מסיבת "רחוב" מסתמן ש..

מסיבת "רחוב" מסתמן ש..

היתה מיועדת לילדים עד כיתה ו-ח. מי יכול לעזאזל להכנס לאוירה של ריקודים בשעה 6 בערב שכל שנייה עובר לך ילד בן 7 בין הרגליים?! רוצים לעשות מסיבה לכל העיר סבבה.. תחלקו את זה לפי שעות מסוימות..תעשו משהו שכולם יהנו עם כל הכבוד לילדודס ולאוכלוסיה של המבוגרים. היתה אחלה שתייה במחירים סבבה אבל ההיתי צריכה להתבאס כשהגעתי בשעה 9 בידיעה שהמסיבה הולכת להיות עד "השעות הקטנות של הבוקר" רק שבשעה 23:00 החליטו לסיים את המסיבה ואנשים נשארו בהלם,עד שכבר החליטו לעשות משהו בעיר המעפנה הזאת שמתה מחיים. עד שהפקתם אירוע כזה ענק (ראויי לשבח את ההפקה)אתם שולחים אותנו הביתה בשעה 23:00. תגובות כמו "זה לא יכול להיות" "זה ממש גועל נפש" נשמעו רבות ברחבה.. אני מבינה שיש רעש ,אני מבינה שבלאגן אבל יום אחד לא יקרה שום דבר!פשוט שום דבר! נמאס לנו ללכת לים כבר המקום הכי חרוש בחיפה "חוף הסטודנטים",קצת שינוי אוירה לאנשים קשה לזרוםולעשות לנו קל בחיים בקיצור אני וחבריי התבאסנו מאוד מהערב עד שהתחלנו להכנס לאוירה וכל הצוציקים איכשהו התחילו להעלם מהעין,זה נגמר. למארגני האירוע-בפעם הבאה שאתם מחליטים על אירוע בסדר גודל שכזה תעשו טובה תהיו החלטיים לגבי השעות,שיגעתם את האנשים,אני בטוחה שאם היו יודעים אנשים את השעות המדויקות הרבה היו יודעים שהמסיבה הזאת בעצם מיודעת לגיל מסוים,ועם הגבלה של שעה,אנשים היו הולכים פחות מבואסים מהמקופ. זהו..רק רציתי לשתף חג שמח והמשך יום נעים..

סלע 1

New member
לא יקרה שום דבר??

באמת?! לא יקרה שום דבר? אנשים גרים שם, פור קריינג אאוט לאוד. אנשים. גרים. בני אדם, שגם רוצים לישון לפעמים. מה זאת אומרת לא יקרה כלום? מה רצית, ששכונה שלמה לא תישן כל הלילה? שאנשים לא יוכלו להיות במשך יממה שלמה בבית שלהם? מה קרה, לא מספיק מלחמת לבנון? אנשים שצריכים לקום למחרת ללכת לעבודה, סטודנטים שצריכים ללמוד למבחן, אנשים אם ילדים, קשישים, אם לכל אלו יהיה רעש בלתי נסבל בלילה לא יקרה כללללום? איפה את חושבת שאת חיה, במדינת עולם שלישי? טוב, כן, כניראה שכן, אבל תעזבי. את מסוגלת בכלל לחשוב קצת על בני אדם אחרים שהם לא את? נכון, המארגנים פישלו שלא פירסמו את השעות המדוייקות, אבל אם היית מפעילה טיפה את התאים האפורים היית מבינה שיש חוק במדינת ישראל. חוק. ארצי. שאומר שאסור להרעיש אחרי השעה 11 בלילה, והחריג היחיד שמאושר בחוק זה יום העצמאות. אם היית טיפה חושבת על אנשים אחרים שהם לא את, היית מבינה שזה לא סביר שיפגיזו מוזיקה בווליום הזה בשעות ש"אין כבר צוציקים ברחוב". אם כל הכבוד, אפילו במלחמת לבנון נסראללה לפחות נתן לנו שקט מטילים בלילה. את רוצה להיות גרועה מנסראללה? רוצים לעשות מסיבה פתוחה עד שעות הלילה המאוחרות? סבבה, שיעשו את זה במקום שלא גרים בו אנשים, חוף הים או משהו כזה. אבל בשכונת מגורים אין דבר כזה "לא יקרה שום דבר" אם אנשים לא יוכלו לישון כל הלילה!

Tali1912

New member
אויי זה היה טוב ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

ביחוד הקטע שגם נסראאלה התחשב בחיפאים <כנראה היה לו מידע מודיעיני שבחיפה מכבים את האורות מוקדם> זה היה אמור להיות עד השעות הקטנות של הלילה לא? נו... טוב השעות הקטנות של הלילה זה כנראה כמו תמיד 23.00 <בחיפה>

תקשיב ותקשיב טוב

החוק במדינה מתיר לעשות רעש בשכונות מגורים עד 22:00 בלילה , ועוד עשו טובה ונתנו לכם שעה ספייר. בתל-אביב, כשיש בית קפה בשכונת מגורים שנשאר פתוח אחרי 23:00 באים פקחים ודופקים לו דו"ח ומכריחים אותו להתקפל. ראיתי את זה יותר מפעם אחת. בחיפה אין פיקוח ולאף אחד לא איכפת עד מתי בתי קפה ומסעדות פתוחים בשכונות מגורים. אתם יכולים לחגוג 365 ימים בשנה ואף אחד לא מפריע לכם. יום אחד, רק יום אחד, מישהו מכבד את החוק בחיפה- ואתם קופצים.

