מסיבת שטח 2005. סוף העולם.!!! כנסו.

DJ Anton

New member
מסיבת שטח 2005. סוף העולם.!!! כנסו.

---->>>>מסיבת שטח<<<<<---- -----חגיגת יומולדת------- <<<---^--->>> יום שישי 14/10/05 מסיבת שטח.!!! תאורה והגברה ל 500 איש!!!! מוסיקה: -- DJ אנטון - ראפ,דאנס,רוסי, טכנו טראנס [אנטון מציג את מועדוני אירופה] -- DJ אילן+ DJ פיליפ - פסיכודלי לתוך הלילה! --> שעות מוזיקה: 10:00-12:00 -->DJ אנטוןראפ,רוסי,דאנס (ביזמן שאתם שותים, או מישתקרים) 12:00-2:00 --> DJ אנטון סט של טכנו טראמס כבד.! (פתיחת המסיבה) (מציגים את מועדוני אירופה) 2:00-6:00 פיסיכודלי לתוך הלילה מאת DJ אילן+פיליפ. מחיר כניסה: 35 ש"ח, שזה כולל: - אוטובוסים הלוך חזור לאריאל. -דוכני אוכל 10 שח מנת אוכל.. מנה גדולה. - שתיה חריפה חינם! (18+ בלבד!) הזמנות כרטיסים עד ה 11.10.05 לפרטים ולהזמנות כרטיסים + הסעות פלאפון: 0546379636 פלאפון: 0547764339 --- לא לישכוח מתנות! לא יפה לבוא בידים ריקות אחרי השקעה כזאת--- מסיבה של פעם אחת בחיים.!

Z A M i

New member
עוץ גוץ עוץ גוץ גוץ גוץ. ../images/Emo11.gif

מסיבה בלאגנים.

dubka

New member
זמי יסטלנית! ../images/Emo6.gif

בואי למסיבה יהיה כיף!

Z A M i

New member
../images/Emo13.gif יש מצב...

וואי! גם איתך שנים לא דיברתי. איף, עם כמה אנשים איבדתי ת'קשר בגלל הביצפר. בלאט.

DJ Anton

New member
דוגרי בואי למסיבה.. הייה ממש פצצה.!

מסיבה עם איזה 5 סיגנונות מזיקה שונים שתיה בחינם דוכני אוכל במקום.. הגברה מפצציה תאורה יפה.! תיתמסטלי ותתכילי לירקוד להרגיש את המוזיקה והמוזיקה שם ממש אבל ממש בוליאום גבוהה 1500 וואט של רמקולים וסבים של 1500 וואט.. המוזיקה תיכנס בך ואת פשות תתכילי לזוז ותרגישי את המוזיקה ותישתחררי ואני מבטיח לך שזאת יכולה להיות המסיבה הכי פצצה שהאית בא אין פעם.. אני רציני לגמרי... תיהייה שם מוזיקה שבחיים לא שמאת לא סתם "טוץ טוץ טוץ"... משהו יפה סך הכול יש לי שם 4 שעות לתקלט ב 4 שעות אללו את יכולה להשתחרר ולהרגיש כמו מלכה... את תפסידי עם לא תאבואי... ותאבי איתך עוד חברים.... זה לא כמו מסיבת שטח באריאל... באריאל כול מסיבה שהייתה הייתה מעפנה לגמרי... ממש גרועה אבל זאת מסיבה עם שמיים פתוחים ופוללל כוכבים בשמיים וזה עוד ביער משהו יפה... בחיים לא האית בכזה דבר...

למעלה