מסיימים בובות ולוקחים לנכדים- התגובות המרגשות

פ י ו ל ה

New member
מסיימים בובות ולוקחים לנכדים- התגובות המרגשות

שלום לכולם,
כידוע לכם אני מעבירה במועדון שאותו אני מנהלת חוג בובות במסגרתו יצרנו בובת כפפה. הוצאנו גזרות וכו'.. זוכרים שסיפרתי לכם שרק בנים השתתפו בהתחלה?
מאז עבר זמן והחבר'ה סיימו את הבובות. שניים מהם לקחו הביתה את הבובה לנכדים.
ביום הפעילות שלמחרת הוא ניגש אלי בהתלהבות ואמר שהוא חייב לקנות לי מתנה או משהו כי אני לא מבינה מה זה עשה לנכד. הילד לא רצה להוריד את הבובה מהיד והסתובב איתה כמו מדובקת לזרוע שלו כל הערב! בתחילה הם הטילו ספק שהוא הכין את זה בעצמו וחשבו שאולי זה קנוי אך עד מהרה הילד גילה שבחלק הפנימי כתוב את שמו של סבא (כתבנו כדי לא להתבלבל בשלב הגזרות) והכריז סופית שזה סבא עשה. כשהלכו הביתה הבובה נשארה מאחור והילד חזר מהאוטו "סבא, איפה הבובה שלי?!"
בקיצור היתה לו המון נחת ואני רציתי לבכות מרוב אושר שהאיש המקסים הזה שתמיד ממעיט בערכו באופן קבוע מקבל כזו תגובה על משהו מעשה ידיו.
גם הבחורה השניה סיפרה שהבנים שלה לא האמינו שהיא עשתה זאת בעצמה, חשבו שקנוי והנכדה הסתובבה ודיברה עם הבובה ושיחקה איתה כל הערב.
זה גם היה כיף שהם סיפרו את זה במליאה הכללית של המועדון כהוכחת הצלחה לכל הספקנים...פתאום כאלה שפרשו באמצע החליטו שהם גם רוצים לסיים את הבובה שלהם והיו כאלה שלפתע החליטו שהם רוצים להתחיל גם הם אחת משלהם..
זהו, הייתי חייבת לחלוק איתכם כי באמת מאוד התרגשתי :)

אכן סיבה טובה להתרגש

מי היה מאמין איך זה משפיע על אנשים??? פיולה כל הכבוד - שיחקת אותה ובגדול. אני עובדת עם בובות קנויות + בובות שאני מכינה. ואני אומרת לך אין כמו בובה שהכנת במו ידייך....באמת מרגש הקטע הזה של הפתיחות להכנה לאחר ההתנגדות הראשונית...והתגובה של הנכדים - וואו. אצלי בבית לא משנה הגילאים כולם מתלהבים -בובות כפי שאת יודעת יכולות להכיל בתוכן המון (את כל הרגשות והתחושות שאותו אדם מעוניין להשליך עליהן) ...שבת שלום.

יהבוליק

New member
נשמע שאת עושה חיל פיולה !

ממש מרגש לשמוע על כמה שהבובה יכולה לשפר את הדימוי של האנשים. עבדתי בשיחרות עם קשישים וראיתי כמה דברים "פעוטים" בשבילינו יכולים לעשות המון לאנשים אחרים, במיוחד משהו שהכינו במו ידיהם והם וכולים להתגאות בו .
ממש מחמם את הלב !

(ממש מתחשק לי לעשות את המסלול הטיפולי בבובות כדי להצליח להשמיח אנשים בדרך הזו.. )

תודה ששיתפת !

liorashap

New member
שמחה

הדבר הכי משמח הוא לגרום שמחה לאחרים. תבורכי על מעשייך והמשיכי.

באמת מרגש

אין ספק שנכד שמקבל מסבא משהו שסבא הכין- ולא קנה- מתרגש מאד. ובכלל, אנשים שבגיל מבוגר מגלים שהם יכולים ליצור בעצמם (אם עד כה הם לא יכלו) מוצאים בכך הרבה שמחה, כוחות וביטחון עצמי. נהדר, פיולה!

פלא שהתרגשת

אני, שלא מעורב ושמעתי את הסיפורים מהצד, התרגשתי עד דמעות

דמעות של התרגשות ואושר כמובן!
חמי,כל מילה או משפט שאכתוב לא יוכלו לתאר את מה שאני מרגיש ואת מה שאת עושה בעבודת הקודש הנפלאה הזו.
אפילו אני מרגיש את הרגשת הסיפוק האדיר מהתוצאות אז אני רק יכול לדמיין לעצמי איך את שמעורבת כל כולך עד עמקי ונימי נפשך בפרויקט הזה, מרגישה כמי שתפעלה,ניהלה ונלחמה כדי שזה יצליח וכך אכן זה קרה וכנגד כל הסיכויים והתחזיות.
חברה ועוד הרבה הרבה הרבה כל הכבודים לך

פ י ו ל ה

New member
תודה רבה לכולכם על הפרגון,

והמילים החמות! זה כל כך כיף שיש לאן לבוא עם אנשים שמבינים... שם אני עובדת די לבד ולא היה אף אחד איתי שחלק את התהליך. מה גם שהיה לי קשה להעריך את המשמעות של הקבוצה הזאת, לפעמים יש נטיה לחשוב שהכל צריך להיות בגדול ולתקתק ולהיות מושלם. וזה לא היה ככה. ועדיין, משהו טוב קרה בסוף. כך שבהחלט למדתי עוד שיעור חשוב על ההגדרה של "הצלחה"..
אז ממש שימחתם אותי שיכולתי להינות איתכם ולתהרגש מהתהליך הזה!

אני חושבת שהעבודה עם פגועי נפש ובכלל עם אוכלוסיות צמי"ד מוכיחה לי כל פעם מחדש כמה ה' נמצא בדברים הקטנים.
והלקח הכי חשוב מכל זה הוא לעולם לא להפסיק להאמין. כי כשאתה מאמין במישהו, גם הוא מתחיל לאט לאט להאמין בעצמו.
ובשביל זה צריך להאמין בעצמי שיש לי את הכוח לעשות את זה. ככה שבאמת הדבר הזה היה גם בשבילי סוג של חיזוק והעצמה

בברכת הצלחה וסיפוק ושבוע נפלא לכולנו,
לילה טוב!

למעלה