מסיבת שנות ה-60....

סמוראית

New member
מסיבת שנות ה-60.... ../images/Emo41.gif

אצנו בבצפר עושים לנו מסיבת סיום בסגנון שנות ה-60... זה נשמע נחמד אבל ה"catch" הוא שזה באולם ספורט
!!! באסה.....
הולכת להיות גם תפאורה מתאימה ולשם שינוי אנחנו (השכבה) אירגנו את זה הפעם! ולמרות שאפשר להתלבש איך שרוצים רציתי לדעת מה אתם מציעים.... מה ללבוש?!

O Boy

New member
מאיה ואחרים, HELP HERE...

לא יודע לגבי לבוש בשנות ה-60
אני יותר בכיוון העדכני והעכשווי

אהההההההההה...

שנות ה-60 המדהימות... ילדי הפרחים, make peace no war, ושאר ירקות... אני ממליץ לך על:
מכנס פדלפון מתרחב מאוד, ג'ינס או בד... כדאי שיהיה מקושט בהדפס של פרחים וכתובות סיקסטיז אופיניות כמו: make peace, no war give peace a chance ושאר קשקושים נחמדים כאלה...
המון צבעוניות וססגוניות- סרט צבעוני בשיער, שיער ארוך פזור
אביזרים: צמידים גדולים וצבעוניים מפלסטיק- כנ"ל עגילים, שרשרת עם תליון גדול של סמל peace, חגורה צבעונית מבד
חלק עליון: שוב- מאוד צבעוני... את יכולה ללבוש חולצה צבעונית מבד קליל עם שרוולים מתרחבים, או חולצת קולר עם מחשוף... אממממ... מה עוד?... נראה לי שזהו... בהצלחה.

אני חושבת על כיון כמו בסרט "גריז"

חצאיות מנופחות, שיער נפוח וסרטים או בגדי עור צמודים כמו בסצינה האחרונה שסנדי עושה "מהפך".. שמתי כמה תמונות לדוגמא..

הבגדים מ"גריז"

הם בגדים של הסבנטיז (שנות השבעים)... הם ממש לא דומים לבגדים שאפיינו את שנות ה-60...

השמלות

מגריז באמת מאפיינות את שנות ה-50, אבל הטרנד האופנתי שהכי מזוהה עם שנות ה-60 והכי מוכר, הוא טרנד "ילדי הפרחים" ההיפי...

מאיה1983

New member
הנה קיבלת תשובות מעולות

לא הייתי יכולה לעשות את זה יותר טוב בעצמי... קבלו ח''ח!! (חיזוק חיובי, בשפה צבאית)

i l0ve u

New member
אמממ...

אני לא יודעת בדיוק מה לבשו אבל לא חסר היום בגדים שתיראי בהם גם אופנתית וגם מיושנת חחח
היום הולך הרבה גופיות פתוחות ומעטפת של פסים,פרחים ועוד חצאיות ומלאאא דברים שתוכלי להתאים ת'צמך לשני המובנים -גם להתאים למסיבה וגם להראות פצצה.. אני חושבת שנתנו לך תשובות מעולות!

למעלה