רציני! לא הפסקנו לצחוק...

אינצה

New member
אז ככה

במסיבת הרווקות ההיא, היו 10 בנות שכמעט כולן לא הכירו אחת את שניה. לפני שהכלה הגיעה (הכל היה בהפתעה), היינו כולנו כבר שם והתחילו גישושים ראשונים. כשהיא נכנסה, שמנו מוסיקה הובלנו אותה לאורך שביל של נרות לכסא הכלה שהכנו ושמנו לה זר. אח"כ התחלנו בסבב הכרות - כל אחת הציגה את עצמה ומאיפה היא מכירה את הכלה. אני חשבתי שדבר כזה יגרור סיפורים וצחוקים אבל זה כמעט לא קרה - זה פשוט תלוי בבנות. אז, הגיע שלב האוכל כי כולן פשוט גוועו מרעב. ואין ספק, אוכל זה דבר מקרב בכל מצב. שם כבר הקרח התחיל להישבר. בהמשך שיחקנו משחק שבו מעבירים חבילה מכוסה עטיפות כשבכל עטיפה יש משימה בסגנון "תני לבת ש...". המשימות מתחילות משאלות טריויה פשוטות, ממשיכות ל"תני לבת עם השיער הכי ארוך" עד ל"תני לבת עם הכי הרבה שערות ברגלים" ובסוף כמובן שאלות יותר פיקנטיות כמו "תני לבת שעשתה את זה עם הכי הרבה גברים". טוב הבנתן את הקטע. בסוף כל העטיפות הסתתרה גם מתנה לכלה - תחתוני חוטיני. המשחק הזה עשה את כל העבודה של קירוב הבנות והכין את הקרקע לקראת בואה של איריס. בהרצאה עצמה כולן היו כבר נינוחות, שאלו שאלות, התענינו והחליפו חוויות. ברור שהיו בנות יותר ופחות דומיננטיות, אבל בסה"כ אני יודעת בוודאות שכולן נהנו. אחרי שהיא הלכה עוד נשארנו עד הבוקר מרוחות על הספות והמשכנו לקשקש. מיותר לציין שאחרי שחלקנו אחת עם השניה כל כך הרבה פרטים, כשהגענו לחתונה ונפגשנו שוב, הרגשנו כמו חברות ותיקות, כולל חיבוקים ונשיקות וכמובן ריקודים משותפים על הרחבה. ושוב אני אומר שכל החוויה הכיפית הזאת מסופרת מפי זאת שהתנגדה להרצאה ושחשבה שהיא תגיע בעיקר בשביל לשמח חברה טובה ולא בגלל שיהיה כיף.

dorlim

New member
סקסולוגית / משחקי סקס

כל מה שקשור בסקס עשוי לשבור את הקרח. העניין הוא שיש לקחת בחשבון מי המשתתפות (לדוגמא, דתיות או בנות ללא בן זוג כבר תקופה ארוכה) ולהמנע ממצב שבו לחלק מהמשתתפים תגרם חוסר נעימות והרגשת אי-שייכות. אני הייתי במסיבת רווקות שהיו בה גם בנות דתיות ושעיקרה היה משחקי סקס (חבילה הגיעה, שאלות של החתן על הכלה ולהיפך וכו´). ולכן שילבנו גם משחקים שאינם קשורים בסקס - לדוגמא כל אחת התבקשה להביא מתנה שיהיה בה משהו שמסמל אותה או את הקשר עם הכלה, כך שערבבנו את כל המתנות והכלה היתה צריכה לנחש ממי זה ולמה. כך שגם למדנו אחת על השניה וגם הקרח נשבר ... אני מאד ממליצה על סקסולוגית / משחקי סקס כי לא מפסיקים לצחוק

אתי@

New member
אולי את צודקת, לפעמים כשלא

מכירים אז יותר קל לדבר על דברים כמו סקס בלי מבוכות. הבעיה אצלינו שלפחות חצי מהבנות כן מכירות זו את זו, אבל הן לא קרובות אחת לשניה. אולי אני טועה, אבל יכול להיות שההכרות הזאת תביך אותנו??? אולי אני סתם חוששת, לכן אני מתיעצת איתכן

*שיר

New member
בשביל זה צריך מישהו זר חיצוני לשבור

את הקרח והרבה הרבה יין.

sharon_bn

New member
אתם יודעים מה עושים בארה"ב?

אבל זה לא משותף ולא בבית ובטח לא ממולץ- סתם לידע כללי הבחורה הולכת עם חולצה לבנה חשופה, והינומה על הראש, ומבחר טושים, וכל מי שחפץ יכול לכתוב לה הקדשות על החולצה והחלקים החשופים הנלווים, בנוסף היא משתכרת כמובן, מה שמביא כל מיני פרפרים גבריים להמשך לצוף. ובסוף כמובן שהיא מבלה את המשך הערב במזמוזים עם אלא שלא עומדים להתחתן איתה. ועוד אומרים שהישראלים מוזרים.....

תאחדו מסיבות.... ../images/Emo6.gif

אולי תצרו קשר כאן בפורום ותארגנו מסיבה גדולה כמו פרומו לחתונה ותעסו מסיבת קוורים ורווקות אחרונה ובגדול... בהצלחה אייל....

למעלה