סלע 1

New member
למען ההגינות לגבי חיפה

אנחנו אוהבים לרדת על חיפה, לומר שזו הפסקה בלי עיר וכו', ואת האמת, בגדול צודקים. אבל מה, תנסו פעם להיות בעיר אחרת שהיא לא חיפה אבל גם לא תל-אביב, ותבינו שמצבינו סך הכל לא כזה על הפרצוף. בתקופת המלחמה, לדוגמה, נסעתי לשבוע להורים שלי לחדרה, ותאמינו לי שאחרי שבוע בחדרה העדפתי כבר להיות מופגז בקטיושות בחיפה מאשר להיות עוד יום אחד בחדרה, וזה היה אגב הרבה לפני שנפל גם טילון אחד באזור חדרה. בחיפה אפשר לצאת החוצה בערב ולראות אנשים הולכים ברחוב, יש מסעדות שפתוחות גם עד השעות הקטנות באמת של הלילה, יש בתי קפה שפתוחים 24 שעות ביממה ... בכל זאת, עיר. ועוד סיפורון קצר: לפני כחצי שנה הייתי בלונדון. אח, לונדון, לונדון, איזו עיר! בלונדון יש יותר סרטים, בלונדון יש מוזיקה טובה, בלונדון יש טלוויזיה מצויינת, בלונדון אנשים יותר אדיבים. בלונדון הכל נסגר ב-11 בלילה. כן, מה שאתם שומעים. הייתי בשוק. ערב אחד הגענו ב-11 בחזרה למלון ושאלנו אם יש איזו מסעדה פתוחה והבחור בקבלה אמר שאולי יש מסעדה אחת באזור שעדיין פתוחה בשעות האלו, וכשהגענו אליה הסתבר שגם היא לקראת סגירה, כך שבסופו של דבר מצאנו את עצמנו קונים סנדווצ'ים באיזה דראג-סטור (שקרא לעצמו 7 טיל לייט) וגם שם האיצו בנו למהר משום שסוגרים ב11 וחצי ... מפתיע, לא? לא שיש מה להשוות בכלל בין חיפה הקטנה והמנומנמת לבין לונדון התוססת, אבל זה בא ללמד אתכם שהשעה בה דברים נסגרים זה לא ממש המדד היחידי.

וטוב שכך!

ומי שמפר את זה, חבל שהמשטרה שלנו מגיעה אחרי שעה הפרש. טוב שלפחות כאשר הולכים לדבר עם האנשים שחושבים שלהרעיש זה מותר- זה עדיין עובד. לא אכפת לי מה קורה בערים אחרות ובמדינות אחרות. אכפת לי מה קורה כאן וכרגע. ואת זה אני יכולה לשנות. וזאת אעשה. בדרכים מקובלות. ולא בהתפרצויות, כפי שעושים ייפי נפש למניהם (אוהבי בעלי חיים, מובטלים, בעלי דיעות לימין ולשמאל וכד').

ואחרי שהתבוננתי בחייתיות הזו מהצד..

אתם צודקים בכל מאת האחוזים זה גועל נפש אחד גדול לפחות מכל האנשים שדיברתי איתם מסתבר שיש עוד שפויים.. זה פשוט גועל. מי שרוצה כ"כ להשתולל ולצעוק ולהקשיב למוסיקה רועשת- שיעשה זאת אנא במקום מבודד או סגור. ולא באמצע העיר. לא כולם בני 20 ומסוגלים לישון ברעש או לא לישון ולעבוד למחרת. כן, יש אשכרה אנשים עם עבודה. ויתרה מכך- עם ילדים קטנים. יתרה מכך- חולים. יתרה מכך- קשישים! אז מקסים שכל אחד חושב רק על עצמו. אבל לו היה זה צמוד לבית שלי? עם כל העדינות שבי, ויש הרבה.. הייתי הולכת לחתוך להם את הכבלים או לפחות להזמין משטרה (שלא הייתה עושה כלום). לא יקרה שום דבר? תגידי, חמודה.. אולי תראי קצת, טיפה, טיפונת.. מעבר לטוכעס של עצמך?

Weird Eyal

New member
יש כאלה שקשה להם

מה אפשר לעשות חומד? הגעת לשם בסוף? נאמר לי שב12 כבר לא היה שם כלום... אני לא הייי שם...

אין לי מה לחפש שם.

מעדיפה לפספס מסיבת רחוב (יפי יאיי) כשזה בא בצורה מעוותת שכזו כשמעודדים את זה בכל העיר עם שלטים וקריאות הידד.. מגיעים לשם הרבה כנראה שלא רק בפורום חיפה מתמרמרים על זה וכנראה שלא רק בדרכי אלימות דברים נפתרים:)

למעלה